Dondurulmus embriyo.

evet canım öyleymiş ama yinede korkuyorum..ya bozulursa aynı gün yapmasalar daha iyi diilmi?en azından bi gün takip etseler gelişmeye devam etcekmi diye..cmrts kontrole gidicem druma bi soruyum..içim içimi yiyo valla benim 3 ve 2. gün emriosu var 8 tane..burda genelde 5.günleri okudum acaba şansım daha mı az diye düşünüyorum...offffff yaaaa stres başladı bile

ben nette bir yazı okumuştum cnm 3.gün dondurulması daha iyi yazıyordu.benimkilerde 3.gün embriyosu.ilk denememde dondurmayı düşünüyorsanız 3.gün transfer yapacağız demişti labaratuvardaki bayan .

yok cnm benım kanda enfeksyon çıkmıştı ama onunla mı alakalı suyunun azalması bilmiyoruz..
kese yırtılıp içeri enfeksyon girmiş de olabılır, bebektede enfeksyon çıktı patolojide.
aman kanda ve idrarda ikisindede baktır cnm önlemini al, iyi yapıyosun.
kendini üşütmemeye çok dikkat et. boğazlardan kaptım ben ilk enfeksyonu.
inşallah cnm hepimizin yüzü gülsün inş.,
onumuzdeki adetle başlıyorum bende karar verdik sonunda.
doktorum 6. gun emriyosunu 5. gun olarak düşün dedı,
6. gunde 5. gun sevıyesine gelmiş. ancak bi asla kötü birşey değil aynı kalıteyı yakalamış dedı,
bilmiıyorum artık bakalım kısmetımızde varsa olur..

Kizlar gunaydin.nasilsiniz.cok mutluyum.Allahima sukurler olsunki.sizinlede paylasmak istedim. Kesemizi gorduk Allahin izniyle.darisi tum evlat sahibi olmak isteyenlerin basina.

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin.nasilsiniz.cok mutluyum.Allahima sukurler olsunki.sizinlede paylasmak istedim. Kesemizi gorduk Allahin izniyle.darisi tum evlat sahibi olmak isteyenlerin basina.

canım hayırlı olsun :) daarısı pıt pıtlara sağlıkla inşallah :)

ben nette bir yazı okumuştum cnm 3.gün dondurulması daha iyi yazıyordu.benimkilerde 3.gün embriyosu.ilk denememde dondurmayı düşünüyorsanız 3.gün transfer yapacağız demişti labaratuvardaki bayan .

yüreğime su serptin canım ya..böyle olduğunu bilmiyordum.birazda olsa rahatladım..yarın kontrolum var transfer günüm belli olcak..banada dua edin olurmu..benim bütün dualarımda sizlerde varsınız

mrb arkadaslar bugun bende dr geldim haftaya persembe dondurulms embriyo ile transferim var.8tane 5gun blokst.ins saglikli bir sekilde cozulur korkum cok bu mubarek cuma gunu allahim insallah saglikla bebegimize kavusmayi nasip eder....sizin nezaman tr/nsferiniz kac tane ...dondurulms transferi olan arkadaslar varmi gebelik sonucu alan....cok sorular sordum demi hangi ilaclari kullandiniz ...endiseliyim hakkimizda hayirlisi.....

Canim icin rahat olsun.duanida hep et.banada 5.gun embriyosu transfer oldu.dondurulmustu.saglikli cozulduler.simdi hamileyim.Allaha sukurler olsun.darisi senin basina

Canim icin rahat olsun.duanida hep et.banada 5.gun embriyosu transfer oldu.dondurulmustu.saglikli cozulduler.simdi hamileyim.Allaha sukurler olsun.darisi senin basina

canım hayırlı olsun ....saglıklı bı sekılde kucagına alırsın...tesekkur ederım cvb ıcın ...ınsallah guzel haberler alırım allahın ıznıyle hersey yolunda gıder...hangı ılacları kullanıyorsun ....bıde nerde yaptırmısdın.. ben adana baskente gıdıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

meraba arkadaşım benimde 3. gün dondurulmuş 4 embriyom var 5. güne gitmesi çok iyi ama benim ilk denememde 5. güne gitti ama istenen kalitede değildi 2. denemem de biri 5. gün diğeri değildi 5. güne giden de yine en iyi kalite değildi bu sefer 3. günde donduruldu bu adetimle başlayacağız kısmetse dondurulmuş tedavime her şeyin hayırlısı eğer kısmetimiz varsa olur en kötü embriyoların bile tuttuğuna şahit oluyoruz bazen oneden le takılma derim mevlam hakkımızda hayırlı olanı versin

anladım canım hayırlısı olsun bnce yeniden ilaçlarla tedavi ol o pıtırcıklı ddigin şeyler malesef engelliyor tutunmayı..farklı bir ilaçla uzun protokolle falan daha guzel oluyo embriyolar..

evet canim aynen bizimkide oyle oldu, 6 . gunde blast seviyesine geldi 2 embiryo ve catlamak uzereyken dondurdular (hani catlayip cikiyor kabugundan tutunmak icin) karariniz hayirli ve ugurlu olsun insallah bebisin simsiki tutunacak annesine 9 ay sonrada hopp kucaginda insallah , saglikli sihhatli bebecikler nasip olsun hepimize..kanda baktirmiyordum canim ya mikrop falan ama surekli bi kan tahlili yapiliyordu bana progesteron kontrolu icin ama baska biseye baktilarmi bilmem..neyse unut o gunleri guzel gunler bizleri beklerrrrrrr

Saol canim amin inşallah. Eustrofem ve folik asit veriolar canim.clinonjel bide.memorialda yaptirdim bende.hayirli olsun simdiden canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…