- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
Selam kizlar herzaman giremiyorum yazdiklarinizi takil ediyorum ama yazmaya vaktim olmuyor.
Kalbimdesin canim sen carsamba olcakmissin transferini bende persembe olcam insallah bebislerimizi sagsalim alir sagliklica kavusuruz onlara. Bende ilk tedavimde pozitifi almistim ama kaybettim bebegimi sende ayni durumu yasamissin Rabbim bi daha o gunleri yasatmasin cok aratmasin. Insallah hersey cok guzel olcak inaniyorum ben..
Kafunder canim sende cok zor zamanlar yasamissin agla hickira hickira agla icine atma konus saklama icindekileri. Rabbim sana da tez zamanda saglikli yavrular nasip etsin kizini unutman mumkun degil biliyorum ama acisini hafifletecek evlatlar versin insallah..
Selam kizlar herzaman giremiyorum yazdiklarinizi takil ediyorum ama yazmaya vaktim olmuyor.
Kalbimdesin canim sen carsamba olcakmissin transferini bende persembe olcam insallah bebislerimizi sagsalim alir sagliklica kavusuruz onlara. Bende ilk tedavimde pozitifi almistim ama kaybettim bebegimi sende ayni durumu yasamissin Rabbim bi daha o gunleri yasatmasin cok aratmasin. Insallah hersey cok guzel olcak inaniyorum ben..
Kafunder canim sende cok zor zamanlar yasamissin agla hickira hickira agla icine atma konus saklama icindekileri. Rabbim sana da tez zamanda saglikli yavrular nasip etsin kizini unutman mumkun degil biliyorum ama acisini hafifletecek evlatlar versin insallah..
canım benimgönlü kırık arkadaşım, ahirete melek gönderdin tatlım sen....kolay mı?ağlayacaksın...anlatacaksın..sen annesin gözyaşı biter mi? acı acıdır bunu hiçbirşey değiştiremez.senin bebeklerin olduğundada kızın hala kalbinin içinde kabuk tutmuş ama heran açılmaya müsait gönül yaran olarak kalacak.ablamın 8 yaşında oğlu kanserden öldü 15 sene oldu canım nasıl içim yanıyor anlatamam ..diyorum cennet o yüzden annelerin ayağı altında ben teyzeyim yanıyorum ablamı hayal edemiyorum.anlat canım yaz biz senin dert ortağınız..kader arkadaşınız beraber ağlayalım
canım inşaALLAH Rabbim bu sefer verecek yavrularımızı ikimizede hayırlı olsun kolay gelsinler inşaALLAH
insallah bu sefer pozitifi almakla kalmaz kucağına alırsın ne güzel sırayla güzel haberler alacağız demekki :)
Hepinize tunaydinlar iyi pazarlar kizlar
gunaydin neseee
nasilsin cnm varmi bi degisiklik.
İyiyim cnm hala adetimin olmasini bekliyorum bir an evvel olsam da rahatlasam sen nasilsin cnm
günaydın :) sen de o kadar güzel anlatmıssın dediğin gibi iki tarafımdan birinde korku birinde ümit ama daha cok korkuyorum tutmamasından değil o da aklımda ama asıl bir daha tutup da yine yavrumu sevemeden kokusunu içime çekemeden yine kaybedersem diye... ben kızımı 31 hafta tasıdım ilkinde dış gebelik geçirince kalp atışını duyabilmek önemli idi onu duyunca hele haftalar ilerleyince kızım yanımda benimle dedim sonra birden doğdu parmağımı sıkıca tuttu ölmeden 1 gün önce tamam dedim kızım benimle...( hala benimle içimde o benim çok özel bir yerde) yine aynı sey olur mu korkusu büyük nasıl aşacağım bilmiyorum aslında daha ilk aşamaya daha gelmeden sonrasını düşünüyorum su anı düşünmem lazım ama olmuyor.
dün kanallarda yeni yıl programı reklamları vardı esime dedim ki ben hiç yeni yılı düşünmemiştim benim hayallerim ekim için bayram içindi sonrası yoktu benim için ama ağustosta başladı hersey ve 10 günde bitti benim için durdu hayat hala ben oradayım kurban bayramı benim için en büyük eziyetti hayal ettiğim gibi değildi ne kızım içimde ne de kucağımda idi
demin bir reklam vardı kızınızın ilk sesini duymaktan baska güzel birsey var mı diyor benim minik kızım kedi gibi 3 kere miyavlamıstı öyle diyordum dr 'un elinde kıvrılmıs minik kedi gibi idi harika bir andı insallah hepimiz o güzel anı yasarız sonu benimkine benzemeden...
bazen sizi negatif mi etkiliyorum diyorum bunları size anlatmasam mı? ama kimse beni ağlatmıyor ağlamam normal değil mi acaba? ben bir eşya mı kaybetmedim ki... canımı kaybettim
yazmaya baslarken bunları yazacağımı düsünmemiştim birden akıyor içimden durmuyor
Seni cok iyi anliyorum cunku ikizlerimi birer gun arayla kaybettim. Senin gibi sesini duyup kokusunu almadim ama icimdeki aciyi kimse anlamadi. Herkes vardir bi hayir hersey allahtan, sagliklisiniz yine olur dedi durdu. Bunlari bend biliyorum. Asla isyan etmiyorum ama acimda dinmiyorediz ve enis olcakti ogullarimin ismi. 30 martta topraga verdik... Bugunde donmuslarla olan ikinci tedavimin tutmadigini gorduk tahlilde. Simdi napcami bilmiyorum yorgun,mutsuz, bitkinim... Esime belli etmemeye calisssamda olmuyo. Onumuzdeki ay tekrar deneyelim donmus 2embriyomuz var diyo. Son kez cabalicam buda olmazsa allahin takdiri deyip oluruna birakcam. Cok yorgunum... Ve mutlu evliligimizde tek eksigimiz ikimizden bi can... BUDA BENIM HIKAYEM...
