Dondurulmus embriyo.

şu anda çok üzgünüm , agladım ve şoka girdim yazıları okuyunca , Canım arkadaşlarım hepinizle sevinelim , inşallah kanamaların arkası kötü gelmesin inşallah toparlanır herşey , ya da yeni tedaviler başlar insallah..
Dün bir Dua getirdiler bana onu paylaşacaktım , o sırada yazılarınızı gordum , kalbi ihtiyac duyana tam da Cuma sabahı diyerek yine de yazayım.İnşallah Rabbim sesimizi duyar kardeşlerim.
*Sabah Ezanına 1-2 saat kala kalkılır , hacet namazına niyet edilir ve 2 rekat namaz kılınır. Namazdan sonra 1 tesbihin her boncuguna , 1 adet - İHLAS suresi okunur ve bitince dilek dilenir. Kimseyle konuşmadan yatıp , tesbihi kıbleye dogru bir yere asın,bunu dileginiz olana dek yapıp , dileginiz olunca inşallah , kendi tesbihiniz + 99 tesbihi dagıtarak bu dilek dualarına ihtiyacı olana anlatın.
Bana da niyeti olan bir arkadaşım getirdi sagolsun, bu gece kalkacagım inşallah , hepimize dua edicem Allah'ın izniyle ..

Allah sabir versin gercekten zor. Ben bebeklerimi 18. Haftalikken kaybettim dogum yaptim normal. Rabbim bida yasatmasin kimseye

bende bes haftalik kaybettim.o mutlulugu bir hafta yasayabildim.hala kan degerimin sifirlanmasini bekliyorum.bugun uc hafta oldu neredeyse.

Sağol cnm kimse yaşamasın bu acıyı çok kötü bişeymiş benim ilk kimyasal gebelik oldu baya yıkıldım halada ağlıyorum içten içe ...
Cnm ben yapmaya çalışıcam her sabah namazımız kılıp tesbihimizi çekip niyet edelim dimi sağol cnm çok güzel bişi paylaşmışsın allah razı olsun

İnşallah cnm benim allahım hamile olan arkadaşlarımıza rahat bi hamilelik vede kolay bi doğum olur inşallahhh
Bizlerde en kısa zamanda bebiş haberleri alırız

Evet bitanem,sabah namazina yakın kalk , zaten 100 adet ihlas 10 15dakika suruyor, once 2 rekat hacet namazi, sonra ihlas tesbihi 100adet, sonra niyet,kimseyle konusmuyoruz, sabah namazimizi da kilip yatiyoruz Allahın izniyle, dilersen La ilahe illallah da tesbihle(imameye gelince tam salavat Muhammeden ResulAllah), istersen Esmaül Husna da tesbihle, sonra sabah namazini kıl yat.Allahın izniyle, insanın duasi kalbinden gecen, okumayı en sevdigi duaymıs canım.
Yaslı bir kadın Ya Vedud(En guzel sevgili) adını sever hep onu cekermis, O ismi de ana ana can vermis.. Ben SubhanAllah kelimesini cok icten soylerim mesela, O da benim duam..
Sen icinden Ne gelirse Oku elbette, bunlar onerilmis rivayet edilmis seyler , EvelAllah cnm.
Ihlas Okumak cok sevaptır, Ahirette uyanacak bazı kimseler vardır, onlar derlerki giyimleri olacakmis, gunde 10bin ihlas okurlarmis, ayni kiyafetle ibadet ederlermis, cok derin dini konular bunlar Ama,sonuc su ki, bir rivayetimizde ihlas suresini cok okuyanı, öldükten sonra bedenini dahi toprakta bırakmazmis Yaradan..
Insallah kalbimizden gecenler olur..

