Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

gercekten de cok heyacanli olucak hepberaber atlatacagiz Insallah pozitif saglikli hamilelikler yasayarak:))

aslinda bir onceki de donmussa ilk adetle bile olabilir ama gecen normal trasnferde bende kimyasal gebelik yasadigim icin bana ikinci reglenle deneriz dediler. kontorlun yapilinca daha net anlasilir tatlim.

bence de yasadigimiz dusukler yuzde doksan bir tesaduf ve Insallah bir daha olmayacak.

kizlar doktordan geldim 28 temmuz diye konustuk transferi Insallah bir aksilik cikmazsa.
yalniz cok morelim bozuldu transfer denemesi yaptik ve katatar mi deniyor iste o cubukla doktor canimi cok acitti ve hafif kanamam oldu hala da var:KK43:( normal dedi ama ya gercek transferde de boyle bir beceriksiklik yaparsa kanama olmasi transfer sansini cok etkiliyor:KK43:( yaa cok morelim bozuldu mayista normal denememizdeki transferde boyle bir sorun yasanmamisti ama o farkli bir doktordu:KK43:(( direk morelman coktum, susuz denedi diye mi oldu acaba?

arkadaşlar bugün ilk lucrin ile tedaviye başladım bana adetin 21.günü 10 ünite lucrin ve beyaz cyclo beyaz 1 adet tablet demişlerdi.eskişehirdeki jinekoloğum ve ankaradaki ilk microenjeksiyonumu yapan doktorumun hemşiresi böyle belirlemişti reçeteyi...bugün tesadüfen tedavim ne zaman biter diye aradım ve iyiki aramışım hemşire ilk önce lucrin ve adet olunca 2.günde cyclo tablete başlanıcak dedi.kafam karmakarışık oldu ilk önce öyle diyen hemşire şimdi böyle diyor inşallah sorun çıkmaz daha önce transfer olan arkadaşların bir fikri varmı :KK43:

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun tatlım
senin dondurulmuş tedavinde farklı benimkisi öyle olmayacak cyclo denilen ilaç ne tatlım östörojen hormonumu eğer öyleyse adetin 2. günü başlaman mantıktı ben estrofem kullanmıştım adetin ilk günü ikinci günü farketmez rahim duvarı kalınlaşsın diye veriyorlar kafan karışmasın tatlım karşırsa ara tekrar sor sakın çekinme onların işi bu.

hayır anjelikoz bana pgt yapılmadı. muhtemelen sağlıklı olmadığını düşündüler. dondurulmuşum olsaydı daha rahat hissedecektim. şimdi bekliyorum bakalım inşallah tutunurlar. haftaya tahlilim var. allahtan hayırlısı.. inşallah bebeklerine kavuşursun..

Sevgili spiritspirit,
diğer 4ü sağlıklı değildir ve tutsalar bile düşüğe sebebiyet verir die dondurmamışlardır...benimde 6 embriyodan 2 tanesi transfer edildi,(biri dondurulmuştu) ...2 side tuttu.İnş.seninde öyle olur...sen PGT yaptırmışmıydın..benim 6 embriyoma Pgt yapıldı 2 sağlıklı taransfer yapıldı..diğerleride yapısal olarak sağlıklı görünseler bile,genetik kusur taşıyabiliolarmış..o yüzden en sağlıklısı pgt ile seçilior..

diğer arkadaşlar sizleri okuyamadım ama, bende 1 tanesi dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım..dondurulmuşlar 1 gün öncesinde çözüldüğü için, 4.gün tarnsfer yapılıor..
PGT (preimplantayon Genetetik Tanı) testi de risk oluşturmasın die, embriyo aşamasında yapılıoyr.sonra döllenme oluyor..inş.sizlerd olumlu transferler yaşarsınız..

Benim, PGT testimi Ankara Genart'da, transferimi de Ankara Üniv.cebeci hastanesi (DR. Murat Sönmezer) yaptı.
sevgiler

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun tatlım
senin dondurulmuş tedavinde farklı benimkisi öyle olmayacak cyclo denilen ilaç ne tatlım östörojen hormonumu eğer öyleyse adetin 2. günü başlaman mantıktı ben estrofem kullanmıştım adetin ilk günü ikinci günü farketmez rahim duvarı kalınlaşsın diye veriyorlar kafan karışmasın tatlım karşırsa ara tekrar sor sakın çekinme onların işi bu.

canım çok sağol cevabın için evet östrojen hormonu adetin2.günü başlıcakmışım off ...ben bir öyle bir böyle demelerine takıldım aradım adetin 2.günü başlıcakmışım yani 1 ağustosgibi.... 16 ağustos gibi de transfer gerçekleşicekmiş dğer formlarda okudum ağustosta tek emb.kanunu değişcekmiş ne yapsak kii

Son düzenleme:
pardon canım doğru mu anladım emin olamıyorum, ağustos da 35 yaşın altına tek embriyo konulması hakkında kanun değişecek miymiş? yani 2 embriyo konulması şansı doğacak öyle mi?

pardon canım doğru mu anladım emin olamıyorum, ağustos da 35 yaşın altına tek embriyo konulması hakkında kanun değişecek miymiş? yani 2 embriyo konulması şansı doğacak öyle mi?

tatlım bende şoktayım diğer formlarda yasa iptal edilecek yazmış bir arkadaş temmuzda transfer olucaz ağustosta olsaydık keşke yazmış bende şaşırdım:??inş olurr

canım nerde yazıyor linki verebilir misin ya da yasaksa özel mesajdan yazabilir misin, çünkü şu an şoktayım, biz kurban mıydık yani tek embriyo yasasına :KK43:

k.k tüp bebek tedavisi ne kadar sürüyor sayfasında arkadaşlar yazmış benim geçmiş sayfama bakarsan yorum yaptığım sayfalar var ordan bulabilirsin.ağustosta transferim olucak ama eylül de iptal olucakmış yasa falan yazmış bir arkadaş ....

teşekkürler canım bakıcam. öyle birşey varsa hepimiz bekleyelim yani, niye şansımızı düşürelim ki değil mi..

arkadaşlar bu işin doğrusunu merkezler bilirler asparagaz haber olabilir ama böyle bişey varsa tüp bebek merkezlerine bildiri gitmiştir muhakkak adaege eğer araştırısan ve doğruysa bizede haber verirmisin canım ben de beklemedeyim ona göre daha fazla beklerim.

canım çok sağol cevabın için evet östrojen hormonu adetin2.günü başlıcakmışım off ...ben bir öyle bir böyle demelerine takıldım aradım adetin 2.günü başlıcakmışım yani 1 ağustosgibi.... 16 ağustos gibi de transfer gerçekleşicekmiş dğer formlarda okudum ağustosta tek emb.kanunu değişcekmiş ne yapsak kii

canım merkezinle konuş böyle bir durum varmı diye onlar bilir onların haberi olamaycakta kimin haberi olacak aslı astarı varsa tedavini durdurursun 2 ay sonra transfer olursun canım.

hayır anjelikoz bana pgt yapılmadı. muhtemelen sağlıklı olmadığını düşündüler. dondurulmuşum olsaydı daha rahat hissedecektim. şimdi bekliyorum bakalım inşallah tutunurlar. haftaya tahlilim var. allahtan hayırlısı.. inşallah bebeklerine kavuşursun..

inşallah güzel haberlerini duyarız. sakin olmaya çalış, ve hep olumlu düşün..sıkma kendini, düşünme hiçbir olumsuz şeyi...

ben bu arada geçen seneden bahsetmiştim, yazmamışım buraya..canım, benim bebişler tutundu ve şimdi 11 aylıklar..darısı senin ve senin gibi bekleyenlerin başına..dualarmızı ve desteklerimiz sizlerle..

kizlar ne durumdayiz? heycan var mi ben ilk tedavimden daha stresliyim nedense sanirim donmus embrom az diye cozulmez mi acaba korkusu fazla.

benim bu sabah transferim oldu donmuşlarla.iyiyim çok şükür ağrım sızım yok.dr um çok iii geçtiğini söyledi

benim bu sabah transferim oldu donmuşlarla.iyiyim çok şükür ağrım sızım yok.dr um çok iii geçtiğini söyledi

ay canim hayirli olsun mujdeni vermek de nasip olsun. amin cumlemize.
tatlim kac atne cozuldu kacindan ne sonuc cikti bir de cozuldugu gun mu transfer edildi.
pazartesi Insallah Allah izin verirse seninle beraber beklemeye baslayacagiz benim carsambadan pazartesine alindi transferim:)

Insallah asglikla cozulcekler gonlumuzu ferah tutalim ayy kizlar arka arkaya paylasiriz Insallah mujdelerimizi :nazar::teytey:

Özlemcim inşallah herşey gönlünce olur.Benim bebeğim tutunamadı önce değerim 160 çıkmıştı çok sevinmiştim.2 gün sonra 94,5 oldu ve bugün son olarak 20 ye düştü.Üzgünüm ama bunda da bir hayır vardır diyorum.Pes etmiyorum 2.yi ne zaman denesem diye düşünüyorum.:eek:lmaz:

canım hayırlı olsun desene beklemeye hepberaber başlıyacaz.
inşallah müjdeli haberlerini alırız kendine çok iyi bak ananastı kabak çekirdeğiydi proteindi böğürtlen çayıydı yanında sana bakan birileri varmı canım iyi baksınlar ikinize.

X