- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
merhaba arkadaslar ben ilk kez dondurulmuşlarla deneyeceğim adet olduktan sonra transfere kadar kaç gün geçmesi gerekiyor?benimki 5. gün embriyosu 2 tane. bir de embriyolar transfer günü mü çözülüyor? bilginiz varsa yazar mısınız?
sevgili özsen ve neşe;canlarım şuan anlattığınız 2 gün de bir kan verme, ümit etme, hayal kırıklığı kaç defa yaşadım hatırlamak bile istemiyorum ama kadere iman ettiğimiz için tedavilere sil baştan tekrar başlıyorum,yorulmuyorum yaşım 38 olmak üzere (bayağı büyümüşüm)ama yinede yola devam ediyorum Rabbimin hazinesi geniş içime bebek hasretini O veriyor demek ki şifamıda verecek diyorum siz de sonuç negatif de olsa pes etmeyin yola devam edin.vuslat yakındır
Dogru soyluyorsun cnm allah inss hepimizin emeginin mukafatini gonderecek
Bende bundan once iki dis gebelik gecirmistim biri ameliyatla sonuclandi biride igneyle sonlandirildi ama allaha sukurki iki dis gebeligimin. Arasinda normal gebeligimden bir tane oglum da var allaha ne kadar sukretsem az
Ama su son uc yildir okadar taviyle ugrastimki allahim diyorum olmayan arkadaslarima biran once versin diyorum sonrada insss benim gibi ikinciye ugrasanlara olsun
sevgili özsen ve neşe;canlarım şuan anlattığınız 2 gün de bir kan verme, ümit etme, hayal kırıklığı kaç defa yaşadım hatırlamak bile istemiyorum ama kadere iman ettiğimiz için tedavilere sil baştan tekrar başlıyorum,yorulmuyorum yaşım 38 olmak üzere (bayağı büyümüşüm)ama yinede yola devam ediyorum Rabbimin hazinesi geniş içime bebek hasretini O veriyor demek ki şifamıda verecek diyorum siz de sonuç negatif de olsa pes etmeyin yola devam edin.vuslat yakındır
amin canım ALLAH oğluna hayırlı sağlıklı imanlı bir ömür versin anaya babaya hayırlı evlat etsin.seninde sağlığın daim olsun zor yollar ama cennet o yüzden ayaklarımızın altında.......
canım ben bugün doktora gittim 5.gün embriyosu adetimin 16.günü embriyo transferi yapılacak.transfer günü çözme işlemi yapılıyor
umut her zaman olmalı o olmayınca olmuyor zaten bir ara kızım öldüğü günlerde umutlarım tükenmişti gücüm de yoktu cok zor geçti tam da geçmedi ama o umut her zaman olmalı ilk zamanlar tedavi kolay geliyordu bana ama sonra daha da zorlaştı 1 dış gebelik 1 negatif sonuç sonra hersey iyi oldu pozitifi yakaladım ama o da olmadı tam kavuşacağım derken kuzum kaydı ellerimden YİNE UMUDUM VAR YİNE OLACAK DİYORUM KORKARAK zamanı gelince hepimiz kucakları dolacak burada gördüğüm cok güzel birsey hep ümit var birbirine destek var birlikte sevinme üzülme var bunları görünce sizin gücünüz bana da geçiyor daha iyi hissediyorum hayatta hersey olabiliyor ben ışık görmeye basladım sizlerin sayesinde... hep diyordum cok mu zorluyorum kendimi bir tedavi biter bitmez ötekini düsünüyorum acaba durmalıyım mı diyordum ama sizleri görünce siz de benim gibi vazgeçmiyorsunuz insallah Allahım bu gayretlerimizle bebeklerimizi en kısa zamanda gönderir
Cnm hayirli olsun tedaviye baslamak icin adetin iknci yada ucuncu gunu gidiyorsun rahim kalinlastirici ilacina basliyorsun rahmin kalinligi uygun oldumu embiriyolarin ona gore cozdurulyor genelde 14 20 gun arasinda bebeislerini sana transferediyorlar 3. Gunse ertesi gun bendeoyle oldu 5. gunse ogun transfer ediliyor cnm
canım ben bugün doktora gittim 5.gün embriyosu adetimin 16.günü embriyo transferi yapılacak.transfer günü çözme işlemi yapılıyor
