- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
dün merkezi aradım ikinci testi yaptırmanıza gerek yok dedi ama ben yarın kan testi yaptırıcam eğer iki katına çıkarsa o zaman hamile olduğuma inanıcam çok korkuyorum yine kimyasal olacak diye
aklina oyle seyler getirme canim katlicak degerin insallah,,bencede yaptir icin rahat etsin..bence progesteronu da olctur..
Canım benim dünden beri lekelenme birde arada pıhılı kan gelmeye başladı bende riske atmayıp bugün kan verdim çok şükür 1 günde 2 katına çıkmış doktorım progetan iğne vurul dedi gün 2 defa sence iyimi
birde senin kan sonuçların nasıl çıkmıştı cnm :26:
yuruyus falan fazla yapma canim, ayrica iliskide yasak biliyorsun..benimde ilk kan testim 186 2 gun sonra 454 du..seninkide bir gunde iki katina cikmis cok iyi, hic canini sikma..progestan igne ben transferden 6 gun once basladim hala vuruluyorum 1ml hergun..12 haftaya kadar devam edecekmisim...rahim duvarini kalinlastiriyor ve bebek sikica ttunuyor onun sayesinde canim..moraliniz bozma igne ise yarayacaktir..ama dedigim gibi icin rahat etsin progesterone seviyesini de takip ettir kanda..Allah korusun eger o duserse o zaman dusukler oluyor..ama igne kullanmaya baslamissin bisey olmaz Allahin izniyle..
Benim 10.gün 116 11.gün 206 çıktı
progesteron seviyesi ne bilmiyorım cnm9 mayısta kese görmeye gidicem o zaman yapılması gerekeni yapar herhalde:26:
Günde iki tane iğne vermesinin zararı yoktur dimi çook zor bi süreç allah yardımcımız olsun :85:
Banada yürüme , kendini yorma dediler bi keseyi görsem ohhh dicem
icini ferah tut canim, benim bi seferde oldugum igneyi sana 2 ye bolmus galiba..zarari olmaz merak etmee..bisey kalmadi 9 mayisa hadi bebislerin/bebisin seninle insallahhhhhhh
İnşallahhh cnm benimledir pıhtıı sorunuda olduğu için çok korkuyorum
buarada allah senden razı olsun hemen cvp verdin
Benim 10.gün 116 11.gün 206 çıktı
progesteron seviyesi ne bilmiyorım cnm9 mayısta kese görmeye gidicem o zaman yapılması gerekeni yapar herhalde:26:
Günde iki tane iğne vermesinin zararı yoktur dimi çook zor bi süreç allah yardımcımız olsun :85:
Banada yürüme , kendini yorma dediler bi keseyi görsem ohhh dicem
Arkadaslar degerim %75 yakin artmis dr hesapladi iyi dedi ama cuma inss dahada iyi sonucla dönerim kizlar duanizin duacisiyim cok sagolun
Kizlar gunaydınnn
Keseyi görduk cok sukurrr..
Rabbim herkese nasip etsin..
canım son adet tarihin neydi korkulacak bişi yok bnim tutunma zamanı yarım çay bardağı kadar pıhtılı kan gelmişti gitti dedim ama şükür bebeğim hala benimle korkma iğnelerini yaptır yorma kendini ayaklarının altına yastık koy ayaklardan üşütme ama hareketsizde kalma endişeler bitmiyor hazırla bunlara kendini şimdi kese sonra kalp atışı sonra ufak kramplar eyvah ne oluyo bebeğime bişimi oluyolar adet zamanına denk gelen zamanlarda daha fazla kranplar yine korku yine korku doğurana kadar endişe bitmeeeezzz sikma canını güzel güzel dinlen bebeğin seninlee
Hadi gozunaydin allah tamamina erdirsin cnm:)bidaha ne zaman gideceksin kalp atislrini gordunuzmu
nasil gidiyo canimm, masallah 12. haftayi tamamladinnndarisi doguma insallhh
canım son adet tarihin neydi korkulacak bişi yok bnim tutunma zamanı yarım çay bardağı kadar pıhtılı kan gelmişti gitti dedim ama şükür bebeğim hala benimle korkma iğnelerini yaptır yorma kendini ayaklarının altına yastık koy ayaklardan üşütme ama hareketsizde kalma endişeler bitmiyor hazırla bunlara kendini şimdi kese sonra kalp atışı sonra ufak kramplar eyvah ne oluyo bebeğime bişimi oluyolar adet zamanına denk gelen zamanlarda daha fazla kranplar yine korku yine korku doğurana kadar endişe bitmeeeezzz sikma canını güzel güzel dinlen bebeğin seninlee
Cnm 31 Mart adet olmuştum niye sordun fıstık merak ettim :)
Ben diyorum ki keseyi ve kalp ataşını duysam rahatlarım ama sanırım öyle olmuyormuş yazdıkların dan belli :))))
Artık jel kullanmadığım için yürüyüş yapmıyorum cnm daha çok uzanıyorun ama tabi arada kalkıyorum yemek yapmak için evi biraz topluyorum kendimi yormadan
canım adet döngüsünde ufak bi lekelenme oluyor genelde sonuçta yıllardır vucut o tarihte kanamaya alışmış korkulalacak bişi yok ilk 3 ay bu tarihler biraz daha ağrılı oluyor korkulacak bişi yok endişelenme diye dedim çokta tembel tembel yatma sakın rahimde kanlanma olsun bebişinin bol bol beslensin jeli neden kestiki yerine bişi verdimi içimden sana bi şehzade geçti bakalım cinsiyet ne olcakk
Benim bebeler dondurulmuş embriyodu ya cnm o yüzden ulun bey sabah akşam jel vermişti bende lekelenme oluyor diye iğne verdi günde iki tane jel yerine
Şehzadenin poposunu ısırırım :))
hım iğneye geçtin anladım canımmm bi ultrasonda görmeye başla sabretmek dahada zorlaşacak güzel hamilelikler diliyorm aklına takılanları sor yardımcı olmaya çalışırım
Amin cnm.kalp atışı icin 15 mayıs cagirdi.