Benim cokk yakınım, canım dostum gebe kaldı,1,5aylık ogrendik 2 hafta sonra dusurdu, doktorda gozunden bir damla yas dustu , doktor dedi ki o an, sus Zehra sakın aglama, gelismeyecek ya da özurlü olma ihtimali yuksek bebekler düser, Ya sana Aldır deseydim ne yapacaktın. Dusmesine karar verilmis ve bebek dustu, sana ise bunu yasamak kaldı, Ya Aldırma kararını sen verecek olsaydın.."
Hayatımda daha önce hic bu kadar destekleyici cumleler duymadım bir doktordan..
Sabredin , okadar zor taa cigerim de hissediyorum ama sabredin, Allah canı tam,bahtı tam, nefesi Tam evlatlar nasip etsin insallah..

Cnm benim çok sağol çok güzel bilgiler paylaştın inşallah kalka bilirim bugün kafam kazan gibi çok üzüldüm baya etkisinde kaldım yarına bişeyim kalmaz inşallah
Doktor ne güzel konuşmuş içim dahada rahatladı ama arkadaşınada çok üzüldüm 1.5 ay taşımız karnında kim bilir o ne kadar çok üzülmüştür inşallah şimdi hamiledir

minnoşcum canım çok geçmiş olsun rabbimden umud keslmez inşallah rabbim sana sağlıklı sıhhatlı evlatlar
versin kuzum sağlıklı değildi demekki zaten bizler hep demiyomuyuz hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin diye
ben de yaşadım o acıyı hemde 22 haftalık ikizlerimi herşeylerini hissetmişken hazırlık dahi yapmıştım ama
nasip değilmiş yiycek rızıkları yokmuş rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı ...şimdi rabbim nasip etti
yine hamileyim bugün kesemizi gördük çok şükür inşallah rabbim sonuna kadar gidip kucağımada almayı
nasip eder ve isteyen herkese hayırlısını verir dualarım isteyen herkes için

bende bes haftalik kaybettim.o mutlulugu bir hafta yasayabildim.hala kan degerimin sifirlanmasini bekliyorum.bugun uc hafta oldu neredeyse.

Ozsencim nasılsın cnm. Tekrardan gecmiş olsun. Inşallah allahım bu sefer yüzünü güldürsün. Ne zaman başlayacaksın yeniden degerler düşer düşmezmi yoksa biraz aramı?allah gönlüne görev versin canım.

iyiyim cnm benim sen nasilsin asil. pazartesi buyuk ihtimal sifirlanir sonra iki uc ay ara verip oyle baslarim.

canım arkadaşım ALLAH sabır versin söyleyecek sözüm yok kelimeler kifayetsiz

cannııııımm ALLAH yüzünü güldürsün inşaALLAH yeni tedavinde yavrularına kavuşursun

sagol canim oyle gercekten hayirlisi boyleymis
demek ki yasayacagimiz vardi yasadik gecicek elbet
ALLAH korusun sizin bebisleri
senin ki daha zor cok gecmis olsun gercekten dayanilmasi zor
ALLAH bir daha oyle aci yasatmasin

keseyi gordunuz demek gozunuz aydin insALLAH hersey cok guzel gecsin
zamaninda saglikla hayirla alin yavrularinizi kucaklariniza
dualarinada aminn diyorum

canım arkadaşım ALLAH sabır versin söyleyecek sözüm yok kelimeler kifayetsiz

ALLAH razi olsun canim
kismet bu kadarmis
bundan sonrasi guzel olur insALLAH hepimiz icin

Tebrik ederim. Gözün Aydın canım. Allah tamamına erdirsin.

Umarım değerlerin tekrar artar. Ama olmasıda herseyin hayırlısı. İnşallah bında olmasada bir dahakine Allah yüzünü güldürsün.

iyiyim cnm benim sen nasilsin asil. pazartesi buyuk ihtimal sifirlanir sonra iki uc ay ara verip oyle baslarim.

Hadi inşallah. Bende iyiyim canım. Bulantılarım eskisi kadar yoğun olmasada devam. Ama şükür. Korkular endişelerde hiç bitmiyor. Allah hayırlısını verdin canım. İnşallah buradan müjdeli haberlerini bekliyor ve dua ediyor olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…