Dondurulmus embriyo.

insallah bu defa sonuna kadar gidip bebisini kucagina alirsin canim..benimde ilk denememolacak dun ilaclarima basladim..doktorum direkt olarak dondurulmus yapacak, kadin rahminin dinlenmesi gerektigini soyluyor..her doktorun yaklasimi farkli..biz birazcik beklicez guzel haberler icin..gec olsun guc olmasin:) benimde hersey yolunda giderse ocak sonuna dogru yapilacak transferim insallah..Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin...herkesin yuzunu guldursun bu zorlu ve heyecanli seruvende:)

Ayyy ne güzel ya..herşey sebep işte..Allah ol dedikten sonra ister yat ister amuda kalk birşekilde nasip oluyor.çok takılmamak lazım demekki.morel oldun ya...inş dediğin gibi olur ve tutunurlar.

moral olabildiysem ne mutlu bana
bak canim ben mayis ayinda ilk tupbebegi yaptirmistim o donem bir arkadasin mesajini okumustum
birkac denemesi vardi negatif sonuncu transferinden kisa bir sure sonra malesef babasinin vefat haberini almis
yollara dusmus havaalaninda beklemis tranfer oldugu gunun gecesi sabaha kadar
cenazeye yetisebilmek icin cok zor bir donem tabi
7. gun esinin israri uzerine kan testi yaptirmis hic bir ihtimal vermeden ve pozitif sonucu almislar
yani ALLAH nasib edicekse hersey bahane o sana gelicekse gelicek
tabiki biz elimizden geldigince dikkat edicez transferden sonrada yat icin daha rahat edicektir elbette
ilk tedavimde OHSS gecirdigimi demistim kanamamda oluyordu sudan dolayi ustune soylemesi ayip kabizlikta eklendi
kendimi baya bir zorlamistim ama olmustu iste kismet degilmis o ayri
insALLAH guzel haberlerini alicaz moralini bozma sakin

arkadaşlar dun de sordum ama görmeyen vardır belkı ne kadara yaptırdığınızı sorabılırmıyım

Bende merak ediyorum aslında her merkez farklı ve bana biraz pahalı geldi bizimki
Dondurma 500
Çözdürme +transfer 1600
Muayene+tahlil 200
Toplam =2300

Bizim normalde raporumuz vardı ve ilaçlar dahil 2100 tutmuştu ozaman.yani dondurulmuşlarla daha pahalıya mal oldu ama yapcak bişey yok el mahkum ...

Böyle umut dolu paylaşımlar insanı çok rahatlatıyor gerçekten çok teşekkür ederim canım benim:)sende baya birşey yaşamışsın Allah sabrını mükafatlandırsın en kısa zamanda...

merhaba bayanlar. aranızda ohss den dolayı embriyo donduran var mı acaba.

sevgili semaname;benim OHSS den dolayı 9 tane embriyom donduruldu adet olduğumda dondurulmuş embriyo tedavisine başlayacağım inşaALLAH...Rabbim heipimizin yar ve yardımcısı olsun sonumuz böyle olsun

Yaşasın bende kendim için en doğru topiği buldum :) benimde dondurulmuşlarla transferime yaklaşık 10 gün var.ayın 6 sında kontrolüm var bakalım ozaman netleşecek transfer günü.

Canim bende 5ind gidicem persembe gunu.bakalim kontrole gore gunum belli olacak insallh

Canım bu 3 oldu.1.de tuttu devam etmedi,2.tutmadı şimdi dondurulmuşta sıra :) senin kaçıncı

benimde bu 3. denemem canım ama donmuşlarla ilk kez denicem nasip olursa çözünebilirlerse pazartesi transferim var.... bizim srunumuz sperm sayısı azlığı..

evet kuluçka önemli hahahahahaha..... ayyyyyyyyyyyyy.... canım senin çoğu gitti azı kaldı dayan birazda ve sonra bize güzel haberi veeeerrrrr hep beraber sevinelim burda,,, inşallah rabbim hepimize nasip eder...

