- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
Simdiden hayirli olsun kizlar. Benim sali gunu donmus embriyo transferim oldu. Adetin 21.gunu lucrin igne ooldum ve bida adet olmami beklefik oluncada 2.gunu estrofem tablete basladim coraspin gunde 1 tane folikasit. 3gunde bir kontrole gittik. Rahim kalinligi 9 m olunca progestan hapina basladim bide prednol tablet sadece 7gun kullandm. Ve sali gunu transferimiz oldu. Aysonuda tahlilimiz var rabbim yuzumuzu guldursun ins.
cok sagol arkadasim insallah guzel haberler alirsin, benimde buna benzer bir tedavi uygulanacak...guzel haberlerini bekliyorum..kacinci gum embriyosu bu arada ve kac tane transfer ettirdin ogrenebilir miyim?
5.gun embriyosuydu, 1tane transfer ettirdik. Ilk denememizde 2taneydi ve cok zor donem gecirdim 18haftalikken dusuk yaptim nedeni belli degildi. Hep kanamam olmustu. Vucut tasimadi herhalde. Esimde tek olsun dedi. Nasipse oda tutar.
insallah bu defa saglicaklakucagina alirsin canim..o zaman 1 tane cozdurdunuz oylemi ve kayipp olmadi degil mi? esim arada 2 tanemi koydursak diyor ama ben genelde 1 den yanayim aynen tutacaksa 1 de tutar diyorum..birde bu coraspin herkese veriliyormu? yoksa sadece teshis edilmis kan pihtilasmasi olanlara mi veriliyor bunu merak ediyorum..
5.gun embriyosuydu, 1tane transfer ettirdik. Ilk denememizde 2taneydi ve cok zor donem gecirdim 18haftalikken dusuk yaptim nedeni belli degildi. Hep kanamam olmustu. Vucut tasimadi herhalde. Esimde tek olsun dedi. Nasipse oda tutar.
inşaALLAH canım ALLAH C.C sana mucizesini nasip etsin kucağın boş kalmasın inşaALLAH
arkadaşlar benim de salı günü 21.gün tedaviye başlayacağım lucrin verecekmiş ocak adetimde dondurulmuşlar olacak 2 tane var bu embriyoların kardeşi erken doğumla doğdu ve 10 gün sonra öldü ben de korkuyorum tutup erken doğum olur mu diye? o yüzden 2 tane transferden korkuyorum siz ne dersiniz? bir daha bulup kaybetmek istemiyorum
insallah bu defa saglicaklakucagina alirsin canim..o zaman 1 tane cozdurdunuz oylemi ve kayipp olmadi degil mi? esim arada 2 tanemi koydursak diyor ama ben genelde 1 den yanayim aynen tutacaksa 1 de tutar diyorum..birde bu coraspin herkese veriliyormu? yoksa sadece teshis edilmis kan pihtilasmasi olanlara mi veriliyor bunu merak ediyorum..
Kizlar son bir saat kan sonucumu bekliyrum.dua edin nolur
Simdiden hayirli olsun kizlar. Benim sali gunu donmus embriyo transferim oldu. Adetin 21.gunu lucrin igne ooldum ve bida adet olmami beklefik oluncada 2.gunu estrofem tablete basladim coraspin gunde 1 tane folikasit. 3gunde bir kontrole gittik. Rahim kalinligi 9 m olunca progestan hapina basladim bide prednol tablet sadece 7gun kullandm. Ve sali gunu transferimiz oldu. Aysonuda tahlilimiz var rabbim yuzumuzu guldursun ins.
canım ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.ben de çok ciddi olmayan kan pıhtılaşma varmış ilk denemelerde buna bakılmadığından 2 tedavimde kullanmadım düşüklerimde başka sebeplerden oldu sonraki denemelerde biz kendimiz pıhtılaşmaya baktırdık bana kan sulandırıcı iğne verdiler dondurulmuşların transferine kadar coraspirin kısmet olur da transfer olursa kan sulandırıcı iğneye geçeceğiz.yalnız şunu farkettim öyküsünde kan pıhtılaşması olmasa da coraspirin rutin bir ilaçmış gibi veriliyor en azından ben o kanıya vardım.hepimiz böyleolalım inşaALLAH tabi hayırlı ve sağlıklı
3taneydi donmuslarimiz ayni kapts oldugu icin ucude cozuldu kayip olmadi 2sini tekrar dondurdular iyi kalitedeymis. Coraspin herkese veriolar. Bu transferde hibor diye kansulandirici ignede verdiler trandfer gunu ve ertesi gun icin. Rahme kan akisi icinmis embriyo beslensin diye dedi hemsiremiz
evet bende hipor kullandımm aama yumurta toplamadan birgün sonra başladımm ve bebegi kaybedene kadar kullandımm hepp..
çok yakıooo o iğneee(ama ben 9 ay vurulmaya razıydımm
canım kıyamam ben sanabiraz daha sabır Rabbim senin gül yüzünü güldürecek. benim en son gittiğim doktor eğer tedavi ilede olsa hamile kalabiliyorsan şansın fazla dedi o yüzden durmak yok yola devam ufukta yavrular var bizi beliyor
Kizlar son bir saat kan sonucumu bekliyrum.dua edin nolur