Dondurulmus embriyo.

canım beni güldürdün valla cihazda çok kalın diyil bi şekilde olacak canım hemen muayeneye niye çağırdı acaba değerin yüksek çıktığı içinmi??? ayyyyyy çok merak ediyorum gelince yaz tamam mı Allahım bebişlerini sana bağışlasın canımmmmmmmm

))) gulme ama orada sadece yavrularim ve onlarin yatagina, kesesine yer var ya ben devletin acilinde yaptirdim o bide bizim hast.yaptiririz dedi.bikac arkadas soyle yazmis 1600 b-hcg den sonra keseye cagriliyr seni bu hafta cagirir dedi.ama bukadr yakin bir hafta demediler) bakalim ne diyecek olumsuz bisey demesibde ne derse yaparim o kivamdayim

benimkide aynı canım halaaa zor yapıyorum fitili, bebeğe zarar vermezki şuan çok küçük oldukları için genelde alttan bakıyolar keseye... tabi benim bildiğim bu ,sen anlatırsın yarın merak ediyorum çoooookk... Allaha emanet olun kuzummmm

bende adet olmayı bekliyorum. Allah sonumuzu hayır eylesin. hepimizin ve herkesin hayırlı dualarını kabul eylesin.
kimseyi o kapılarda gözü yaşlı bırakmasın.

sen de tedaviye mi?başlıyorsun canımdualarına amiiinnnnnnn diyorum ALLAH çok aratmasın inşaALLAH

canım Havvacım;nerdesin arkadaşım.... girmiyorsun artık topiğe merak ettim seni nasıl gidiyor hamilellik

canımın içi iyiyim gelişmelerinizi takip ediyorum bitanem sende tedaviye başladın maşallah, içimden sende hamile kalıcaksın gibi geliyo Allahın izniyle...inşallah canım benim o günü iple çekiyorum

selam bayanlar. ben de kasım ayında ilk tüp bebek denememi yaptım ancak kalp atışları duyulmadığından sonlandırıldı. şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum. aklıma geldikçe gözlerim doluyor hala ve istemeden hafta hesabı yapıyorum hala şimdi şu kadar haftalık olacaktı diye ama Allah dayanma gücü veriyor sonuçta benim size sorum benim gibi kürtaj olmak zorunda olanlar varsa kaç ay sonra tekrar tedaviye başladınız benim de 7 tane 5. gün embriyom donduruldu. ve 1 haftadır kanam var az da olsa ne kadar devam edecek sinir olmaya başladım. :26:

Kizlar merhaba 9 aralikta transferim oldu iki embriyo transfer edildi.doktor 12.gunden once test yapma dedi. Yaptirdim 2700cikti..cok yuksek dedi bugun tekrar yapildi..30saat sonra..5000cikti deger. Doktor cok yuksek dedi.carsamba gel usg ile bakicam dedi..olumlu bisry soylemedi ..cok yuksek iki tanrydi demi dedi.carsamba gorusurz dedi..netten baktim bi mol gebelikte boyle oluyormus bide down sendromunda..;((( nette bicok arkadasta var hicbir sikintisi olmayip doguran ama doktorun tavri beni olumsuza itti. Allahim sen yardim et..bu durumda olanniz varmi icim icimi yiyor;(

canım kalbini ferah tut herşeyin hayırlısı inşaALLAH.Benimde ilk transferimde 3 embriyo verilmişti kan testi çok yüksek çıkmıştı doktorum acaba biri bölünüp 4 üz mü?oldu demişti.neyse 3 müş ama benim çok sağlıklı büyüme devam etmişti keseler ve kalp atışları normalden önce belli olmuştu.senin de öyle olabilir... Rabbim sana sorunsuz sıkıntısız güzel bir hamilelik yaşatsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn

canım çok geçmiş olsun inşaALLAH Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın.benim düşüklerim oldu ama küretajla alınmadı 2-3 ay sonra tekrar başlıyordum.küretaj olunca en az 4 ay veriyorlar diye biliyorum rahim sağlıklı bir şekilde toparlansın diye kanamalarımda 15 gün gibi sürüyordu.her şey gönlüne göre olsun

canımın içi iyiyim gelişmelerinizi takip ediyorum bitanem sende tedaviye başladın maşallah, içimden sende hamile kalıcaksın gibi geliyo Allahın izniyle...inşallah canım benim o günü iple çekiyorum

ALLAH razı olsun canım arkadaşım inşaALLAH Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün

Canim srnin degerler kac gibiydi hatirlayabiliyormusun

canım kötü düşünme,,, belkide üçüzdür... inşallah herşey yolundadır canım Allah sana bağışlasın bebişlerini sağlıcakla

Canım öncelikle iyi dileklerin teşekkürler . ben de mart ayı gibi başlarım tekrar diyorum bakalım günler ne gösterecek Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın . bu arada 1 haftadır hafif kanam var normaldir bu değil mi

kızlaarrrr canlarım benım kader arkadaşlarım yarın Allahın izniyle iki kuzumu alıp gelicem İnşallah Rabbim bu kez yüzüme bakarda onları bana bağışlar;;;size bişe sorcam cook utanarak ama:))) bana hemsırem transfer gününe kadar ilişki yasak falan demedi bende sormadım;;;yanı bırakmıstık cuma dan berı ama bugun dayanamadık daha:)));;;size bişey demişler miydi? siz nası bi yol izlemiştiniz;;;sonradan cok pişman oldum ama iş işten gecti;;;off yaa yardımcı olun acıl cvppp((

kızlarrrrr neden cvp yazmıyosunuzzzz((( ;;;; offf yaaa yardımcı olun bildiginz kadar lütfen:)))

canım normalde ilişki yasak diyolar. bizede yasak dediler ama çok önemli bişey olacağını sanmam.
ama sen gene de gidince hatırlat, söyle doktora içinin rahat etmesi açısından.
ilişkiyi yasaklamalarının sebebi onların müdahalesi dışında hamile kalmamak.vücudun doktorların müdahalesi haricinde tepki vermemesi gerekiyo. benim bildiğim bu

hayırlıı olur inşallah oluyor böyle yüksek değer inşallah seninde sağlıklıdır güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…