Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar lütfen cvb verin ya gebelik aşısı ve rahime çizik atma yaptırayım mı mart gibi dondurulmuşları koyduracağım şimdi tüp bebekte 2 gün önce negetif sonuç aldım
canımıniçi amin bitanem... evet canım iki tane kese gördük cuma günüde kalp atışlarını dinlemeye gidicez Allahın izniyle inşallah darısı sana ve burdaki bütüüüüüüüüüüün arkadaşlara... canım bence hamilesin hadi bakalım az kalmış cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyo olucam ayyyyy... İnşallah hamiledirsin bitanem inşallahhhhh... belirtilerin inşallah hamile olduğunu işaret ediyo...
inşallah alırsın kucağına bebişlerini benim memorilda 2 sene önce donduruldu. ben şimdi başka ildeyim burda hazırlayacak doktor gebelik aşısı ve rahime çizik atıp seni hazırlayıp gönderecem dedi bilmiyorum ki ne yapsam
canımıniçi amin bitanem... evet canım iki tane kese gördük cuma günüde kalp atışlarını dinlemeye gidicez Allahın izniyle inşallah darısı sana ve burdaki bütüüüüüüüüüüün arkadaşlara... canım bence hamilesin hadi bakalım az kalmış cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyo olucam ayyyyy... İnşallah hamiledirsin bitanem inşallahhhhh... belirtilerin inşallah hamile olduğunu işaret ediyo...
tatlım ben o dediğin iki işlemide bilmiyorum bana yapmadılar cünkü;;;ama duydugum kadarı ile rahime cizik atma tutunmayı kolaylaştırıyor;;;doktorun bir bildiği vardır tabı kı senin kararın ama bebek için ne gerekıyorsa onu yapıcaz bu ugurda;;rabbim cok aratmadan yollasın İnşallah en kısa zamanda meleklerimizi...AMİN;;;
2011 yılında donduruldu ben onları koydurmadan sıfırdan tüp bebek yaptırdım 2013 aralık ta yeni yani ama olmadı şimdi dondurulmuşları koyduracam martta
teşekkür ederim sen hangi hastanede yaptırdın cumartesi büyük gün yani inşallah tutar
ben bahceci fulya da tedavı gördum;;;doktorum mustafa bahceciydi;;temmuzda taze blast tek embriyo yerleştirildi ama maaalesef tutmadı;;;sonra bi ay sonra kendılıgınden gebe kaldım ama dıs gebelik oldu;;;cok şukur kendı kendıne eridi tüplerime işlem yapılmadı;;;bu ayda dondurulmus tedavısıne başladık ıste Rabbim cok aratmasın hiç birimize;;;beklemedeyım cumartesı 10.gün test yaptırıcam İnşallaahhhh olumlu olur;;;hayırlı ve saglıklı evlatlar versin Rabbim hepimize;;;
Aaaa.gördünmü keseleri ne demiştim sana. Transfer in yeni olmuşken ikizlerin olacak. Bak gördünmü. Hadi sağlıklı inşallah cnm. Gözün Aydın.
ayyyy allahımmmm ne kadar büyüksünnn;;;Minik keseciklerini de görmüş annesiiiiii kuzucuklarınn:)));;;Dilerim her günün onların böyle güzelliklerini görmek ve yaşamakla gecerrr İnşallaaahh;;;;banada dua et ne olur cook merak edıyoum sancı falan olmayınca cok moralim bozuluyor tutmadı diyeee;;;;bu arada havvacım sen nerde tedavı gördun?
havva ben özel atamıyorum 2011 yılında donduruldu iki yıl oldu dondurulalı(memorialda) herhangi bir sıkıntı olmaz demi ben şimdi başka ildeyim başka doktor hazırlayacak gebelik aşısı ve hiperoskopi yapıp rahime çizik atıp gönderecek beni
burdaki doktor o benim hocam ben ararım dedi ama bende arayacam ama ben yaptırmak istiyorum içimde kalmasın
tamam işte canım benim iki doktorunda birbiriyle iletişimi olunca için iyce rahat eder sende konuşursun canım benim,,,inşallah göbüşünde dolar hayırlısıyla,,, ben uzun protokolden sonra birdahaki adetimde donmuşlarla yaptırdım bana şu kadar ara ver falan demedi doktorum hatta hemen başlayalım adetinde dedi...
havva ben özel atamıyorum 2011 yılında donduruldu iki yıl oldu dondurulalı(memorialda) herhangi bir sıkıntı olmaz demi ben şimdi başka ildeyim başka doktor hazırlayacak gebelik aşısı ve hiperoskopi yapıp rahime çizik atıp gönderecek beni
merhaba canım aşılama sonrası dış gebelik geçirdim tüp bebek yaptım 2 ay sonra ama tutmadı sonra histeroskopi yaptı drum o sırada rahme çizik attım dedi tüp bebek tutsun diye tekrar tüp bebek yaptık tuttu ama malesef kızım erken doğumdan 10 gün sonra öldü...
rahme çizik attırmanı taavsiye ederim görümceme de yaptı sonra bebek tuttu ama sen bilirsin