Dondurulmus embriyo.

canım ben bugün doktora gittim 5.gün embriyosu adetimin 16.günü embriyo transferi yapılacak.transfer günü çözme işlemi yapılıyor

Dogru soyluyorsun cnm allah inss hepimizin emeginin mukafatini gonderecek
Bende bundan once iki dis gebelik gecirmistim biri ameliyatla sonuclandi biride igneyle sonlandirildi ama allaha sukurki iki dis gebeligimin. Arasinda normal gebeligimden bir tane oglum da var allaha ne kadar sukretsem az
Ama su son uc yildir okadar tadaviyle ugrastimki allahim diyorum olmayan arkadaslarima biran once versin diyorum sonrada insss benim gibi ikinciye ugrasanlara olsun

Son düzenleme:
kafunder

cnm tedavin hayirli olsun arkadaslarim.aciklayici cevaplar vermisler zaten banada hayirli olsun rabbim yuzunu guldursun demek duser

amin canım ALLAH oğluna hayırlı sağlıklı imanlı bir ömür versin anaya babaya hayırlı evlat etsin.seninde sağlığın daim olsun zor yollar ama cennet o yüzden ayaklarımızın altında.......

umut her zaman olmalı o olmayınca olmuyor zaten bir ara kızım öldüğü günlerde umutlarım tükenmişti gücüm de yoktu cok zor geçti tam da geçmedi ama o umut her zaman olmalı ilk zamanlar tedavi kolay geliyordu bana ama sonra daha da zorlaştı 1 dış gebelik 1 negatif sonuç sonra hersey iyi oldu pozitifi yakaladım ama o da olmadı tam kavuşacağım derken kuzum kaydı ellerimden YİNE UMUDUM VAR YİNE OLACAK DİYORUM KORKARAK zamanı gelince hepimiz kucakları dolacak burada gördüğüm cok güzel birsey hep ümit var birbirine destek var birlikte sevinme üzülme var bunları görünce sizin gücünüz bana da geçiyor daha iyi hissediyorum hayatta hersey olabiliyor ben ışık görmeye basladım sizlerin sayesinde... hep diyordum cok mu zorluyorum kendimi bir tedavi biter bitmez ötekini düsünüyorum acaba durmalıyım mı diyordum ama sizleri görünce siz de benim gibi vazgeçmiyorsunuz insallah Allahım bu gayretlerimizle bebeklerimizi en kısa zamanda gönderir

amin canım ALLAH oğluna hayırlı sağlıklı imanlı bir ömür versin anaya babaya hayırlı evlat etsin.seninde sağlığın daim olsun zor yollar ama cennet o yüzden ayaklarımızın altında.......

Sagol cnm benim allah hepimizin yuzunu guldursun inss inanin ben kendimden cok sizler icin daha cok istiyorum dualarimda bile onceligim de sizler varsiniz hici sira bana olsun cnm

Son düzenleme:
canım ben bugün doktora gittim 5.gün embriyosu adetimin 16.günü embriyo transferi yapılacak.transfer günü çözme işlemi yapılıyor

çarşamba günü transfer demişsin sanırım yeni yılın ilk bebeği senin olacak insallah... kuzun yada kuzuların sıkı sıkı tutunsun insallah :)

Cnm sende cok sey yasamissin ama insss bu sefer rabbim yuzunu guldurecek inss
Nedemisler inanmak basarmanin yarisidir umutlar olmasaydi bukadar gucumuz olurmuydu cnm innnsss allah gonlune gore versin cnm

Kizlar hepinize iyi geceler ben bugunluk cikiyorum opuldunuzz
bende cikiyorum kizlar iyi geceler

çok güzel anlatmışsın canım halimizi hepimizin kalbinde bir yara var biraz eksik biraz fazla.ümit ve korku bir kelebeğin iki kanadı gibi biri olmadan uçamaz bizler de öyleyiz uçmak için umuda ve birbirimize ihtiyacımız var.her şey yolunda giderse 1 Ocak 2014 yılı benim ve bizlerin anne olduğu yıl olacak değmeyin keyfimize

