Dondurulmus embriyo.

Kuzumm inşallahh önemli bişi yoktur
bilmiyorumki cnm tekmi çiftmi ama kan sonucuna göre tek gibi 9 mayısta kese için gidicem bakalım benim için nasıl bi gün olacak:26:

9 Mayıs sana bayram günü olsunminiğin ilk anneler günü hediyen olsun inşaALLAH

amin canım...ALLAH C.C hamile sayımızı artırsın inşaALLAH

canım transferin hayırlı olsun inşaALLAH 9 ay boyunca karnında misafirin olurlar sonrada sağlıklı olarak kucağına alırsın

canım hg yavruların sımsıkı tutunsunlar sana 9 ay bırakmasınlar sağlıklı sıhhatli olsunlarr

canım yaaa yavrunla sana maaşaALLAHuzun zamandır topiğe girmedim ama hep aklımdasın Rabbim vaktinde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

canımmm nasılsın? neler yapıyorsun?

iyiyim Mervecim küretajdan sonra vücudum hamilelik hormonunu sıfırlamadı belirtiler devam etti şiştim moralim bozuldu iş başı yaptım çok yoğundu..eve gidip yemek yap,ye....namaz kıl yat modundaydım yeni adet oldum bitti rahatladım artık aranıza döndüm.sen nasılsın rapor zamanını mı? bekliyorsun....yoksa tedaviye başladın mı?

iyisin şuan Allah a şükür canım. ben genetik ve pıhtılaşma sonuçlarımı aldım şükür ki genetikte problem yok ama pıhtılaşma eğilimi var heterozigot çıktı.2 aydır da histeroskopiyi erteliyorlar.bi sonraki adetimle gidip tekrar ameliyat günü alacağım inşallah.histeroskopiden sonra da ağustosta gidip kan testlerimi yenileyeceğim. sonra gelsin ekim gelsin yeni tedavi 1 tane donmuş embriyo var ama şuan tek kullanmak istemiyorum hazır 2 embriyo şansım varken raporum çıksın yeniden tedavi olup 2 tane transfer istiyorum nasipse.şuan beklemedeyim yani canım. sen ne zaman başlayacaksın yeni tedaviye?

Son düzenleme:

tatlım bende beklemedeyim doktor benden yeniden rahim filmi istedi ama ben çektirmedim Ramazan ayından sonra başlamayı düşünüyorum testlerinin temiz çıkması çok güzel gözün aydın canımbendede heterozigot çıkmıştı tedavilerde kan sulandırıcı kullanıyorum doktorum yeni tedavide iğnenin dozunu artıracak...

Son düzenleme:

canım dinlenirsin biraz senin için daha iyi olur.

Mthfr mutasyon c6771 : Heterozigot

mthfr mutasyon a1298c : Heterozigot

senin hangisi heterozigot bide ne zaman başladın iğne kullanmaya tedaviye başladığında mı yoksa transferden sonra mı?

canım benim testimin sonucu bukan sulandırıcıyı opu dan sonra başlıyorum birde coraspin kullanıyorumdondurulmuş tedavisinde transfere 5 gün kala başlıyorum

bendede 2 sinde heterezigot çıktı.dr. transferden sonra iğneye başlayacağını söyledi.coraspin kullanmayacaksın dedi birde.

bendede 2 sinde heterezigot çıktı.dr. transferden sonra iğneye başlayacağını söyledi.coraspin kullanmayacaksın dedi birde.

sağol canım benmde kullanmam gerekiyor o zaman neyse hangi merkeze karar veririsem doktorum verir iğneyi ama benm de önden bilgim olsun

sağol canım benmde kullanmam gerekiyor o zaman neyse hangi merkeze karar veririsem doktorum verir iğneyi ama benm de önden bilgim olsun

önden bilgi iyi oluyor bazen dr.lar unutuyor açıklamayı bugün ben dr.a iğnemi kullanıcam deyince oda açıklama yaptı daha transfere nerdeyse 1 ay var

mrb arkadaslar 29 yasindayim insallah hepimiz pozitifleri görürüz 3 asilama 1 tüp yaptirdim negatifleri gördüm. bu ay dondurulmuslarla yaptirmak istiyorum bugun dr. görüsmem vardi 10 tane dondurulmusum var 2 tane transfer edilecek doktorum 2 tane cözdürmek istiyor ben ise 4 tane cözdürelim belki yasamaz en iyisi hangileriyse onu transfer ederiz diyorum
sizin cözdürdüklerinizde yasamayan oldumu yada sorun yasadinizmi

Merhaba arkadaşım
benimde 10 tane dondurulmuş embriyom vardı
ilk tedavimde 5 tane çözdürmüştü 1 tane transfer yapmıştı kimyasal gebelik oldu
diğer 5 taneyide 2.tedavim için çözdürmüştü sadece 2 tane yaşaya bildi
niye senin doktorum 2 tane çözdürüp riske atıyor ki anlamadım :26:

sağol canım benim benmde senin gibi pıhtılaşma benimde kullanmam gerekiyor o zaman iğne.bebişlerimiz gelsin de razıyız herşeye

Kuzum bendede pıhtı sorunu var korkma önlemini aldığın sürece bişicik olmaz
Doktorun büyük bi ihtimal göbekten yapılan iğne verecek ben transferden sonra kullanmaya başladım sonucum şimdilik pozitif hala kulanıyorum

bilmiyorum 1. gün hepsi donduruldu doktorum hepside iyi oldugu icin döllendi diyor 2 tane cözdurelim biri yasamazsa bile digeri yasar 4 tane icinde 4 de iyi durumda olursa diger iki tanesini ne yapacksin dedi imha edilir dedim yazik dedi bunlar cok pahali islemler zor kazanilan dondurulan emriyolar diyor ama icim rahat degil ben 4 tane cözdürmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…