Dondurulmus embriyo.

Yaşasın bende kendim için en doğru topiği buldum :) benimde dondurulmuşlarla transferime yaklaşık 10 gün var.ayın 6 sında kontrolüm var bakalım ozaman netleşecek transfer günü.

merhaba arkadaslar
bir kac gunden beri sessiz sessiz takip ediyordum bu topigi
bende dondurulmus embriyolarimi aldim
hatta bu gun 12. gunum 14. gun yani pazartesi test gunum
icim bir tuhaf duygularim karisik normalmi bilmiyorum
ilk denememde hamile kaldim ama 9. haftaya girdigimiz gun
kalp atisinin durdugunu ogrendik bebegimizin zor gunlerdi
bir tarafim idrar testi yap diyor diger taraf kan testini bekle diyor
adet sancilarim oluyor ama yatinca oluyor pozisyon degistirince geciyor
ilkindede boyleydi ama cok daha siddetliydi agrilarim
ALLAH hayirla saglikla nasib etsin butun istiyenlere
hamile arkadaslarimizda saglikla hayirla ve zamaninda kucaklarina alsin yavrularini insALLAH

Allah hayırlısını nasip etsin hakkında inş.tutmuştur.test gününü genelde 12.güne veriyorlar zaten.senin neden 14.gün?bugün yapsan çıkar bence ama pts dedilerse sabret o günü bekle istersen.benimde ilk tedavide seninkine benzer bir durum oldu ama benimkinde hiç kalp atımı olmadığından 8.haftada kürtaj olmuştum okadar umutluyken bunu yaşamak ne zordur bilirim..inş tekrar aynı şeyleri yaşamayız.
2.tüp denemesinde malesef negatif oldu ve bu kez dondurulmuşlara geçtik.Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize

sizede cok gecmis olsun
ben ilacla dusuk yapmistim evimde dusurdum yavrumu
sarip sarmalayip babasi bahcemize gomdu
gercekten zor oluyor ama napalim yaradanin vardir bir bildigi
ben yurt disinda yasiyorum burada genelde 14. gun kan testine yolluyorlar
onceki hamileligimde 12. gun ogrenmistim OHSS olmustum
hastanede yattim bir hafta ondan dolayi erken yaptilar testi
bu gun adetten sonra 28. gunum bakalim ne olucak
evet buyuk ihtimal cikar sonuc ama ya negatifse cesaret edemiyorum
ALLAH'a emanet diyorum
sizde insALLAH guzel haberler alirsiniz hersey sorunsuz gecer hayirlisiyla

Mrb arkadaslar bende ilk denememi yaptim ama olmadi gelecek ayda dondurulmuslari deneyecem nasipse. Bayadir takip ediyorum burayi hamis arkadaslara cok tbrler. Ribambo ile neseye acayip sevindim valla

inşallah donmuşlarla muradına eresin canım, ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün... şuan biran önce adet olmak istiyodursun eminim inşallah bebişlerine kavuşursun biran önce canım...

öncelikle çok geçmiş olsun canım... inşalah bu bebeğini rabbim sana bağışlar... bence idrar testi yapma... dayan biraz daha... kaç embriyo transfer edildi canım

tesekkurler canim
evet beklemek daha iyi olucak
esim su an iste aslinda test yapip pozitifi gorsem
kendimi videoya cekip testi gosterip videoyuda ona gondermenin hayalini kuruyordum
bu gidisle varsada o benden once ogrenicek
iki tane embriyo transfer edildi
zaten iki dondurulmusum vardi onlarida alip kuluckaya yattim

Yaşasın bende kendim için en doğru topiği buldum :) benimde dondurulmuşlarla transferime yaklaşık 10 gün var.ayın 6 sında kontrolüm var bakalım ozaman netleşecek transfer günü.

slm canım bende senin gibi bu topiği bunca aynı şeyi dedim hayırlı olsun inşallah bu defa hamile kalırız senin kaçıncı denemen canım....

