cnm tedavin hayirli olsun .Merhaba arkadaslar bende dondurulmuslarla devam ediyorum bugun doktordaydim her seyin yolunda oldugunu soledi ins oledir 😁
Sagol cnm arkadasim simdi daha iyiyim benim de aklim sizlerdeydi bi sure uzaklasmak istedim ama artik burdayi. Sen nasilsin cnm sen de durumlar nasilneseeeeeeeee
nasilsin cnm
seni cok merak ettim :))))
Sagol cnm arkadasim simdi daha iyiyim benim de aklim sizlerdeydi bi sure uzaklasmak istedim ama artik burdayi. Sen nasilsin cnm sen de durumlar nasil
cnm pazartesi gittim en son deger 5 ti bidaha gitmicem.hastalanmayi bekliyorum ama tık yok. sadece acik kahve akinti geliyor arada. bende mart gibi dusunuyorum tekrar sennnnn
Bende ayni durumdayim cnm artik kan vermeden kollarimda hal kalmadi bende de daha tik yok bende mart ayi gibi dusunuyorum iki adet donemi gecirmek istiyorum inss ikimiz de ozaman saglikli guzel bir hamislik yasariz
cnm pazartesi gittim en son deger 5 ti bidaha gitmicem.hastalanmayi bekliyorum ama tık yok. sadece acik kahve akinti geliyor arada. bende mart gibi dusunuyorum tekrar sennnnn
Bende ayni durumdayim cnm artik kan vermeden kollarimda hal kalmadi bende de daha tik yok bende mart ayi gibi dusunuyorum iki adet donemi gecirmek istiyorum inss ikimiz de ozaman saglikli guzel bir hamislik yasariz
kalbimdesin
nasilsin doktora gidecektin cnm senide merak ettimmmm
cnm sen dondurulmus denemiyecen mi bu iki ayi da bos gecirmemek lazim esasen ama ikisin den birini yap cnm benim tupte sorun oldugu icin iki ay beklicez tabi yinede allahtan umit kesilmez inss bebisin belki sana supriz yapar cnmaynen cnm yaaa kan vere vere bi hal oldum ama bitti cok sukur.en kisa zamanda kanamamizda gelse rahatlayacagiz insallah.insallah hayatim ben bu iki ay arada bitkisel biseyler kullanayim diyorum cnm .bazi arkadaslar bal tarcin corekotundan bide ari sutu bal polenden bahsediyor.hic olmazsa bos gecmesin oyle degilmi arkadasim...
Rabbim gönülden teslimiyetinizin karşılığını inşaALLAH tez zamanda versin.Mart ayındaki tedavileriniz son olsun yavrularınız kucağınızı doldursun(bizlerinde inşaALLAH)
masallah cnmmmmm.insallah saglikla cozunur yavrunu alir gelirsin cnm.gonlunu ferah tut icimde oyle bo his varki bu sefer olucak insallah rabbimin izniyle :))))İyiyim canım gittim doktora rahim kalınlığı iyi dedi.çarşamba günü embriyolar sağlıklı çözülürse transfer olacak inşaALLAH.Rabbim hayırlı etsin....
İyiyim canım gittim doktora rahim kalınlığı iyi dedi.çarşamba günü embriyolar sağlıklı çözülürse transfer olacak inşaALLAH.Rabbim hayırlı etsin....
Cnm inss carsamba gunu hersey yolunda gidecek ogun hemenmi transfer olacak cnm yoksa ertesigun u
evet cnm dondurulmuslari denicem tekrar.
masallah cnmmmmm.insallah saglikla cozunur yavrunu alir gelirsin cnm.gonlunu ferah tut icimde oyle bo his varki bu sefer olucak insallah rabbimin izniyle :))))
tamam cnm anladim benim kide 14. gunde transfer edilmisti inss o gun senin bayramin olsun butun hersey geride kalsin yni bir yil yeni umut olsun sana cnmaynı gün adetimin 16.günü olacak
merhaba arkadaslar ben ilk kez dondurulmuşlarla deneyeceğim adet olduktan sonra transfere kadar kaç gün geçmesi gerekiyor?bir de embriyolar transfer günü mü çözülüyor? bilginiz varsa yazar mısınız?