- 31 Ekim 2013
- 33
- 1
- 34
insallah canim yaaa mevlam hayirlisini nasip etsin aslinda suan en zor asamadayiz beklemekteyiz
merhaba kızlar benimde haftaya çarşanba transferim olcak allah nasip ederse banada dua edin inşallah
canım hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben hamile kaldıktan sonra tüp bebek yaptırdığım dr a devam ettim 27. haftaya kadar, her gittiğimde bana transfer tarihimi soruyordu ona göre hesaplanıyordu, sonra doktorumu değiştirdim maliyetli olduğu için ünv. hastanesinde prof a gidiyorum o her gittiğimde son adet tarihimi soruyor, söylüyorum diğer dr transfer tarihimden hesaplıyordu diye hemşire son adeti söyleyeceksin diyor, zaten arada 3-4 gün bişey oynuyor oyüzden çok önemli değil sanırımiyi akşamlar kızlar ALLAHIM hepimize tüm isteyenlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bende bu dönemlerden geçtim çok şükür ikinci denememde pozt.gördükbişey sorucam bizimki normal hamilelik değil o yüzden bizim hamileliğimiz nasıl hesaplanıyor son adet tarihimi yoksa transfer mi??????????bide bana da iki emb. trans. edildi sekizinci gün değerim 165 çıktı sizce ikimiz mi biz bi daha yapmadık test yani dr um söylemedi niye acaba
canım hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben hamile kaldıktan sonra tüp bebek yaptırdığım dr a devam ettim 27. haftaya kadar, her gittiğimde bana transfer tarihimi soruyordu ona göre hesaplanıyordu, sonra doktorumu değiştirdim maliyetli olduğu için ünv. hastanesinde prof a gidiyorum o her gittiğimde son adet tarihimi soruyor, söylüyorum diğer dr transfer tarihimden hesaplıyordu diye hemşire son adeti söyleyeceksin diyor, zaten arada 3-4 gün bişey oynuyor oyüzden çok önemli değil sanırım
iyi akşamlar kızlar ALLAHIM hepimize tüm isteyenlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bende bu dönemlerden geçtim çok şükür ikinci denememde pozt.gördükbişey sorucam bizimki normal hamilelik değil o yüzden bizim hamileliğimiz nasıl hesaplanıyor son adet tarihimi yoksa transfer mi??????????bide bana da iki emb. trans. edildi sekizinci gün değerim 165 çıktı sizce ikimiz mi biz bi daha yapmadık test yani dr um söylemedi niye acaba
Herkese hayirli cumalar kizlar
Gozun aydin cnm hayirli olsun bence adet tarihine gore hesaplaniyor cnm inss ikiz istiyorsan ikiz olsun cnm degerin iyi ciktigi icindir cnm allah hepimizin bebislerni kucagimiza almamizida nasip eder inss
Kızlar Dr a gittim ve iki keseyide gördük. Kalp atışlarını duymasakta gördük. Tahmin etmiştim zaten. Bu kadar erken yaşadığım icin herseyi.feci bulabtilarim midemde gaz var. Herkes ve hersey kokuyor.Zor geçiyor ama şükür. Darısı tüm isteyenlerin basına. Ve tüm hamışlerde saglikla alsın kucağa.
Kızlar Dr a gittim ve iki keseyide gördük. Kalp atışlarını duymasakta gördük. Tahmin etmiştim zaten. Bu kadar erken yaşadığım icin herseyi.feci bulabtilarim midemde gaz var. Herkes ve hersey kokuyor.Zor geçiyor ama şükür. Darısı tüm isteyenlerin basına. Ve tüm hamışlerde saglikla alsın kucağa.
insss cnm yaaaa ben 5. haftanin icindeyim daha oyle cok bulanti yasamiyorum sukur inss boyle gider cnmteşekkür ederim amin canım amin mübarek cuma günü ALLAHIM isteyen herkese nasip kısmet etsin sağlıklı evlatlar bize de sağsalim kucagımıza alamayı nasip etsin senin ne kadarlık oldubulantın vs var mı
ay arkadasim hadi gozun aydin masallah cnm allah tamamina erdirsin inss cok sevindim senin adina 5 hafta doldumuydu senin cnmKızlar Dr a gittim ve iki keseyide gördük. Kalp atışlarını duymasakta gördük. Tahmin etmiştim zaten. Bu kadar erken yaşadığım icin herseyi.feci bulabtilarim midemde gaz var. Herkes ve hersey kokuyor.Zor geçiyor ama şükür. Darısı tüm isteyenlerin basına. Ve tüm hamışlerde saglikla alsın kucağa.
hosgeldin cnm inss son olsun tedavin sende bizim gibi pozitif haberini paylas inssaaayyyyyyy merhaba kızlar bu topik benim için daha uygun daha yeni gördümbenimde donmuş embriyo transferim var bu pazartesi inşallah bi aksilik çıkmazsa Allahın izniyle eniklerimi alıcam bu 3. denemem ve ben o dokor muayenelerinden nefret ediyorum artık ya huylandım iyce... inşallah bidaha gitmek zorunda kalmam inşallah hepimiz hamile kalırız....
insss cnm yaaaa ben 5. haftanin icindeyim daha oyle cok bulanti yasamiyorum sukur inss boyle gider cnm
ay arkadasim hadi gozun aydin masallah cnm allah tamamina erdirsin inss cok sevindim senin adina 5 hafta doldumuydu senin cnm
hosgeldin cnm inss son olsun tedavin sende bizim gibi pozitif haberini paylas inss
cok gusel bi haberr bu senin adina inanki cok sevindim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ikizlerini insallah.kendine cok dikkat et önunde uzun ve cok gusel bi surec var. benimde gunlerim pek gusel gecmio maalesef bi hafta var test gunune ama belirtiler bu seferde olmadigi yönundeKızlar Dr a gittim ve iki keseyide gördük. Kalp atışlarını duymasakta gördük. Tahmin etmiştim zaten. Bu kadar erken yaşadığım icin herseyi.feci bulabtilarim midemde gaz var. Herkes ve hersey kokuyor.Zor geçiyor ama şükür. Darısı tüm isteyenlerin basına. Ve tüm hamışlerde saglikla alsın kucağa.
amin cnm insss tesekkur ederiminşallah canım çok sağol...Allah senin bebişinide kucağına alıp öpüp koklamanı nasip etsin sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah canım
Cnm bizden 300 tl her bir dondurma icin aldilar ve senelik demislerdi mayista douyor bizimkisi yani mayista yine odeme yapacazkızlar merhaba öncelıkle hamıle olanların gözü aydın olsun bekleyenlere rabbımguzel haberler almayı nasip etsın .bende gecen sene yaptırdım şimdi 1yaşında bır oğlum var 6 tanede dondurulmuşumuz var şimdi yenı bır uygulama çıkmış her yıl bunlar için kira parası ödeyecekmışız bunu duyan var mı?yenı bir şeyler çıkmadan önümüzdeki sene yaptırmak istiyorum da dondurulmuş olunca ne kadar ücret ödeniyor bu konuda bilgi verırsenız sevırım
inşallah canım çok sağol...Allah senin bebişinide kucağına alıp öpüp koklamanı nasip etsin sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah canım
cok gusel bi haberr bu senin adina inanki cok sevindim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ikizlerini insallah.kendine cok dikkat et önunde uzun ve cok gusel bi surec var. benimde gunlerim pek gusel gecmio maalesef bi hafta var test gunune ama belirtiler bu seferde olmadigi yönundenese allahtan umut kesilmes ama degilmi son sansimi denicem bi iki aya artik sonrasi mevlamin takdiridir.