Dondurulmus embriyo.

Kızlar kimseden ses çıkmıyor ne durumdasınız herşey yolundadır inşallah

canım benim nasılsın,ben çok yoğun bir geçirdim netten yeni okumaya başladım diğer bir topikte sonuç alacak arkadaşlar vardı direk orayı açtım benim malum ilaç içiyorum haftaya cuma kontrolüm var o zaman daha çok strese gireceğim:KK52::KK52::KK52:

canım benim nasılsın,ben çok yoğun bir geçirdim netten yeni okumaya başladım diğer bir topikte sonuç alacak arkadaşlar vardı direk orayı açtım benim malum ilaç içiyorum haftaya cuma kontrolüm var o zaman daha çok strese gireceğim:KK52::KK52::KK52:

Çok şükür cnm iyi diyelim iyi olsun sende iyisindir inşallah
Yoksa cuma günü transfer günümü belli olacak :)
Bende mart gibi tekrar tedaviye başlarım allahın izniyle pes etmedim yine dondurulmuşları denicem allahım inşallah hepimizin yüzü güler

Son düzenleme:
Çok şükür cnm iyi diyelim iyi olsun sende iyisindir inşallah
Yoksa cuma günü transfer günümü belli olacak :)
Bende mart gibi tekrar tedaviye başlarım allahın izniyle pes etmedim yine dondurulmuşları denicem allahım inşallah hepimizin yüzü güler

canım cuma günü ilk kontrol belki duruma göre transfer olacak mı?yada ne zaman olacak bunlar belli olur.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaALLAH:KK16::KK16::KK16:

Amin fıstık
Hadi inşallah cnm senden güzel haberler alalımda burası canlansın :)

inşaALLAH canım tüp bebek tedavisinde artık sayıyı unuttum:KK52: ama bu sefer içim kıpır kıpır ilk defa başlıyormuşum gibi çok heyecanlıyım endişeliyim ama ne bileyim tarifi zor hislerimin:KK53: herşey cümlemizin gönlüne göre olsun .Rabbim kaderimize hayırlı evlatlar yazsın:KK16::KK16::KK16:

inşaALLAH canım tüp bebek tedavisinde artık sayıyı unuttum:KK52: ama bu sefer içim kıpır kıpır ilk defa başlıyormuşum gibi çok heyecanlıyım endişeliyim ama ne bileyim tarifi zor hislerimin:KK53: herşey cümlemizin gönlüne göre olsun .Rabbim kaderimize hayırlı evlatlar yazsın:KK16::KK16::KK16:

Bana sorarsan içinin kıpır kıpır olması çok güzel bişi bak gör güzel sonuç alacaksın
Ben ne yalan söylim ilk tedavimde heycan yoktu olmayacağı içime doğmuştu ve sonuç negatif
O içindeki kıpırtı hep olsun cnm o zaman bebişin yada bebişlerin sıkı sıkı tutunacaklar çünlü onlarda senin ne kadar heycanlı olduğunu hissedecek allahın izniyle :)

Son düzenleme:
Bana sorarsan içinin kıpır kıpır olması çok güzel bişi bak gör güzel sonuç alacaksın
Ben ne yalan söylim ilk tedavimde heycan yoktu olmayacağı içime doğmuştu ve sonuç negatif
O içindeki kıpırtı hep olsun cnm o zaman bebişin yada bebişlerin sıkı sıkı tutunacaklar çünlü onlarda senin ne kadar heycanlı olduğunu hissedecek allahın izniyle :)

canım benim kalbinin güzelliği yazılarına yansıyor Rabbim dualarımızı kabul etsin senin benim isteyen bütün arkadşlarımızın kucaklarına evlatlarını almayı nasip etsin:KK16::KK16::KK16:

kızlarrrr çarşamba transferim var;;cook heyecan yapmamaya çalıısıom ama olmuoo yaa;;dun kontrole gittim rahım kalınlıgı 9mm olmuş;;;kaç mm de yapılıyor transfer;;;çarşamba bıraz gec gıbı geldı bana da:)))

bende dondurulmuş embiryo ile tedavime başlayacağım süreç nasıl işliyor anlatabilir misiniz? salı günü 21. günüm dr çağırdı sonra neler olacak?

bende dondurulmuş embiryo ile tedavime başlayacağım süreç nasıl işliyor anlatabilir misiniz? salı günü 21. günüm dr çağırdı sonra neler olacak?