Merhaba arkadaslar bende dondurulmuslarla devam ediyorum bugun doktordaydim her seyin yolunda oldugunu soledi ins oledir 😁

hakkında hayırlısı olsun ınsallah once göbüşün sonra kucagın dolar saglıkla cnım

benım ılk tup denememde proteın agırlık ancak sebze ve meyvede yememı soylemıslerdı sebze yemeklerını etlı yememı soylemıstı doktorum gunluk mutlkaa 2 bardak sabah ve aksam olmak uzere sut ıcmemı onermıstı negatıf sonuclandı ama dengelı ve duzenlı beslenmen yeterlı bence tek tıp beslenmeyelım dıye dıyolar bunu hakkında hayırlısı olsun stres yapma bunun ıcın

günaydın :) sen de o kadar güzel anlatmıssın dediğin gibi iki tarafımdan birinde korku birinde ümit ama daha cok korkuyorum tutmamasından değil o da aklımda ama asıl bir daha tutup da yine yavrumu sevemeden kokusunu içime çekemeden yine kaybedersem diye... ben kızımı 31 hafta tasıdım ilkinde dış gebelik geçirince kalp atışını duyabilmek önemli idi onu duyunca hele haftalar ilerleyince kızım yanımda benimle dedim sonra birden doğdu parmağımı sıkıca tuttu ölmeden 1 gün önce tamam dedim kızım benimle...( hala benimle içimde o benim çok özel bir yerde) yine aynı sey olur mu korkusu büyük nasıl aşacağım bilmiyorum aslında daha ilk aşamaya daha gelmeden sonrasını düşünüyorum su anı düşünmem lazım ama olmuyor.
dün kanallarda yeni yıl programı reklamları vardı esime dedim ki ben hiç yeni yılı düşünmemiştim benim hayallerim ekim için bayram içindi sonrası yoktu benim için ama ağustosta başladı hersey ve 10 günde bitti benim için durdu hayat hala ben oradayım kurban bayramı benim için en büyük eziyetti hayal ettiğim gibi değildi ne kızım içimde ne de kucağımda idi
demin bir reklam vardı kızınızın ilk sesini duymaktan baska güzel birsey var mı diyor benim minik kızım kedi gibi 3 kere miyavlamıstı öyle diyordum dr 'un elinde kıvrılmıs minik kedi gibi idi harika bir andı insallah hepimiz o güzel anı yasarız sonu benimkine benzemeden...
bazen sizi negatif mi etkiliyorum diyorum bunları size anlatmasam mı? ama kimse beni ağlatmıyor ağlamam normal değil mi acaba? ben bir eşya mı kaybetmedim ki... canımı kaybettim
yazmaya baslarken bunları yazacağımı düsünmemiştim birden akıyor içimden durmuyor

Selam kizlar herzaman giremiyorum yazdiklarinizi takil ediyorum ama yazmaya vaktim olmuyor.
Kalbimdesin canim sen carsamba olcakmissin transferini bende persembe olcam insallah bebislerimizi sagsalim alir sagliklica kavusuruz onlara. Bende ilk tedavimde pozitifi almistim ama kaybettim bebegimi sende ayni durumu yasamissin Rabbim bi daha o gunleri yasatmasin cok aratmasin. Insallah hersey cok guzel olcak inaniyorum ben..
Kafunder canim sende cok zor zamanlar yasamissin agla hickira hickira agla icine atma konus saklama icindekileri. Rabbim sana da tez zamanda saglikli yavrular nasip etsin kizini unutman mumkun degil biliyorum ama acisini hafifletecek evlatlar versin insallah..

canım benim gönlü kırık arkadaşım, ahirete melek gönderdin tatlım sen....kolay mı?ağlayacaksın...anlatacaksın..sen annesin gözyaşı biter mi? acı acıdır bunu hiçbirşey değiştiremez.senin bebeklerin olduğundada kızın hala kalbinin içinde kabuk tutmuş ama heran açılmaya müsait gönül yaran olarak kalacak.ablamın 8 yaşında oğlu kanserden öldü 15 sene oldu canım nasıl içim yanıyor anlatamam ..diyorum cennet o yüzden annelerin ayağı altında ben teyzeyim yanıyorum ablamı hayal edemiyorum.anlat canım yaz biz senin dert ortağınız..kader arkadaşınız beraber ağlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…