Aynen cnm az kaldı sadece biraz sabredicem ve bende kavuşucam Allah'ın izniyle bebişime :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen cnm az kaldı sadece biraz sabredicem ve bende kavuşucam Allah'ın izniyle bebişime :)
hayırlı uğurlu olsunnnn sağlıkla büyüsün, sağlıkla doğsun...
Gönül dolusu tebrikler
bi oglusumuz olacakmis kismetseAllahim isteyen herkese nasip etsin insallah saglikli bebeciklerrrrrr
canimm cinsiyetini merak ediyordumm.. cok guzell pasamiz geliyormuss.. masallahh canim benimm.. erkek annesii olmakda pek yakisacak.. cok optum
bi oglusumuz olacakmis kismetseAllahim isteyen herkese nasip etsin insallah saglikli bebeciklerrrrrr
maaşallah canım oğluşuna Rabbim kucağında sewdirdirsin isteyen herkeze nasip etsin
Kızlar benim canım kahve istiyo içsem olurmu ki
bende 20 mayıs dan beri lucrin kullanıyorum.sonunda bugün regli oldum ve yarın dr.a gideceğiz.
ilaçlar dışında doğal yapılması gereken birşeyler varmı.nar suyunu duymuştum rahim kalınlaşması için onuda kullansam bir zararı olurmuki.
maaşallah canım oğluşuna Rabbim kucağında sewdirdirsin isteyen herkeze nasip etsin
cok sagol canim benim , saglikla alalim hepimiz bebislerimizi kucagimiza insallahhh
Arkadaslar ben mayis ayinda tup bebekle dondurulmuslarimi aldim.cok sukur pozitifide gordum.testi tekrarladik degerim katlandida.Allahima binlerce kez sukur.isteyen herkese nasip etsin Allah. Ama kanamam var ve benim gibi birileri varsa moral olsun nolur bana.cok stres yapıyorum dusuk olacak diye.doktorum onlem icin igneye gecti.onlemimizi aliyoruz ama kahverengi leke zamanla kirmizi oldu ve stres oluyor iste insan.var mi benim gibi pozitif olup lekenleme kanama olanlar
Gözün aydın cnm, Allah tamamına erdirsin..
kaç embriyo koydular kaçıncı gün embriyosuydu bilgi verirmisin,
ben bir ay beklemeni tavsiye ederim canımkızlar biriniz bana fikir verin lütfen...1temmuzda adetim var dondurulmuş 5tane blastım var..ilkinde düşük yaptım ..bu sefer dondurulmuş denicem yine 1ttane koncak ama 20temmuz kardeşimin düğün tarihi eşim agustosta olsun diyor ama ben beklemek istemiyorum siz 17.gunde falan transfer demişsiniz genelde acaba adet geciktirici ilaç kullansam ne olur bi fikriniz va rmı
Arkadaslar ben mayis ayinda tup bebekle dondurulmuslarimi aldim.cok sukur pozitifide gordum.testi tekrarladik degerim katlandida.Allahima binlerce kez sukur.isteyen herkese nasip etsin Allah. Ama kanamam var ve benim gibi birileri varsa moral olsun nolur bana.cok stres yapıyorum dusuk olacak diye.doktorum onlem icin igneye gecti.onlemimizi aliyoruz ama kahverengi leke zamanla kirmizi oldu ve stres oluyor iste insan.var mi benim gibi pozitif olup lekenleme kanama olanlar
ben bir ay beklemeni tavsiye ederim canım