Dondurulmus embriyo.

bir arkadaş var ona iki tane transfer edildii ve 2 olduu 3:)))) üçüz olduuu ve saglıkla doğdu maşallahh sonra onlarr 2 yaşındayken bir daha hamiş kaldııı:)))3 yıl içinde 4 tane cocugu olduuu:KK52::KK52::KK52::KK52:

ne güzel bir mutluluk yaradanın hazinesi geniş bizlere de verir inşaALLAH.sağımız solumuz cennet kokulu kuzularla dolsun inşaALLAH:KK55::KK8::KK55::KK8::KK55::KK8::KK55::KK8:

bende dondurulmuş embiryo ile tedavime başlayacağım süreç nasıl işliyor anlatabilir misiniz? salı günü 21. günüm dr çağırdı sonra neler olacak?

canlarımm benimm ben su an tam sürein içindeyim nasıl oldugunu kısaca anlatayım sıze:));;adetin 2.günü doktoruna gidiyorusun muayene edıyor:::eger rahım normal polip falan yoksa estrofem dıye bi ilaç var ona başlıyorsun tabi yanında vitamınlerle;;;ilk 4 gun uc estrofem ikinci 4 gun dört estrofem böyle devam edıyor;;;13. gun kontrole gidiyorsun;;;rahim kalınlıgına bakılıyor E2 ve progesteron hormonlarına bakılıyor;;hersey yolunda giderse trfansfer gunun bellı oluyor;;;o da adetının 17. - 20. günü aralıklarından biri oluyor;;tabı bu bı protokol bı de senın gıbı adetın 21. günü başlayan arkadaslarda var;;onu bılmıyorum cnm nasıl sürec işliyor;benim bu carsamba transferım var hayırlısıyla ıkı kuzucumu alıp gelicem;;;Rabbim isteyen tum herkesın yuzunu güldürsün İnşallah;;;sorularınız varsa cevaplamaya hazırım:)));;;;

Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam:KK66:) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun

kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam:KK66:) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun

canım gözün aydın doktoruna ara sor :KK76::KK76::KK76::KK76::21::21::21::21:

Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
allahim sukurler olsun

oyyy oyyy allahım ne güzel bi haber buu yaaa:))) Allahım sen ne kadar büyüksün ya Rab;;;Canım benim gözünaydın Allahım tamamına erdirsin İnşaAllah;;;Hadi git al sonucunu ellerinle tut iiyice inan:))))

allahim sukurler olsun

Çok çok sevindim Allahim sonunu getirsin ve kucagina almayi nasip etsin darısı bizlere insallah:)))

Kizlar allah hepinizden razi olsun.dua eden arkadaslarim cok cok sagolun.rabbim kisa zmanda sizefe nasip etsin.ben kese gorene kadr inanamayacagim galiba.doktoruma yarin gidecegim.yarina kadr ilaclara devam insallh sorun yoktur.bazi arkadaslar deger cok yuksek demisler.2 embriyo icin cokmu acaba??

allahim sukurler olsun

Cnm çoook sevindim :) 7.gün kan geldiğinde üzülmüştün çok şükür korktuğun başına gelmedi artık üzülmek yok gülmek var :) sonucunda süperrr maşallah maşallahhh:)

Kizlar allah hepinizden razi olsun.dua eden arkadaslarim cok cok sagolun.rabbim kisa zmanda sizefe nasip etsin.ben kese gorene kadr inanamayacagim galiba.doktoruma yarin gidecegim.yarina kadr ilaclara devam insallh sorun yoktur.bazi arkadaslar deger cok yuksek demisler.2 embriyo icin cokmu acaba??

cok sevindim canım süperrr benim ilki ikiz tutmustu 150 falandı 11. gün (3. gün embriyosu) senin coklu heralde umarım keseleri ve kalp atışlarını duyup hayırlısı ile kucağına alırsın böyle mutlulukları görünce hem mutlu oluyorum hem de umudum artıyor allahım yavrularını sana bağışlasın :)

allahim sukurler olsun

maşallah canım umarım önce kese sonra kalp atımı sonra haftalar birbirini kovalar :KK49: kendim geldim aklıma sen şimdi nasıl hissediyorsun çok iyi biliyorum rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeni nasip etsin bol bol dua et olur mu bide en çok nas felak surelerini oku :nazar: :nazar:

Kizlar hepinize cookkk teskkur ederim.rabbim hepinizden razi olsun.hamile arkadaslar rabbim hayirlisi ve saglikli bir sekilde kucaginiza almayi.bekleyenlere tedavi olan arkadaslar rabbim pozitifi gormeyi nasip etsin.
Hala inanamiyorum saskinim.nasil uzulur insan ogrenmistim 3bucuk senedir ama nasil sevinecegimi unutmusum bu arada:KK66:
Doktrumla konustum ilaclari sakin birakma yarin bi gel bakicam dedi.once yuksek yanlisin olmasin dedi.sonucu mail attim gozun aydin hadi bakalim dedi.anlamadim uzulsemmi sevinsemmi???
Iki embriyo idi.iki embriyosu olanlarin nette sonuclarina baktim 40-5000 arasi degisiyr..bu adam niye bana boyle dediki anlamadim; (

Kizlar hepinize cookkk teskkur ederim.rabbim hepinizden razi olsun.hamile arkadaslar rabbim hayirlisi ve saglikli bir sekilde kucaginiza almayi.bekleyenlere tedavi olan arkadaslar rabbim pozitifi gormeyi nasip etsin.
Hala inanamiyorum saskinim.nasil uzulur insan ogrenmistim 3bucuk senedir ama nasil sevinecegimi unutmusum bu arada:KK66:
Doktrumla konustum ilaclari sakin birakma yarin bi gel bakicam dedi.once yuksek yanlisin olmasin dedi.sonucu mail attim gozun aydin hadi bakalim dedi.anlamadim uzulsemmi sevinsemmi???
Iki embriyo idi.iki embriyosu olanlarin nette sonuclarina baktim 40-5000 arasi degisiyr..bu adam niye bana boyle dediki anlamadim; (

canım maşallah,,, bak gördünmü progestanı zor yapıyorum diye endişeleniyodun ediyodun gördünmü baaaaaakkk.... gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah... :KK16::KK16::KK16:

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...sonrasi-betahcg-degerlerimizi-yazalim-76.html

canımcım degeri senin gibi çıkan biri var oda dondurulmuş emb. ve ikiz istersen oku,hayırlı olsun içini ferah tutmaya çalış :KK49: taze anne

canım maşallah,,, bak gördünmü progestanı zor yapıyorum diye endişeleniyodun ediyodun gördünmü baaaaaakkk.... gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah... :KK16::KK16::KK16:
Havvacim allah srnden razi olsun o fitili her koyarken aklima geliyrsun korkumu senle goturdum cok sagol.bakalim yarin doktor alttan muayene derse soyleyecegim fitil zor giriyr o cihaz buraya girmez diye:KK66:)
rabbim isteyen herkesin dualarina pozirtif cevp versin insallh

hayırlı olsun masalcım inşş güzel haberini alırız ay sonundaa prendnol ne için veriliyor cnm beni ocak adetiyle çağırdı doktor sanırım bana doğum kontrol hapı vercekk

Prednol vucudun embriyoyu yabanci bisey gibi algilayip atmaya calismasini engellemek icinmis hemsiremiz dedi

allahim sukurler olsun

Oleyyy:KK66: super bi rakam hatta harika. Hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin ikizlerini:)

X