Dondurulmus embriyo.

herkese mutlu yıllar arkadaslar
Allahım bu yeni yılda önce göbeklerimizi sonra kucaklarımızı doldursun

anladım çok ağrı oluyormu histeroskopi e çizik atmada

anladım çok ağrı oluyormu histeroskopi e çizik atmada

öncelikle geçmiş olsun Rabbim kucaını doldursun inşallah son denemmde bende histeroskopi ve çizik yaptırdım yumurta toplama gibi düşün bi kaç gün lekelenmeden biraz fazla kanaman oluyor zaten narkoz altında olduğun için birşey anlamıyorsun korkmana gerek yok yumurta toplamadan daha kolay bir işlem yaptırmanı tavsiye ederim yaptırmayıp keşke diyeceğine yaptır aklında kalmasın canım

saol teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum gebelik aşısınıda yaptıracam oda aklımda kalmasın histeroskopi den hemen sonra koyuyorlarmı dondurulmuşları

kızlaarrr cumartesi günü transferin 10.günü kanda gebelik testi yaptırıcam;;;ama bugune kadar olan pozitif halim çökmeye başladı((;;;
beni bi korku sardı;;;;gecmıyor gunler yaaa((;;;gerci testı yaptırmayada korkuyorum ama o da ayrı bı konu(...offf ne olur Dua edın meleklerim benimle kalmış olsunlar...İnşallah allahım yenı yılda hepımızın kucagını doldursun;;

Kizlar bugun donmus bebislerimi almaya gidiyorum transferim var. Dua edin benim icin nolur cok heyecanliyim gece hic uyuyamadim ins hepimiz yeni yilda bebeklerimize kavusuruzz

Stres yapma cnm bebislerinide etkilersin pozitif olmaya devam 😊
Az kaldi insallah guzel haberler alacaksin sonrada sen bize sakin olun stres yapmayin diyeceksin =)

Stres yapma cnm bebislerinide etkilersin pozitif olmaya devam 😊
Az kaldi insallah guzel haberler alacaksin sonrada sen bize sakin olun stres yapmayin diyeceksin =)

İnşaAllah cnm benim hepimiz mutlu sonlara ulaşırız;transferın hayırlı olsun;;dualarım senınle güzel güzel al gel kuzucuklarını;;;ve hep senınle kalırlar İnşallah;;benim sadece sol bacagım agrıyo sol popo uzerı agrıyo bı de göğüs uclarım enıne ortadan delıklerı yarıldı;;;baska belirtim yok;ilaçlar yapar mı böyle bilmıom;kızlar sizde aynı ilaçları kullandınız göğüs ucunun aynı olan oldu mu?;ınsan kötu sonucla karsılasmaya korkuyo ıste;;;Dilerim bu yolda savas veren her kadın annelik gibi yüce duyguuyu yaşarr;;;Rabbim içindee bizide unutmasın;;,

Kizlar bugun donmus bebislerimi almaya gidiyorum transferim var. Dua edin benim icin nolur cok heyecanliyim gece hic uyuyamadim ins hepimiz yeni yilda bebeklerimize kavusuruzz
hayirlisi olsun cnm bebiklerin sana sımsıkı tutunsunlar insallahhhhhh kendine dikkat et tatlımmmmm:))))

cnm kendini rahat tut pozitif olmaya calis..amannnnn soylemesi ne kadar kolay dimi kizzzz film al izle guzwl oluyor.arkadaalarin varsa yada yegen kuzen onlari cagir vakit geci esinle sinemaya git zaman daha cabuk akiyor o zaman.

Cnm çoook sevindim şimdi senin allahın izniyle 2 tane bebişin mi olacak ayyy süper bişi maşallahhhhhhhh bebişlerine ve güzel anneye :)

Allah yardımcın olsun cnm benim tedavin başarılı olur bebişlerin sıkı sıkı tutunur hiç bırakmaz inşallahhhhhhh

cnm kendini rahat tut pozitif olmaya calis..amannnnn soylemesi ne kadar kolay dimi kizzzz film al izle guzwl oluyor.arkadaalarin varsa yada yegen kuzen onlari cagir vakit geci esinle sinemaya git zaman daha cabuk akiyor o zaman.

:) canım çalısıom ben okuldan eve gelınce canım cıkmıs olucak buyuk ıhtımal(;;;bugun göğüslerim patlayacak kadar acıyor ve sol tarafım hep agrıyo zaten de ılk defa sag kasıgım agrıdı::sankı umıtlenıyorum..cunkı temmuzdataze denemede bunların hıc bırı olmamıştı..İnşallah allahım yüzüme bakarda kuzularımı sağlıklı hayırlı bana nasip eder;;;canım sen transferı oldun mu tum sayfaları okuyamadım;;;eğer olduysan ınsallah pozitifi almışındır;;;aminnn

Benimde bu gün transferin3. Gunu olmayacak diye korkuyorum

korkma canım,, zamanı gecırmek ıstıosan ben 4444 tane tefrıcıye okudum öyle bi sardım kı bitirmek için bak test yapıcam cumartesi iki gun kaldı 4000 i yaptım kalanı bu ıkı gunde yapıp dualıycam Inşaallah;;Rabbim dualarımızı kabul etsin;;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…