- 9 Eylül 2013
- 5.478
- 416
canım kalbini ferah tut herşeyin hayırlısı inşaALLAH.Benimde ilk transferimde 3 embriyo verilmişti kan testi çok yüksek çıkmıştı doktorum acaba biri bölünüp 4 üz mü?oldu demişti.neyse 3 müş ama benim çok sağlıklı büyüme devam etmişti keseler ve kalp atışları normalden önce belli olmuştu.senin de öyle olabilir... Rabbim sana sorunsuz sıkıntısız güzel bir hamilelik yaşatsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn
Trandferin 7.gunude bitti. Dayanamayip idrar testi yaptim azonce. Keske yapmasaydim
kızlarrrrr hayatımın en güzel anını gordum en güzel goruntusunu..en güzel resmını ...2 tane kucuk mınık kesecık..allahıma sukurler olsun. Rabbım hepınıze bu anı bu duyguyu nasıp etsın ınsallahh
Trandferin 7.gunude bitti. Dayanamayip idrar testi yaptim azonce. Keske yapmasaydim
oooohhhh çok şükür bitanem maşallahbende hep sana dua ettim bitaem ve çok şükür güzel haberleri aldık ... darısı herkese inşallah sanada bebişlerinle sağlıklı mutlu 9 ay diliyorum canımmmmmm
kızlarrrrr hayatımın en güzel anını gordum en güzel goruntusunu..en güzel resmını ...2 tane kucuk mınık kesecık..allahıma sukurler olsun. Rabbım hepınıze bu anı bu duyguyu nasıp etsın ınsallahh
oooohhhh çok şükür bitanem maşallahbende hep sana dua ettim bitaem ve çok şükür güzel haberleri aldık ... darısı herkese inşallah sanada bebişlerinle sağlıklı mutlu 9 ay diliyorum canımmmmmm
Cnm seninde ikizmiydi :)
bu cumartesi gidicem canım 3 gün kaldı öğrenmeme Allahın izniyle henüz hiç bir fikrim yokcanım sen gittin mi peki doktora
Benim kimyasal gebelikle sonuçlandıama pes etmedim allahn izniyle iki ay sonra tekrar donmuşları denicem senin duaların kabul olur cnm bizlere dua edersen çok sevinirim allahım sanada kolay bi hamilelik yaşatır inşallahhhhh
aaa şok oldum, canım benim ya valla çok üzüldüm, en son güzel haberini okumuştum senin... Tabiki ederim canım benim hep dua ediyorum zaten evet Rabbim imkan versin inşallah bu önümüzdeki denemende hamile kalırsın bitanem benim... inşallah Rabbim nasip etsin hayırlısıyla
Kısmet değilmiş cnm bi kaç gün çok ağladım ama demekki daha zamanı varmış
Güzell anne inşallah duaların kabul olur :) ben seni takip ediyorum sizler mutlu olunca bende mutlu oluyorum sağlıklı kolay bi hamilelik yaşarsın hiç üzülmezsin inşallahhhh tek olsun çift olsun sağlıklı olsun bebişin allahtan başka insan ne ister güzel haberlerini bekliyoruz :)
bunun için sakın üzülme canım benim idrarda çıkmaz henüz çok küçük benimki 12. günde bile silik çıkmıştı...kesin sonuç için bekle canım
anlıyorum seni canım benim,,, bende 2 defa negatif aldım.. inşallah bundan sonra Rabbim pozitifi gösterir ve bu defa evladına kavuşturur seni,,, inşaallah Rabbim bu denemende meleklerini gönderir canımmmm...yeni tedavide yeni umutlar olucak ve bu defa son olur ağlamaların inşallah ve Rabbim yüzünü güldürür bol bol istiğfar çekelim.. kuran okuduğumda sanada dua edicem canım ve herkese...