Dondurulmus embriyo.

Kuzumm çok özledim seni gözlerim seni aradı
bi sorun yoktur inşallahhh herşey yolundamı cnm :26:

canım hemşerim ben de çok özledim ama beden olarak sorunlar yaşadım şimdi iyiyim inşaALLAH :KK34:kaldığımız yerden devam ediyorum:KK34:senin hamile olmana çok sevindim inşaALLAH herşey yolunda gider vaktinde kucağına alırsin.yavrun tekil mi?çoğul mmu?:44::44:canım yaaa çok sevindim çookkk:KK16:

Son düzenleme:
canım hemşerim ben de çok özledim ama beden olarak sorunlar yaşadım şimdi iyiyim inşaALLAH :KK34:kaldığımız yerden devam ediyorum:KK34:senin hamile olmana çok sevindim inşaALLAH herşey yolunda gider vaktinde kucağına alırsin.yavrun tekil mi?çoğul mmu?:44::44:canım yaaa çok sevindim çookkk:KK16:

Kuzumm inşallahh önemli bişi yoktur
bilmiyorumki cnm tekmi çiftmi ama kan sonucuna göre tek gibi 9 mayısta kese için gidicem bakalım benim için nasıl bi gün olacak:26:

güzel gidiyor canım arada gidip görüyorum bebişimi rahatlıyorum senin nasıl gidiyor dikkt ediyorsun dimi

aman masallah canim, ne guzell:nazar::nazar: benimde iyi gidiyor cok sukur canim, fazla bulantim olmuyor ama pekte yemek yiyesim gelmiyor acikcasi..esim ne pisirecegini sasirdi:KK1::KK1: bende gecen pazartesi gordum en son ama gormek denemez pek makine okadar eskiki sadece kalp atislarini gorduk birde doktor olcum falan yapti hersey yolunda dedi 10 mm imis minigim:) 3 hafta sonra gel dedi bidaha:KK43:( arada kan tahliline deam edecekler ama..boyle iste canim durumlar..:KK54:

hayırlı kandiller arkadaşlar...

maşallah her geldiğimde biraz daha sayı artmış olmuyorr ne güzell bu sene bereketli darısı isteyen tüm arkadaşlara inşallahh...hamile olanlarda sağlıkla vaktinde zamanında hayırla kucagına alırlar inşallahh...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hayırlı kandiller arkadaşlar...

maşallah her geldiğimde biraz daha sayı artmış olmuyorr ne güzell bu sene bereketli darısı isteyen tüm arkadaşlara inşallahh...hamile olanlarda sağlıkla vaktinde zamanında hayırla kucagına alırlar inşallahh...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

seninde kandilin mubarek olsun canimmm, insallah hamis olmayan kalmicak bu senee:KK16::KK16: sen ne durumdasin?

seninde kandilin mubarek olsun canimmm, insallah hamis olmayan kalmicak bu senee:KK16::KK16: sen ne durumdasin?

canım benimde bulantılar hala devam ediyorr.şiddeti azaldı tabi ama tam 6 kilo kaybettim..bebeklerim ikizdi biri 9 haftada karnımda öldü o diğerini biraz tehlikeye attı ama şimdi çok şükür rabbime daha iyiyimm..evdeyim genede tabiii iş fln yok kesinliklee bol bol dinleniyorum doktor merdiven çıkmak yürüyüş yapmak yok dedii inşallah kucamıza aldımız günlerde gelir

senin nasıl gidiyor hamilelik ilaçları kullanıyormusun bıraktırdı mı doktor..bulantı durumu ne alemde doktor bana bol su tüket diyor aama ben su bile içemiyorumm:KK43:(

insallah saglikla kucagina alirsin canim, tehlikeli donemleri atlattin Allahin izniyle insallah..diger melegin centte seninle olsun, bu tatli bidiginida saglicakla kucaklmani dilerim, bulantilar iyidir canim bebegin saglikli oldugunu gosteriri diyorlar..cok iyi ediyorsun doktorunu dinle..ye ic yat:)) bende cok bulanti olmadi surekli bi mideden gaz cikisi soz konusu isyerinde ayip oluyo vallahi:KK17::KK17:Allahtan odam biraz uzak diger insanlara fazla duymuyorlardir heralde:)) bende su icmeye zorluyorum kendimi 2 litre en az iciyorum sende muhakkak ic canim su cok onemlii..kendini zorlican maaleef bebegin icin:)operimm bu arada ilaclara devam 12. haftaya kadar dedi doktorum..progestan igne ve estrogen bant..sen ne zaman biraktin?

Son düzenleme:
insallah saglikla kucagina alirsin canim, tehlikeli donemleri atlattin Allahin izniyle insallah..diger melegin centte seninle olsun, bu tatli bidiginida saglicakla kucaklmani dilerim, bulantilar iyidir canim bebegin saglikli oldugunu gosteriri diyorlar..cok iyi ediyorsun doktorunu dinle..ye ic yat:)) bende cok bulanti olmadi surekli bi mideden gaz cikisi soz konusu isyerinde ayip oluyo vallahi:KK17::KK17:Allahtan odam biraz uzak diger insanlara fazla duymuyorlardir heralde:)) bende su icmeye zorluyorum kendimi 2 litre en az iciyorum sende muhakkak ic canim su cok onemlii..kendini zorlican maaleef bebegin icin:)operimm bu arada ilaclara devam 12. haftaya kadar dedi doktorum..progestan igne ve estrogen bant..sen ne zaman biraktin?

bende 12 haftada estrofemi bıraktım cronejel ve igne kullanıyordum ben iğne bıraktırdı cronejeli devam dedi 4 ay bitene kadar dedi günde bir tane bide kan sulandırıcı iğneye devam dedi onuda bıraktırmayacakmış

bende 12 haftada estrofemi bıraktım cronejel ve igne kullanıyordum ben iğne bıraktırdı cronejeli devam dedi 4 ay bitene kadar dedi günde bir tane bide kan sulandırıcı iğneye devam dedi onuda bıraktırmayacakmış

anladim canim, bebelerimiz iyi olsunda jel igne ne gerekiyorsa kullanicaz tabii:KK16::KK16:

Aradığım topik burdaymış ☺️ selam herkese.. Benimde bugün transferin 2.günü kızlar.2 adet dondurulmuş blastokist embriyo yerleştirildi.bu 3.denemem oluyor.1.si düşük 2.negatifti.hayırlısı bakalım

Aradığım topik burdaymış ☺️ selam herkese.. Benimde bugün transferin 2.günü kızlar.2 adet dondurulmuş blastokist embriyo yerleştirildi.bu 3.denemem oluyor.1.si düşük 2.negatifti.hayırlısı bakalım

canım hg yavruların sımsıkı tutunsunlar sana 9 ay bırakmasınlar sağlıklı sıhhatli olsunlarr :nazar::nazar:

hayırlı olsun bu defadır kısmeti yavrunun belkidee inş olumlu sonuçlarını yazarsın dondurulmuşla ilk denemen mi

X