Kizlar son bir saat kan sonucumu bekliyrum.dua edin nolur
bir arkadaş var ona iki tane transfer edildii ve 2 olduu 3:)))) üçüz olduuu ve saglıkla doğdu maşallahh sonra onlarr 2 yaşındayken bir daha hamiş kaldııı:)))3 yıl içinde 4 tane cocugu olduuu
Kizlar son bir saat kan sonucumu bekliyrum.dua edin nolur
bende dondurulmuş embiryo ile tedavime başlayacağım süreç nasıl işliyor anlatabilir misiniz? salı günü 21. günüm dr çağırdı sonra neler olacak?
kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
hamilemiyim ben simdi allahim akliki kacirixam) yolda giderken araba falan carpmadan gelirsem iyi
allahim sukurler olsun
ne güzel bir mutluluk yaradanın hazinesi geniş bizlere de verir inşaALLAH.sağımız solumuz cennet kokulu kuzularla dolsun inşaALLAH
canım sen adet olmadın mı hala. adet olduktan sonra başlayacaktın hani
nerdeyse ben ikinciye adet olucam :)
Kizlar sonucumu aldim 12.gun 2100 degerim.ikiside tutmua demekmi bu????.simdi ciktisini almaya gidiyrum
allahim sukurler olsun
allahim sukurler olsun
Kizlar allah hepinizden razi olsun.dua eden arkadaslarim cok cok sagolun.rabbim kisa zmanda sizefe nasip etsin.ben kese gorene kadr inanamayacagim galiba.doktoruma yarin gidecegim.yarina kadr ilaclara devam insallh sorun yoktur.bazi arkadaslar deger cok yuksek demisler.2 embriyo icin cokmu acaba??
allahim sukurler olsun
Kizlar hepinize cookkk teskkur ederim.rabbim hepinizden razi olsun.hamile arkadaslar rabbim hayirlisi ve saglikli bir sekilde kucaginiza almayi.bekleyenlere tedavi olan arkadaslar rabbim pozitifi gormeyi nasip etsin.
Hala inanamiyorum saskinim.nasil uzulur insan ogrenmistim 3bucuk senedir ama nasil sevinecegimi unutmusum bu arada
Doktrumla konustum ilaclari sakin birakma yarin bi gel bakicam dedi.once yuksek yanlisin olmasin dedi.sonucu mail attim gozun aydin hadi bakalim dedi.anlamadim uzulsemmi sevinsemmi???
Iki embriyo idi.iki embriyosu olanlarin nette sonuclarina baktim 40-5000 arasi degisiyr..bu adam niye bana boyle dediki anlamadim; (
Kizlar hepinize cookkk teskkur ederim.rabbim hepinizden razi olsun.hamile arkadaslar rabbim hayirlisi ve saglikli bir sekilde kucaginiza almayi.bekleyenlere tedavi olan arkadaslar rabbim pozitifi gormeyi nasip etsin.
Hala inanamiyorum saskinim.nasil uzulur insan ogrenmistim 3bucuk senedir ama nasil sevinecegimi unutmusum bu arada
Doktrumla konustum ilaclari sakin birakma yarin bi gel bakicam dedi.once yuksek yanlisin olmasin dedi.sonucu mail attim gozun aydin hadi bakalim dedi.anlamadim uzulsemmi sevinsemmi???
Iki embriyo idi.iki embriyosu olanlarin nette sonuclarina baktim 40-5000 arasi degisiyr..bu adam niye bana boyle dediki anlamadim; (
Havvacim allah srnden razi olsun o fitili her koyarken aklima geliyrsun korkumu senle goturdum cok sagol.bakalim yarin doktor alttan muayene derse soyleyecegim fitil zor giriyr o cihaz buraya girmez diyecanım maşallah,,, bak gördünmü progestanı zor yapıyorum diye endişeleniyodun ediyodun gördünmü baaaaaakkk.... gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah...
hayırlı olsun masalcım inşş güzel haberini alırız ay sonundaa prendnol ne için veriliyor cnm beni ocak adetiyle çağırdı doktor sanırım bana doğum kontrol hapı vercekk
allahim sukurler olsun