- 25 Kasım 2011
- 679
- 410
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar
bir kac gunden beri sessiz sessiz takip ediyordum bu topigi
bende dondurulmus embriyolarimi aldim
hatta bu gun 12. gunum 14. gun yani pazartesi test gunum
icim bir tuhaf duygularim karisik normalmi bilmiyorum
ilk denememde hamile kaldim ama 9. haftaya girdigimiz gun
kalp atisinin durdugunu ogrendik bebegimizin zor gunlerdi
bir tarafim idrar testi yap diyor diger taraf kan testini bekle diyor
adet sancilarim oluyor ama yatinca oluyor pozisyon degistirince geciyor
ilkindede boyleydi ama cok daha siddetliydi agrilarim
ALLAH hayirla saglikla nasib etsin butun istiyenlere
hamile arkadaslarimizda saglikla hayirla ve zamaninda kucaklarina alsin yavrularini insALLAH
Mrb arkadaslar bende ilk denememi yaptim ama olmadi gelecek ayda dondurulmuslari deneyecem nasipse. Bayadir takip ediyorum burayi hamis arkadaslara cok tbrler. Ribambo ile neseye acayip sevindim valla
merhaba arkadaslar
bir kac gunden beri sessiz sessiz takip ediyordum bu topigi
bende dondurulmus embriyolarimi aldim
hatta bu gun 12. gunum 14. gun yani pazartesi test gunum
icim bir tuhaf duygularim karisik normalmi bilmiyorum
ilk denememde hamile kaldim ama 9. haftaya girdigimiz gun
kalp atisinin durdugunu ogrendik bebegimizin zor gunlerdi
bir tarafim idrar testi yap diyor diger taraf kan testini bekle diyor
adet sancilarim oluyor ama yatinca oluyor pozisyon degistirince geciyor
ilkindede boyleydi ama cok daha siddetliydi agrilarim
ALLAH hayirla saglikla nasib etsin butun istiyenlere
hamile arkadaslarimizda saglikla hayirla ve zamaninda kucaklarina alsin yavrularini insALLAH
Yaşasın bende kendim için en doğru topiği buldum :) benimde dondurulmuşlarla transferime yaklaşık 10 gün var.ayın 6 sında kontrolüm var bakalım ozaman netleşecek transfer günü.
tesekkurler canim
evet beklemek daha iyi olucak
esim su an iste aslinda test yapip pozitifi gorsem
kendimi videoya cekip testi gosterip videoyuda ona gondermenin hayalini kuruyordum
bu gidisle varsada o benden once ogrenicek
iki tane embriyo transfer edildi
zaten iki dondurulmusum vardi onlarida alip kuluckaya yattim
arkadaşlar benimde 2 tane dondurulmuş embriyom var bu ay inş. onlarla deneyeceğiz ama ben yine olmazsa die çok korkuyorum ilk denemde hiç kalkmadan yatmıştım ama transferden 10 dk sonra dayanamayıp tuvalate gitmiştim gerçi her şey kısmet ama bu sefer daha çok durmayı düşünüyorum dayanabilirsem tabi. İNŞ herkes bebişlerine kavusur bide KAYSERİDE tedavi gören var mı ?
slm canım bende senin gibi bu topiği bunca aynı şeyi dedim hayırlı olsun inşallah bu defa hamile kalırız senin kaçıncı denemen canım....
Canım bu 3 oldu.1.de tuttu devam etmedi,2.tutmadı şimdi dondurulmuşta sıra :) senin kaçıncı
Kızlar Dr a gittim ve iki keseyide gördük. Kalp atışlarını duymasakta gördük. Tahmin etmiştim zaten. Bu kadar erken yaşadığım icin herseyi.feci bulabtilarim midemde gaz var. Herkes ve hersey kokuyor.Zor geçiyor ama şükür. Darısı tüm isteyenlerin basına. Ve tüm hamışlerde saglikla alsın kucağa.
dondurulmuslarda sansin daha yuksek oldugunu soyluyorlar canim
insALLAH bebegin kuvvetlice tutunsun sana
yatmaktan bahsetmissin ben ilk denememde 15 dk sonra tuvalete kalktim
tekrar 15 dk yattim sonrasinda 45 dk araba yolculugu yaptim az gelmisti bana suresi ama kismet tutunmustu bebegim
bundada 25 dk yattim kismet bakalim ne olucak
Kızlar hicbiseyim yokken bugün kanamam oldu normalde bugün adet günüm bu yüzden mi acaba yada iki embriyo konulmuştu biri düştü mu ınş öyledir baska seçenek düşünmek istemiyorum benim gibi olup hamileligi devam eden var mi acil yardım edin