evet kuluçka önemli hahahahahaha..... ayyyyyyyyyyyyy.... canım senin çoğu gitti azı kaldı dayan birazda ve sonra bize güzel haberi veeeerrrrr hep beraber sevinelim burda,,, inşallah rabbim hepimize nasip eder...

insALLAH canim guzel haberler veririm sizlere
sizlerdende aynen cok guzel haberler alirim insALLAH

Son düzenleme:

banaaa cokkk büyük bi umut oldun canımm allahım kızını sana bağışlasın benimde gecen ay negatif oldu ilkti aralıkda histeroskobi yapılacak ve ocak sonu gibi bi daha denicez dondurulmuşla çözülürken bi aksilik olmazsa inş

Kizlar bende yola donmuslarla devam ediyorum kismet olursa ocak ' ta baslicam doktorum donmuslarla daha iyi sonuc alabiliriz dedi ins rabbim cabalarimizin sonucunu verir hepiniz dualarimdasiniz

bugun itibariyle adet kanamam basladi kizlar.benim seruvenim bitti simdilik son bi denemem kaldi oda kismet artik.bu yolda olan herkeze mevlam kolayliklar versin.hamis olanlar hayirlisla kucaginiza almayi nasip etsin mevlam.

bugun itibariyle adet kanamam basladi kizlar.benim seruvenim bitti simdilik son bi denemem kaldi oda kismet artik.bu yolda olan herkeze mevlam kolayliklar versin.hamis olanlar hayirlisla kucaginiza almayi nasip etsin mevlam.

herşeyin hayırlısı inşaALLAH. Mevlam gönlüne göre versin, son denemen son tedavin olsun yavrularını kucağına sağlıkla hayırlı bir şekilde alırsın....

kızlar yarın transferim var dualarınıza ihtiyacım vaaaaaaaaaaarrrr ve Rabbiminde dualarımızı kabul etmesine muhtacımmmmmm Allahım yardım et bize... bizede nasip et hayırlısıyla yalvarıyorum....

sevgili semaname;benim OHSS den dolayı 9 tane embriyom donduruldu adet olduğumda dondurulmuş embriyo tedavisine başlayacağım inşaALLAH...Rabbim heipimizin yar ve yardımcısı olsun sonumuz böyle olsun

peki doktor ne kadar bekle dedi sana.
bana en az 2 ay bekle dedi o sürede hamile kalma dedi. ilk adetimi oldum yeni temizlendim.1 ay korunmak zorunda mıyım acaba.kafam çok karışık.
birde senin transfer iptal olduktan sonra kanaman oldu mu.benim şiddetli kanamam oldu yaklaşık 7 saat sürdü hastaneye gittim kan kan aldılar, hatta beta hcg değerim 177.6 çıktı acaba kimyasal gebelik mi geçirdim aptal gibiyim.

Slm arkadaşlar, beni diğer topiklerden tanıyan vardır aranızda, ilk denememi ekimde yaptırdım gebe kaldım ancak kalp atışları olmadığı için cuma günü küretaj oldum malesef. Donmuşlarım var 5 tane, tekrar yapmamız için doktorum 2 adet görmen gerek dedi, ben sizin bilgilerinizi de almak istiyorum, donmuşla şansım yüksek olur mu, sizce ne zaman yaptırmalıyım ikinciyi.

İnşallah ikincide yüzün güler arkadaşım. üzüldüm.

canım öncelikle gecmiş olsun..sakın üzülme rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin..sunu söylemeliyim doktorun ne derse ona göre hareket et. ilk tüp bebek denemde benim de bebegimin kalp atışları durdu ve bende kürtaj oldum..benimde doktorum 2 ay bekle dedi.. kürtajdan sonra 3. adette başladım tedavime..egerki genetik tahlillerin yok ise mutlaka tedaviye başlamadan yaptır. cünkü ben öyle yaptım bende kanda pıhtılasma cıktı.. benimde donmuslarla ikinci transferim oldu. bugün 9.günüm.. donmuşlarla sanşımızın daha yüksek oldugunu söylediler.. dün baktırdım ve pozitif inşallah katlar bakıcaz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…