bende ayni durumdayim canim birileri bizi bilgilendirse:) estrogen bantlari kullancaksin dedi bana hemsire adetimden sonra telefonda ama pekte anlamadim, benim tedavi biraz degisik..Allah sonumuzu hayretsin:)

canım ben pek dr sormadım ağustos ayında bebeğim erken doğum sonrası öldü hastneye gidince ağlıyorum soramadım salı gidişat hakkında bilgi verir ama ben yine de merak ediyorum insallah allahım bu sefer bebeklerimizi bize bağışlar

bende ayni durumdayim canim birileri bizi bilgilendirse:) estrogen bantlari kullancaksin dedi bana hemsire adetimden sonra telefonda ama pekte anlamadim, benim tedavi biraz degisik..Allah sonumuzu hayretsin:)

senin embiryoların nasıl canım? nerede ve ne zaman yaptırıyorsun? ben daha yeni girmeye başladım ilk zamanlar konusamıyordum daha yeni yeni konusabiliyorum dr tedaviye başlayabiliriz deyince kendimi toparlamaya karar verdim insallah hayırlısı ile hamile kalırız hamile kalmak zor kucağına almak daha da zor

senin embiryoların nasıl canım? nerede ve ne zaman yaptırıyorsun? ben daha yeni girmeye başladım ilk zamanlar konusamıyordum daha yeni yeni konusabiliyorum dr tedaviye başlayabiliriz deyince kendimi toparlamaya karar verdim insallah hayırlısı ile hamile kalırız hamile kalmak zor kucağına almak daha da zor

2 tane embiryomuz var canim blastosist seviyesinde dondurulmus..simdi hemsireyle konustumda benim subat basi gibi yapilcakmis transferim, bana yeni bi takvim hazirlayip verecekmis 2.5 hafta dogum kontrol hapi , 2. haftasindan baslayarak lupron, o bitince estrogen bantlari baslicakmis, ben bilmiyodum bunlari hic..pazartesi daha ayrintili bilgi alicam bakalim..bugun adetim basladi bugunki adetimden 6 hfata sonra yapilcakmis transfer..dedigin gibi arkadasim Allah hepimizin yardimcisi olsun cok zorlu bir surec emkelerimiz bosa cikmasin insallah..ben yurt disindayim bu arada, benim direkt donsurulmus yapilacak, oyle uygun gordu doktor..kendini toparladigina sevindim canim tedavinde kolayliklar dilerim insallah bebisini alirsin kucagina en kisa zamanda..

sevgili arkadaşlarım hepinizi öpüyorum:KK54:benim dondurulmuşlar için tedavim başladı.adetimin 3.günü doktora gittim bana folbiol ve estrofem verdi bunları kullanıyorum 10 gün sonra gel dedi buda adetin 12.günü oluyor adet kanamam bitince corasprine başlayacağım 12.gün gittiğimde yeni ilaçlar verecekmiş o zaman yine bilgi veririm inşaALLAH.ALLAH C.C hepimizin kucağını boş bırakmasın işimizi rast getirsin inşaALLAH:KK16::KK16::KK16::KK16:

sevgili arkadaşlarım hepinizi öpüyorum:KK54:benim dondurulmuşlar için tedavim başladı.adetimin 3.günü doktora gittim bana folbiol ve estrofem verdi bunları kullanıyorum 10 gün sonra gel dedi buda adetin 12.günü oluyor adet kanamam bitince corasprine başlayacağım 12.gün gittiğimde yeni ilaçlar verecekmiş o zaman yine bilgi veririm inşaALLAH.ALLAH C.C hepimizin kucağını boş bırakmasın işimizi rast getirsin inşaALLAH:KK16::KK16::KK16::KK16:

hadi hayırlı olsunnn canımcımmm güzelll güzellll haberlerle inşallah

hayirli ugurlu olsun canim bebisin sag salim gelsin annesine:)

Simdiden hayirli olsun kizlar. Benim sali gunu donmus embriyo transferim oldu. Adetin 21.gunu lucrin igne ooldum ve bida adet olmami beklefik oluncada 2.gunu estrofem tablete basladim coraspin gunde 1 tane folikasit. 3gunde bir kontrole gittik. Rahim kalinligi 9 m olunca progestan hapina basladim bide prednol tablet sadece 7gun kullandm. Ve sali gunu transferimiz oldu. Aysonuda tahlilimiz var rabbim yuzumuzu guldursun ins.

X