Dondurulmus embriyo.

Cnm senin üçüzler noldu benmi yanlış anladım acaba sağlıklı büyümeye devam etti yazmıştın sonra ne olduki?

kızlarrrrr hayatımın en güzel anını gordum en güzel goruntusunu..en güzel resmını ...2 tane kucuk mınık kesecık..allahıma sukurler olsun. Rabbım hepınıze bu anı bu duyguyu nasıp etsın ınsallahh

oooohhhh çok şükür bitanem maşallah bende hep sana dua ettim bitaem ve çok şükür güzel haberleri aldık ... darısı herkese inşallah sanada bebişlerinle sağlıklı mutlu 9 ay diliyorum canımmmmmm

oooohhhh çok şükür bitanem maşallah bende hep sana dua ettim bitaem ve çok şükür güzel haberleri aldık ... darısı herkese inşallah sanada bebişlerinle sağlıklı mutlu 9 ay diliyorum canımmmmmm

Canim allah razi olsun.valla nasil sevinecegim bilemedim) simdi isteyim yuzumde tuhaf bi siritis;()))) rabbim istryen herkese nasip etsin.doktorum hala cok yuksek takip edecegiz dedi

canım gözün aydın darısı başımıza diyelim rabbim sağlıklı 9 ay geçirmeni ve kucağına almayıda nasip etsin
ayrıca testin yüksekliğine takılma bence dondurulmuşlarda yüksek çıkıyor kimisinde iki kişi tanıyorum
ilk teste 2000 binlrede çıkıp sağlıklı yavrusunu kucağına alanları sen düşünme seninde sağlıklı sıhhatli olcak allahın izniyle
hatta bir arkadaşın ilk testi 1900 falandı biz ikiz dedik ama tekti doğum yaptı geen hafta çokta sağlıklı maşallah

Cnmmmmm çook sevindim maşallah maşallahhhhhhhh allah sizi nazarlardan saklasın :)))
Darısı bize allahım böyle güzel mutluluk bizlerede yaşatır inşallahh

çok sevindim canım Rabbim daim ettirsin hep mutlu ol inşallah hayırla kucagına alacagın günler de gelsin

bu cumartesi gidicem canım 3 gün kaldı öğrenmeme Allahın izniyle henüz hiç bir fikrim yok canım sen gittin mi peki doktora

Benim kimyasal gebelikle sonuçlandı ama pes etmedim allahn izniyle iki ay sonra tekrar donmuşları denicem senin duaların kabul olur cnm bizlere dua edersen çok sevinirim allahım sanada kolay bi hamilelik yaşatır inşallahhhhh

aaa şok oldum, canım benim ya valla çok üzüldüm, en son güzel haberini okumuştum senin... Tabiki ederim canım benim hep dua ediyorum zaten evet Rabbim imkan versin inşallah bu önümüzdeki denemende hamile kalırsın bitanem benim... inşallah Rabbim nasip etsin hayırlısıyla

Kısmet değilmiş cnm bi kaç gün çok ağladım ama demekki daha zamanı varmış
Güzell anne inşallah duaların kabul olur :) ben seni takip ediyorum sizler mutlu olunca bende mutlu oluyorum sağlıklı kolay bi hamilelik yaşarsın hiç üzülmezsin inşallahhhh tek olsun çift olsun sağlıklı olsun bebişin allahtan başka insan ne ister güzel haberlerini bekliyoruz :)

anlıyorum seni canım benim,,, bende 2 defa negatif aldım.. inşallah bundan sonra Rabbim pozitifi gösterir ve bu defa evladına kavuşturur seni,,, inşaallah Rabbim bu denemende meleklerini gönderir canımmmm...yeni tedavide yeni umutlar olucak ve bu defa son olur ağlamaların inşallah ve Rabbim yüzünü güldürür bol bol istiğfar çekelim.. kuran okuduğumda sanada dua edicem canım ve herkese...

bunun için sakın üzülme canım benim idrarda çıkmaz henüz çok küçük benimki 12. günde bile silik çıkmıştı...kesin sonuç için bekle canım

Insallah cnm. Cikmicani biliodum ama nebilim yapmak istedim. Cuma 10.gunum kan tahlili yaptircam hayirlisi artik

Aminnnn cnm benim kimse üzülmesin hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz inşallah bebişlerimize :))

Topiğin sahibi olarak fazla giremesemde sizleri takipteyim. Hamile arkadaşları tebrik ediyor. Tedavi aşamasında olanlara hamilelik müjdeleri diliyorum. Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın. Beni merak edenler için Bulantılarım çok feci. Ve serum alıyorum.hiçbir kokuya güzel yada çirkin tahammülüm yok. Onlar sağlıklı olsunlarda dert değil. Bende özetle durum budur. Merak edenlere. Hepinize koca koca sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…