- 28 Aralık 2009
- 1.626
- 0
gercekten de cok heyacanli olucak hepberaber atlatacagiz Insallah pozitif saglikli hamilelikler yasayarak:))
aslinda bir onceki de donmussa ilk adetle bile olabilir ama gecen normal trasnferde bende kimyasal gebelik yasadigim icin bana ikinci reglenle deneriz dediler. kontorlun yapilinca daha net anlasilir tatlim.
bence de yasadigimiz dusukler yuzde doksan bir tesaduf ve Insallah bir daha olmayacak.
kizlar doktordan geldim 28 temmuz diye konustuk transferi Insallah bir aksilik cikmazsa.
yalniz cok morelim bozuldu transfer denemesi yaptik ve katatar mi deniyor iste o cubukla doktor canimi cok acitti ve hafif kanamam oldu hala da var( normal dedi ama ya gercek transferde de boyle bir beceriksiklik yaparsa kanama olmasi transfer sansini cok etkiliyor( yaa cok morelim bozuldu mayista normal denememizdeki transferde boyle bir sorun yasanmamisti ama o farkli bir doktordu(( direk morelman coktum, susuz denedi diye mi oldu acaba?
arkadaşlar bugün ilk lucrin ile tedaviye başladım bana adetin 21.günü 10 ünite lucrin ve beyaz cyclo beyaz 1 adet tablet demişlerdi.eskişehirdeki jinekoloğum ve ankaradaki ilk microenjeksiyonumu yapan doktorumun hemşiresi böyle belirlemişti reçeteyi...bugün tesadüfen tedavim ne zaman biter diye aradım ve iyiki aramışım hemşire ilk önce lucrin ve adet olunca 2.günde cyclo tablete başlanıcak dedi.kafam karmakarışık oldu ilk önce öyle diyen hemşire şimdi böyle diyor inşallah sorun çıkmaz daha önce transfer olan arkadaşların bir fikri varmı
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun tatlım
senin dondurulmuş tedavinde farklı benimkisi öyle olmayacak cyclo denilen ilaç ne tatlım östörojen hormonumu eğer öyleyse adetin 2. günü başlaman mantıktı ben estrofem kullanmıştım adetin ilk günü ikinci günü farketmez rahim duvarı kalınlaşsın diye veriyorlar kafan karışmasın tatlım karşırsa ara tekrar sor sakın çekinme onların işi bu.