- 7 Kasım 2013
- 2.373
- 1.117
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm arkadaşlar, beni diğer topiklerden tanıyan vardır aranızda, ilk denememi ekimde yaptırdım gebe kaldım ancak kalp atışları olmadığı için cuma günü küretaj oldum malesef. Donmuşlarım var 5 tane, tekrar yapmamız için doktorum 2 adet görmen gerek dedi, ben sizin bilgilerinizi de almak istiyorum, donmuşla şansım yüksek olur mu, sizce ne zaman yaptırmalıyım ikinciyi.
herkese iyi aksamlar kizlar.bende biraz kanamam oldugu icin doktora gittim.gebelik sonlanmis dis gebelik ihtimalim var carsamba doktora gidicem kan tahlili icin insallah kurtaj olmadan dwgerlerim duser ve kanamam olur.
neye dayanarak sonlanmış dedilerki çok geçmiş olsun canım üzme kendini
merhaba arkadaslar
bu gun 14. gunumdu test yaptirdik
degerim 31.5 cikti dusuk malesef
onemli olanin yukselmesi oldugunu biliyorum
ama insan kafasina takiyor ister istemez
siz boyle dusuk bir deger olup normal artani gordunuzmu
Canım değerin düşük olması önemli diil katlanması önemli,oyüzden erkenden umutsuzluğa kapılma hamile olabilirsin.geçen bi topikte okumuştum ama burdamıydı yazan hatırlayamadım.var yani örnekleri
peki doktor ne kadar bekle dedi sana.
bana en az 2 ay bekle dedi o sürede hamile kalma dedi. ilk adetimi oldum yeni temizlendim.1 ay korunmak zorunda mıyım acaba.kafam çok karışık.
birde senin transfer iptal olduktan sonra kanaman oldu mu.benim şiddetli kanamam oldu yaklaşık 7 saat sürdü hastaneye gittim kan kan aldılar, hatta beta hcg değerim 177.6 çıktı acaba kimyasal gebelik mi geçirdim aptal gibiyim.
Slm arkadaşlar, beni diğer topiklerden tanıyan vardır aranızda, ilk denememi ekimde yaptırdım gebe kaldım ancak kalp atışları olmadığı için cuma günü küretaj oldum malesef. Donmuşlarım var 5 tane, tekrar yapmamız için doktorum 2 adet görmen gerek dedi, ben sizin bilgilerinizi de almak istiyorum, donmuşla şansım yüksek olur mu, sizce ne zaman yaptırmalıyım ikinciyi.
canım öncelikle gecmiş olsun..sakın üzülme rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin..sunu söylemeliyim doktorun ne derse ona göre hareket et. ilk tüp bebek denemde benim de bebegimin kalp atışları durdu ve bende kürtaj oldum..benimde doktorum 2 ay bekle dedi.. kürtajdan sonra 3. adette başladım tedavime..egerki genetik tahlillerin yok ise mutlaka tedaviye başlamadan yaptır. cünkü ben öyle yaptım bende kanda pıhtılasma cıktı.. benimde donmuslarla ikinci transferim oldu. bugün 9.günüm.. donmuşlarla sanşımızın daha yüksek oldugunu söylediler.. dün baktırdım ve pozitif inşallah katlar bakıcaz artık..
herkese iyi aksamlar kizlar.bende biraz kanamam oldugu icin doktora gittim.gebelik sonlanmis dis gebelik ihtimalim var carsamba doktora gidicem kan tahlili icin insallah kurtaj olmadan dwgerlerim duser ve kanamam olur.
merhaba arkadaslar
bu gun 14. gunumdu test yaptirdik
degerim 31.5 cikti dusuk malesef
onemli olanin yukselmesi oldugunu biliyorum
ama insan kafasina takiyor ister istemez
siz boyle dusuk bir deger olup normal artani gordunuzmu
Kizlar bende yola donmuslarla devam ediyorum kismet olursa ocak ' ta baslicam doktorum donmuslarla daha iyi sonuc alabiliriz dedi ins rabbim cabalarimizin sonucunu verir hepiniz dualarimdasiniz
iSlm arkadaşlar, beni diğer topiklerden tanıyan vardır aranızda, ilk denememi ekimde yaptırdım gebe kaldım ancak kalp atışları olmadığı için cuma günü küretaj oldum malesef. Donmuşlarım var 5 tane, tekrar yapmamız için doktorum 2 adet görmen gerek dedi, ben sizin bilgilerinizi de almak istiyorum, donmuşla şansım yüksek olur mu, sizce ne zaman yaptırmalıyım ikinciyi.
canım öncelikle gecmiş olsun..sakın üzülme rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin..sunu söylemeliyim doktorun ne derse ona göre hareket et. ilk tüp bebek denemde benim de bebegimin kalp atışları durdu ve bende kürtaj oldum..benimde doktorum 2 ay bekle dedi.. kürtajdan sonra 3. adette başladım tedavime..egerki genetik tahlillerin yok ise mutlaka tedaviye başlamadan yaptır. cünkü ben öyle yaptım bende kanda pıhtılasma cıktı.. benimde donmuslarla ikinci transferim oldu. bugün 9.günüm.. donmuşlarla sanşımızın daha yüksek oldugunu söylediler.. dün baktırdım ve pozitif inşallah katlar bakıcaz artık..
canım benimde tedavimin birinde 35 çıkmıştı doktorum çok düşük bakalım 2 gün sonra yükselecekmi dedi 119 a çıkmıştı sonra katlanarak devam etti...üzülme belki sonradan tutnmuştur inşaALLAH değerin yükselir kucağına alırsın bebeğini
cok sagol canim moral oldun gercekten
sende tedaviye basliyacaksin galiba
insALLAH yuzunuzu guldursun RABB'im saglikla hayirla
kızlar transferim yapıldı çok şükür bebişlerimin ikiside çözünmüş... ABİ ÇOK İYİ YAAAA şimdi sıra 12 gün beklemeye geldi...14 ünde test tarihim....
kızlar transferim yapıldı çok şükür bebişlerimin ikiside çözünmüş... ABİ ÇOK İYİ YAAAA şimdi sıra 12 gün beklemeye geldi...14 ünde test tarihim....
bende donrurullmuş tedavisi görüyordum ama tedavim yarım kaldı polip çıktı ve tedaviyi bıraktık polipi aldırıp, ocak sonu şubat başı gibi nasipse tekrar başlıcam tedavime..tedaviye devam edenlerin sonuç bekliyenlerin Allah yardımcısı olsun ve tabi benimde inş. şu polip derdinden tez zmnda kurtulurum ve bi dahaki tedavimde artık sorun görmek istemiyorum piskolojim bozulucak yawwwwww:18::18:
bende donrurullmuş tedavisi görüyordum ama tedavim yarım kaldı polip çıktı ve tedaviyi bıraktık polipi aldırıp, ocak sonu şubat başı gibi nasipse tekrar başlıcam tedavime..tedaviye devam edenlerin sonuç bekliyenlerin Allah yardımcısı olsun ve tabi benimde inş. şu polip derdinden tez zmnda kurtulurum ve bi dahaki tedavimde artık sorun görmek istemiyorum piskolojim bozulucak yawwwwww:18::18: