Topiğin sahibi olarak fazla giremesemde sizleri takipteyim. Hamile arkadaşları tebrik ediyor. Tedavi aşamasında olanlara hamilelik müjdeleri diliyorum. Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın. Beni merak edenler için Bulantılarım çok feci. Ve serum alıyorum.hiçbir kokuya güzel yada çirkin tahammülüm yok. Onlar sağlıklı olsunlarda dert değil. Bende özetle durum budur. Merak edenlere. Hepinize koca koca sevgiler.
Cnm senin üçüzler noldu benmi yanlış anladım acaba sağlıklı büyümeye devam etti yazmıştın sonra ne olduki?
kızlarrrrr hayatımın en güzel anını gordum en güzel goruntusunu..en güzel resmını ...2 tane kucuk mınık kesecık..allahıma sukurler olsun. Rabbım hepınıze bu anı bu duyguyu nasıp etsın ınsallahh
Trandferin 7.gunude bitti. Dayanamayip idrar testi yaptim azonce. Keske yapmasaydim
bu cumartesi gidicem canım 3 gün kaldı öğrenmeme Allahın izniyle henüz hiç bir fikrim yokcanım sen gittin mi peki doktora
Topiğin sahibi olarak fazla giremesemde sizleri takipteyim. Hamile arkadaşları tebrik ediyor. Tedavi aşamasında olanlara hamilelik müjdeleri diliyorum. Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın. Beni merak edenler için Bulantılarım çok feci. Ve serum alıyorum.hiçbir kokuya güzel yada çirkin tahammülüm yok. Onlar sağlıklı olsunlarda dert değil. Bende özetle durum budur. Merak edenlere. Hepinize koca koca sevgiler.
Trandferin 7.gunude bitti. Dayanamayip idrar testi yaptim azonce. Keske yapmasaydim
canım uzun bir hikayesi var onun üçüz ikize düşürüldü 20 haftalıkken doğum yapmak zorunda kaldım.yaşayan bebeğim yok..hayırlısı inşaALLAH tekrar tedavideyim
Sanırım ikiz olduğu için çok fazla. 10. Haftaya girdim havvacım. Hepiniz sagolun. Duâlarınızdan eksik etmeyin.
Sanırım ikiz olduğu için çok fazla. 10. Haftaya girdim havvacım. Hepiniz sagolun. Duâlarınızdan eksik etmeyin.
oooohhhh çok şükür bitanem maşallahbende hep sana dua ettim bitaem ve çok şükür güzel haberleri aldık ... darısı herkese inşallah sanada bebişlerinle sağlıklı mutlu 9 ay diliyorum canımmmmmm
Ayy ne güzel maşallahhhhhhh kim bilir nasıl bi duygudur allahım bizlerede nasip eder inşallah
İkizlerin cinsiyeti ne cnm allahım meleklerine uzun ömürler versin sevdikleriyle beraber büyümek nasip olur inşallah :)
Daha öğrenmek için çok küçükler. 9 hafta 4 günlükler teyZesi. 14. Haftadan sonra belli oluyor :)
kızlar bende bugün adet oldum yarin doktora gidecemm yada cumartesi ve muhtemelen haftaya histeroskobi olacakkk çok korkuyorummm korkudan uykularım kaçıyoo hiç gitmek istemiyorum histeroskobi sonrası dondurulmuş tedavisine başlicaz demişti doktor yani muhtemelen ocak sonu dondurulmuş tedavisine başlarr
histeroskobi cektiren arkadaşlar cok mu zorrr korkuyorummmmmmm