Dondurulmus embriyo.

derinsu tesekkur ederim canim, benim hic taze transfer olmadi doktorum dondurulmusun tutma sansinin daha yuksek oldugunu dusunuyor..tuttuda cok sukur 12. haftamizdayiz, 1 tane transfer ettirmistik....bebegini kaybetmene cok uzuldum insallah donduurlmuslarin yuzunu guldursun canim..neden kaybettin bebegini test falan bisey yapildimi? seni uzmeyeceksee sorabilirmiyim...endisaler hicbirimizde bitmiyorr maaleseff

Kaldı 2 gün pazartesi inş kader anı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde bi ara lekelenmelerim oldu canim..hatta ben transfer zamanindan beri igne kullaniyorum daha dun aksam yaptik sonuncuyu..biseycik olmaz insallah sen icini ferah tuttt

bitanemm cok tesekkur ederimmm bu yeni cikan Panorama testi sayesinde erkenden ogrendik:) seninde boyle guzel haberlerini kutlayacagiz yakinda arkadasimmmm

canım hayırlı olsun :) sağlıkla oglusunu kucağına almayı nasip etsin rabbim :)

canım doğal siklusu bozma tedavilerde bence :) geç olsun ama sonu iyi olsun :) ağustos daha iyi gibi hem kardesinin düğünde rahat edersin kafan mesgul olmadan ama sen bilirsin tabi :)

Canim ya saol moral oldun hemde cok moral oldun.insallah b3nde alirim kucagima :)

benimde bi ara lekelenmelerim oldu canim..hatta ben transfer zamanindan beri igne kullaniyorum daha dun aksam yaptik sonuncuyu..biseycik olmaz insallah sen icini ferah tuttt

Kizlar Allah razi olsun. Inanin bu sozlere okadar ihtiyacim vardiki.dusecek anlamicam sonra btcg de gorucem diye korkuyorum.elimde degil.insallah dediginiz gibi olur.isteyen herkese verir Yuce Rabbim

canim benim cok sagol, isteyen herkese nasip olsun annelikkkkkkk

Cnm benim diger topikte okudum cok uzuldum inan seni cok iyi anliyorum iki dis gebelik ve iki dusuk gecirmis biri olarak zaman herseyin ilaci allah hayirlisini nasip etsin cnm hakkinda inss

Canım bende senin adına çok üzüldüm allahım birdaha yaşatmaz inşallahh

Kizlar testimi yineledim.sonuc 2kat artmis cok sukur.kanamam var diyodum kac gundur.biri düşmüş. Allahım inşallah digeri sıkı sıkı tutunurda annesini birakmaz

Son düzenleme:
Kizlar testimi yineledim.sonuc 2kat artmis cok sukur.kanamam var diyodum kac gundur.biri düşmüş. Allahım inşallah digeri sıkı sıkı tutunurda annesini birakmaz
Çok şükür biri hala seninle Allaha hep hayırlısı diye dua ediyorsan vardır bir bildiği kurban olduğumun. Üzme kendini bebiş de üzülmesin, Çok şükür ki katlandığını da görüyorsun, Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Canim cok saol dediklerin dogru .biliyodumaz cok anlamistim zaten kanamam oluodu hep kac gundur .İnşallah kalan bebegim birakmaz beni

Canim cok saol dediklerin dogru .biliyodumaz cok anlamistim zaten kanamam oluodu hep kac gundur .İnşallah kalan bebegim birakmaz beni
Bununla kalır inşallah, Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah, endişelenme cnm, bebeğini üzme sakın, Allah yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…