Seni cok iyi anliyorum cunku ikizlerimi birer gun arayla kaybettim. Senin gibi sesini duyup kokusunu almadim ama icimdeki aciyi kimse anlamadi. Herkes vardir bi hayir hersey allahtan, sagliklisiniz yine olur dedi durdu. Bunlari bend biliyorum. Asla isyan etmiyorum ama acimda dinmiyorediz ve enis olcakti ogullarimin ismi. 30 martta topraga verdik... Bugunde donmuslarla olan ikinci tedavimin tutmadigini gorduk tahlilde. Simdi napcami bilmiyorum yorgun,mutsuz, bitkinim... Esime belli etmemeye calisssamda olmuyo. Onumuzdeki ay tekrar deneyelim donmus 2embriyomuz var diyo. Son kez cabalicam buda olmazsa allahin takdiri deyip oluruna birakcam. Cok yorgunum... Ve mutlu evliligimizde tek eksigimiz ikimizden bi can... BUDA BENIM HIKAYEM...
dediğin gibi canım tek eksiğimiz bu mutlu evliliklerimizde ikimizden can... iyiki eşlerimiz var onlar hep yanımızda olsunlar insallah... ben cok ağlıyordum kuzenimde bir kayıp yasamıştı daha erken dönemlerde sen nasıl atlattın demiştim o da bana dediki bebeğimi kaybettiğim gün çok yakın arkadaşım eşini trafik kazasında kaybetti iyiki yanımda eşim dedi ben de o gün dediklerinden sonra iyiki eşim yanımda...
anladığım kadarıyla senin eşin de benimki gibi eşim her düstüğümüzde elimi o kadar sıkı tutup beni kaldırıyorki daha cok seviyorum allahım umarım onları yanımızdan eksik etmez bir gün bize de kuzularımızı verecek... onun için vazgeçme... istiyorsan dinlen ama lütfen vazgeçme yorulacağız belki herkesten daha cok ama sonunda bizimde olacak :)
psikologa gitmiştim o demiştiki çocuk evliliğiniz için amaç değil araç olsun sadece mutluluğunuzu arttırsın ama onun yerini almasın...
negatif sonucuna üzüldüm esinle paylaş herseyi birlikte üzülün gerekirse ama yine en sonunda yine birbirinizi toplayın
ikiz bebeklerin için basın sağ olsun bu kelimeyi her ne kadar da sevmesem deediz ve enis seni cennette bekleyecekler anneleri elif derenim de beni orada doya doya seveceğiz kokularını cekeceğiz bize o zamana kadar kardeslerini gönderecek Allahım sonucu yeni almıssın umutsuzluğun normal biraz dinlen düsün gelecek aya hazır olacakmıssın diye
bir arkadas bana bir paylasım göndermişti bir arkadas tam 4 defada 6 bebeğini kaybetmiş sonra kızı olmuş ağustosun sonunda ama o gün de annesini kaybetmiş sözü beni etkilemisti anne olduğum gün annesiz kaldım dedi
son sözü neydi mesajda biliyor musun? VAZGEÇMEYİN
seni üzmeyeceksem bebeklerini neden kaybettin ?
seni çok öpüyorum simdi ağla ama mutlu haberlerini bekliyorum
12. haftadan sonra geçer inşallah canım... Allah yardımcın olsun canım çok dikkat et kendine
selam beni yeni üye oldum çok hikayeler var benimde hikayem 2011 il tüp bebek negatif oldu ama 5 tane dondurulmuşlarım var ben onları koydurmadım ve 2013 aralık ikinci tüp bebek iki embriyo transfer dondurulmuş yok sonuç negatif sonucu dün aldım. ve şimdi ben 2011 yılındaki dondurulmuşları koymayı düşünüyorum dondurulmuşlar İstanbul memorialda tecrübeli arkadaşlar tavsiyeleriniz nedir moralim çok bozuk
arkadaşlar cvb yok muu bana
havvaaacıımmm napıosun cnm benım;;;yerim senin hamilelik takvımını yaaa:))) çok güzell;;;Rabbim sağlıkla sekız ay gecırsın sana inşallah;;;ne yaptın tatlım keseleri kalp atısına gıttın mi??bende bugun transferin 6.günündeyim beklıom cok zor beklemek;;;
dun cok bel bacak agrısı oldu uyudum uyandım gectı;;;bi de göğüs uclarım ortadakı delikleri büyüdü;;; belirti aramıyım dıom olmuyo yaaa(( cteesı gelseydı hayırlısıyla;;;
cnm ben fulya umutda tedavı gordum;;;bılmıom hıc memorıal hastanesını;;;ama dondurulmuş embrıyo transferı cok kolay oluyor;; iğne olayı yumurta toplama yok;;;rahim işlem gormuyor;; o yuzden dondurulmuşlrını dene umarım güzel sonuclar alırsın;;;bende dondurulmuş blast embrıyo ıkı tane transfer ettırdım;;6. günündeyim;;;heyecanla beklıyorum cnm;;;tum dualarım benim gbi kader arkadaslarımın yeni yılda rabbim yüzünü güldürsün;;;göbişler bebek dolsun:)))