Dondurulmus embriyo.

Aynen cnm az kaldı sadece biraz sabredicem ve bende kavuşucam Allah'ın izniyle bebişime :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm benim diger topikte okudum cok uzuldum inan seni cok iyi anliyorum iki dis gebelik ve iki dusuk gecirmis biri olarak zaman herseyin ilaci allah hayirlisini nasip etsin cnm hakkinda inss

attachment.php

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :emir_bebek: hayırlı uğurlu olsunnnn sağlıkla büyüsün, sağlıkla doğsun...
attachment.php

Gönül dolusu tebrikler :KK16: :KK55:

cok sagol duygucum, aynen son gunlerde icime dogdugu gibi its a boy dedi hemsirede:)) darisi tum insteyenleree..seninde yumurtalar costu sanirim..biz ikinci seferde 2 katina cikarilmis lupron kullandik yumilemeyi onlemek icin..deneyebilirsin..doktoruna bir danis..dogal siklusu bende sordum biz yapmiyoruz dedi benimkiler...

bi oglusumuz olacakmis kismetse:KK52::KK52: Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah saglikli bebeciklerrrrrr:KK16::KK16::KK16:

canimm cinsiyetini merak ediyordumm.. cok guzell pasamiz geliyormuss.. masallahh canim benimm.. erkek annesii olmakda pek yakisacak.. cok optum

canimm cinsiyetini merak ediyordumm.. cok guzell pasamiz geliyormuss.. masallahh canim benimm.. erkek annesii olmakda pek yakisacak.. cok optum

bitanemm cok tesekkur ederimmm bu yeni cikan Panorama testi sayesinde erkenden ogrendik:) seninde boyle guzel haberlerini kutlayacagiz yakinda arkadasimmmm:KK16::KK16:

maaşallah canım oğluşuna Rabbim kucağında sewdirdirsin isteyen herkeze nasip etsin

kızlar biriniz bana fikir verin lütfen...1temmuzda adetim var dondurulmuş 5tane blastım var..ilkinde düşük yaptım ..bu sefer dondurulmuş denicem yine 1ttane koncak ama 20temmuz kardeşimin düğün tarihi eşim agustosta olsun diyor ama ben beklemek istemiyorum siz 17.gunde falan transfer demişsiniz genelde acaba adet geciktirici ilaç kullansam ne olur bi fikriniz va rmı

bende 20 mayıs dan beri lucrin kullanıyorum.sonunda bugün regli oldum ve yarın dr.a gideceğiz.

ilaçlar dışında doğal yapılması gereken birşeyler varmı.nar suyunu duymuştum rahim kalınlaşması için onuda kullansam bir zararı olurmuki.

bende 20 mayıs dan beri lucrin kullanıyorum.sonunda bugün regli oldum ve yarın dr.a gideceğiz.

ilaçlar dışında doğal yapılması gereken birşeyler varmı.nar suyunu duymuştum rahim kalınlaşması için onuda kullansam bir zararı olurmuki.

ben de bunu merak ediyorum aslında nar suyu dışında böğürtlen yapragı cayı duydum..

cok sagol canim benim , saglikla alalim hepimiz bebislerimizi kucagimiza insallahhh:KK16::KK16:

slm,Allah bağışlasın bebşini cnm.
benım 18 haftalık kaybım var martta.
temmuz gibi denicem tekrardan 6. gün dondurulmuşlarım var.
sanırım senın de 6. gundü bebişin diymi,
tek denemeyi doktorum tavsiye ediyor, senınki nasıldı cnm

Arkadaslar ben mayis ayinda tup bebekle dondurulmuslarimi aldim.cok sukur pozitifide gordum.testi tekrarladik degerim katlandida.Allahima binlerce kez sukur.isteyen herkese nasip etsin Allah. Ama kanamam var ve benim gibi birileri varsa moral olsun nolur bana.cok stres yapıyorum dusuk olacak diye.doktorum onlem icin igneye gecti.onlemimizi aliyoruz ama kahverengi leke zamanla kirmizi oldu ve stres oluyor iste insan.var mi benim gibi pozitif olup lekenleme kanama olanlar

Arkadaslar ben mayis ayinda tup bebekle dondurulmuslarimi aldim.cok sukur pozitifide gordum.testi tekrarladik degerim katlandida.Allahima binlerce kez sukur.isteyen herkese nasip etsin Allah. Ama kanamam var ve benim gibi birileri varsa moral olsun nolur bana.cok stres yapıyorum dusuk olacak diye.doktorum onlem icin igneye gecti.onlemimizi aliyoruz ama kahverengi leke zamanla kirmizi oldu ve stres oluyor iste insan.var mi benim gibi pozitif olup lekenleme kanama olanlar

Gözün aydın cnm, Allah tamamına erdirsin..
kaç embriyo koydular kaçıncı gün embriyosuydu bilgi verirmisin,

Gözün aydın cnm, Allah tamamına erdirsin..
kaç embriyo koydular kaçıncı gün embriyosuydu bilgi verirmisin,

Amin canim saol 5.gun embriyosu.dondurdular.2 embriyo koydular. Iste canim kanama oldukca heycan basio neyseki iğneler azaltti ama benimgibi olan varsa neler yapiyo merak ediyorum

kızlar biriniz bana fikir verin lütfen...1temmuzda adetim var dondurulmuş 5tane blastım var..ilkinde düşük yaptım ..bu sefer dondurulmuş denicem yine 1ttane koncak ama 20temmuz kardeşimin düğün tarihi eşim agustosta olsun diyor ama ben beklemek istemiyorum siz 17.gunde falan transfer demişsiniz genelde acaba adet geciktirici ilaç kullansam ne olur bi fikriniz va rmı
ben bir ay beklemeni tavsiye ederim canım

Hic stres yapma ve korkma canim benim iki gebeligimde 12 haftaya kadar hep kanamalarim.oldu ve neden bulamadilar. Fitil yapiyo diye igne kullandim bende hep. Hele 2.hamilelgimde ayaga kalktimmi kanamam oluyodu ama sadece kanama siddetli olmadiktan sonra hic korkma asiri kasik agrisi ve ates oldumu kork... hic endiselenme ilk gebeligimden bir oglum ve suan 20+2 ikiz kizlarima hamileyim ve nerdeyse gunde 1 saati gecik ogluma yurudumuz oluyor...

ben bir ay beklemeni tavsiye ederim canım

Bence kesinlikle tedavi oncesi ilac alma her ne icin olursa olsun, akisina birak. Eger Adet kardesinin dugunden once olursa transfer yapilmadan once oluraa hic endidelencek birsey yok, transfer den sonra dikkat etmen lazim, gobecik atamazsin, baktin transfer zamanina denk geliyor bir sonraki ayi bekle , b3kledin bekliyini 1 aydan allahin izni ile bisey olmaz

Gozun aydin canim, rabbim saglikli sihatli tosuncugunu, pasani kucagina almayi nasip etsin. Cok sukur nerden nereyw geldik hayirlisi ile prens ve prensesleride kucagimiza alsak ins. Bir ohhh cekicezzz

Guzel dualarin icin allah razi olsun, rabbim sanda tez ve ahyirli zamanda nasip etsin. Bizim muylulugumuzu gormek zaten 3. Kisilere en guzel kapak oluyorrr.

X