umut her zaman olmalı o olmayınca olmuyor zaten bir ara kızım öldüğü günlerde umutlarım tükenmişti gücüm de yoktu cok zor geçti tam da geçmedi ama o umut her zaman olmalı ilk zamanlar tedavi kolay geliyordu bana ama sonra daha da zorlaştı 1 dış gebelik 1 negatif sonuç sonra hersey iyi oldu pozitifi yakaladım ama o da olmadı tam kavuşacağım derken kuzum kaydı ellerimden YİNE UMUDUM VAR YİNE OLACAK DİYORUM KORKARAK zamanı gelince hepimiz kucakları dolacak burada gördüğüm cok güzel birsey hep ümit var birbirine destek var birlikte sevinme üzülme var bunları görünce sizin gücünüz bana da geçiyor daha iyi hissediyorum hayatta hersey olabiliyor ben ışık görmeye basladım sizlerin sayesinde... hep diyordum cok mu zorluyorum kendimi bir tedavi biter bitmez ötekini düsünüyorum acaba durmalıyım mı diyordum ama sizleri görünce siz de benim gibi vazgeçmiyorsunuz insallah Allahım bu gayretlerimizle bebeklerimizi en kısa zamanda gönderir
bende cikiyorum kizlar iyi gecelerKizlar hepinize iyi geceler ben bugunluk cikiyorum opuldunuzz
Merhaba arkadaslar bende dondurulmuslarla devam ediyorum bugun doktordaydim her seyin yolunda oldugunu soledi ins oledir 😁
merhaba arkadaşlar ben 21. günü lucrine basladım bu gün 4. iğneyi oldum geçtiğimiz adetin ilk gününden beri dr'um etçil beslenme bol sebze bol meyve dedi 25 günde 2 kere yedim sorun olmaz değil mi? siz de et yemediniz mi? neden demiştir?
hayırlı olsun canım.doktorun herşey iyi diyorsa iyidir.transferin oldu mu?yoksa rahim kalınlaştırıcı mı?içiyorsun
cnm tedavin hayirli olsun .
çok güzel anlatmışsın canım halimizi hepimizin kalbinde bir yara var biraz eksik biraz fazla.ümit ve korku bir kelebeğin iki kanadı gibi biri olmadan uçamaz bizler de öyleyiz uçmak için umuda ve birbirimize ihtiyacımız var.her şey yolunda giderse 1 Ocak 2014 yılı benim ve bizlerin anne olduğu yıl olacak değmeyin keyfimize
günaydın :) sen de o kadar güzel anlatmıssın dediğin gibi iki tarafımdan birinde korku birinde ümit ama daha cok korkuyorum tutmamasından değil o da aklımda ama asıl bir daha tutup da yine yavrumu sevemeden kokusunu içime çekemeden yine kaybedersem diye... ben kızımı 31 hafta tasıdım ilkinde dış gebelik geçirince kalp atışını duyabilmek önemli idi onu duyunca hele haftalar ilerleyince kızım yanımda benimle dedim sonra birden doğdu parmağımı sıkıca tuttu ölmeden 1 gün önce tamam dedim kızım benimle...( hala benimle içimde o benim çok özel bir yerde) yine aynı sey olur mu korkusu büyük nasıl aşacağım bilmiyorum aslında daha ilk aşamaya daha gelmeden sonrasını düşünüyorum su anı düşünmem lazım ama olmuyor.
dün kanallarda yeni yıl programı reklamları vardı esime dedim ki ben hiç yeni yılı düşünmemiştim benim hayallerim ekim için bayram içindi sonrası yoktu benim için ama ağustosta başladı hersey ve 10 günde bitti benim için durdu hayat hala ben oradayım kurban bayramı benim için en büyük eziyetti hayal ettiğim gibi değildi ne kızım içimde ne de kucağımda idi
demin bir reklam vardı kızınızın ilk sesini duymaktan baska güzel birsey var mı diyor benim minik kızım kedi gibi 3 kere miyavlamıstı öyle diyordum dr 'un elinde kıvrılmıs minik kedi gibi idi harika bir andı insallah hepimiz o güzel anı yasarız sonu benimkine benzemeden...
bazen sizi negatif mi etkiliyorum diyorum bunları size anlatmasam mı? ama kimse beni ağlatmıyor ağlamam normal değil mi acaba? ben bir eşya mı kaybetmedim ki... canımı kaybettim
yazmaya baslarken bunları yazacağımı düsünmemiştim birden akıyor içimden durmuyor