canım yapma test sabret bak az kalmış bazen hamile olanlarıki testte çıkmıyo... o yüzden hamileysen eğer boşuna üzülücen bebişide kendinide strese sokma... benimde 2 donmuşum var hayırlısıyla pazartesi alıcam bende kuluçkaya yatıcam hahahaha bu iyiymiş hoşuma gitti kuluçka

yok yaa yapmayi isterdim ama cesaretim yok zaten
pazartesi sonuc belli olur artik ALLAH'a emanet hayirlisini o bilir
canim insALLAH seninde sorunsuz gecsin pozitif sonucunu al
kulucka onemli tabi ben yumurtalarimi kontrole gittigimde cikista esime
gitgitgidak yumurtam sicak inanmazsan gelde bakkk derdim gulusurduk o gunler geldi aklima
her adimi ayri bir heyecan ama su bekleme suresi yokmu ALLAH sabir versin
her gun takvime bakip bastan sayiyordum olurda belki yanlis saymisimdir bir gun fazla cikar belki diye
ALLAH butun istiyenlere nasib etsin insALLAH

Benimde önceki transferimde sonda takıldı idrar için ama 10 dk sonra kaldırıp odama yürüyerek götürdüler bende 10 dk oldu daha hemen kalkmayım dedim ,yatmakla ilgisi yok bunun bişey olmaz dedi hemşire ama bence hemen kaldırmamaları gerekir.

slm canım bende senin gibi bu topiği bunca aynı şeyi dedim hayırlı olsun inşallah bu defa hamile kalırız senin kaçıncı denemen canım....

Canım bu 3 oldu.1.de tuttu devam etmedi,2.tutmadı şimdi dondurulmuşta sıra :) senin kaçıncı

Canım bu 3 oldu.1.de tuttu devam etmedi,2.tutmadı şimdi dondurulmuşta sıra :) senin kaçıncı

dondurulmuslarda sansin daha yuksek oldugunu soyluyorlar canim
insALLAH bebegin kuvvetlice tutunsun sana
yatmaktan bahsetmissin ben ilk denememde 15 dk sonra tuvalete kalktim
tekrar 15 dk yattim sonrasinda 45 dk araba yolculugu yaptim az gelmisti bana suresi ama kismet tutunmustu bebegim
bundada 25 dk yattim kismet bakalim ne olucak

Kizlar merhaba,

İlk denememizde 3 adet kaliteli yani 8 hucreli embriyomuzoldu birini transfer ettiler 2 sini dondurduk. İlki olmadi hemen ardindan dondurulmuslari denedik biri tuttu ve kizim suan 4 aylik. Allahim sizlerede nasip etsin ins. Hayirlisiyla.

merhaba

benimde 4.denemem.iki defa transfer sonrası negatif,1defada embriyo oluşmadı,şimdi bahçeci fulyaya gidiyoruz,ilk defa 19 tane yumurta oluştu,11i döllendi 2 tanesi 3.günde 8 hücreli olarak donduruldu.kalan 9 u 5.gün için bekletildi ancak devam edemediler. transferimin ertelenmesinin sebebi yumurta toplama öncesi e2 min 5000 lerde yani çok yüksek çıkması,,bu gibi durumlarda dondurmanın daha doğru olduğunu söyledi doktorum.bakalım 2 ay sonra herşey yolunda giderse rahim kalınlığı, kan değerleri uygun çıkarsa ve bebeklerimiz çözülme sırasında zarar görmez ise inşallah transfer gerçekleşecek hayırlısı ile..inşallah Allahın izni ile bu defa yüzümüz gülecek...dualarınızı eksik etmeyin...

arkadaşlar dun de sordum ama görmeyen vardır belkı ne kadara yaptırdığınızı sorabılırmıyım

Kızlar hicbiseyim yokken bugün kanamam oldu normalde bugün adet günüm bu yüzden mi acaba yada iki embriyo konulmuştu biri düştü mu ınş öyledir baska seçenek düşünmek istemiyorum benim gibi olup hamileligi devam eden var mi acil yardım edin

Ayyy ne güzel ya..herşey sebep işte..Allah ol dedikten sonra ister yat ister amuda kalk birşekilde nasip oluyor.çok takılmamak lazım demekki.morel oldun ya...inş dediğin gibi olur ve tutunurlar.

Lekelenme şeklinde mi yoksa baya kanaman varmı?lekelenmeyse korkulacak birşey olduğu sanmam.çoğu kişi yaşıyor bu durumu.dr. unla iletişime geçtin mi canım?ama fazlaysa bence bi hastaneye git ne olur ne olmaz..Allah korusun düşük tehliken varsa önlem alınır en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…