- 9 Eylül 2013
- 5.478
- 416
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kimseden ses çıkmıyor ne durumdasınız herşey yolundadır inşallah
canım benim nasılsın,ben çok yoğun bir geçirdim netten yeni okumaya başladım diğer bir topikte sonuç alacak arkadaşlar vardı direk orayı açtım benim malum ilaç içiyorum haftaya cuma kontrolüm var o zaman daha çok strese gireceğim
Çok şükür cnm iyi diyelim iyi olsun sende iyisindir inşallah
Yoksa cuma günü transfer günümü belli olacak :)
Bende mart gibi tekrar tedaviye başlarım allahın izniyle pes etmedim yine dondurulmuşları denicem allahım inşallah hepimizin yüzü güler
canım cuma günü ilk kontrol belki duruma göre transfer olacak mı?yada ne zaman olacak bunlar belli olur.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaALLAH
Amin fıstık
Hadi inşallah cnm senden güzel haberler alalımda burası canlansın :)
inşaALLAH canım tüp bebek tedavisinde artık sayıyı unuttum ama bu sefer içim kıpır kıpır ilk defa başlıyormuşum gibi çok heyecanlıyım endişeliyim ama ne bileyim tarifi zor hislerimin herşey cümlemizin gönlüne göre olsun .Rabbim kaderimize hayırlı evlatlar yazsın
Bana sorarsan içinin kıpır kıpır olması çok güzel bişi bak gör güzel sonuç alacaksın
Ben ne yalan söylim ilk tedavimde heycan yoktu olmayacağı içime doğmuştu ve sonuç negatif
O içindeki kıpırtı hep olsun cnm o zaman bebişin yada bebişlerin sıkı sıkı tutunacaklar çünlü onlarda senin ne kadar heycanlı olduğunu hissedecek allahın izniyle :)
canım benim kalbinin güzelliği yazılarına yansıyor Rabbim dualarımızı kabul etsin senin benim isteyen bütün arkadşlarımızın kucaklarına evlatlarını almayı nasip etsin
bende dondurulmuş embiryo ile tedavime başlayacağım süreç nasıl işliyor anlatabilir misiniz? salı günü 21. günüm dr çağırdı sonra neler olacak?
bende ayni durumdayim canim birileri bizi bilgilendirse:) estrogen bantlari kullancaksin dedi bana hemsire adetimden sonra telefonda ama pekte anlamadim, benim tedavi biraz degisik..Allah sonumuzu hayretsin:)
senin embiryoların nasıl canım? nerede ve ne zaman yaptırıyorsun? ben daha yeni girmeye başladım ilk zamanlar konusamıyordum daha yeni yeni konusabiliyorum dr tedaviye başlayabiliriz deyince kendimi toparlamaya karar verdim insallah hayırlısı ile hamile kalırız hamile kalmak zor kucağına almak daha da zor
sevgili arkadaşlarım hepinizi öpüyorumbenim dondurulmuşlar için tedavim başladı.adetimin 3.günü doktora gittim bana folbiol ve estrofem verdi bunları kullanıyorum 10 gün sonra gel dedi buda adetin 12.günü oluyor adet kanamam bitince corasprine başlayacağım 12.gün gittiğimde yeni ilaçlar verecekmiş o zaman yine bilgi veririm inşaALLAH.ALLAH C.C hepimizin kucağını boş bırakmasın işimizi rast getirsin inşaALLAH
sevgili arkadaşlarım hepinizi öpüyorumbenim dondurulmuşlar için tedavim başladı.adetimin 3.günü doktora gittim bana folbiol ve estrofem verdi bunları kullanıyorum 10 gün sonra gel dedi buda adetin 12.günü oluyor adet kanamam bitince corasprine başlayacağım 12.gün gittiğimde yeni ilaçlar verecekmiş o zaman yine bilgi veririm inşaALLAH.ALLAH C.C hepimizin kucağını boş bırakmasın işimizi rast getirsin inşaALLAH
hadi hayırlı olsunnn canımcımmm güzelll güzellll haberlerle inşallah
hayirli ugurlu olsun canim bebisin sag salim gelsin annesine:)
bende ayni durumdayim canim birileri bizi bilgilendirse:) estrogen bantlari kullancaksin dedi bana hemsire adetimden sonra telefonda ama pekte anlamadim, benim tedavi biraz degisik..Allah sonumuzu hayretsin:)