Dondurulmus embriyo.

Doğrudur cnm benim o kadar kaliteli değildi demek seninkiler iyi durumda maşallahhh
Gerçi burdan bi arkadaşında 2 tane dondurulmuş embriyosu vardı maşallah ikiside sorunsuz çözüldü vardır doktorunun bil bildiği kafanı karıştırma cnm en iyisi doktoru dinlemek

canim benim embiryolarin gelisimleri 6. gune kadar takip edildi sonra sag kalan 2 tanesi donduruldu..transfer icin birini cozdurduk guzelce cozuldu cok sukur..darisi hepinizin basina insallah senin cozup hemen transfer mi yapacaklar??bence 5. gune kadar gidebiliyorlarmi diy ebir bakmak lazim ama buda biraz sans isi, anne karninin aha iyi bir ortam oldugu soyleniyor sonucta disarda yasamayan icerde yasayabilir..aman zor kararlar Allah hepimizin yardimcisi olsun..doktorunu dinle bence yine sen..

Son düzenleme:

Izmirli, benimde donmus 9 Embiyo dan 3 tanesi cozunduruldu ve doktor bana biri dayanmadi icin teklo olanlardan baska cozdurdum dedi ve 3 tane transfer edildi, suan ikiz hamileyim. Bence domtoruna cozundurdukleinde biri yasamazsa yerine baska cozundurceklermi diye net bi bilgi al ve doktorun dedi gibi embroyolar kolay olusmuyor ama tedavilerde kolay olmuyor, cozundurduklerinde bisey olmasi halinde ikinci embriyoyu cozundurceklwrinin garantisini al, Rabbim nasip ettikten aonra bir tane bile yeter ama tabiki fazla olunca en azindan belki bir tutmazsa digeri tutar umudu oluyor insana. 2010 yilinda dondurdum Embriyolardan 3 tane transfer edildi ve ikiz hamile kaldim kizimi kaybettim oglum 26 Aylik, tekrar donmuslarla denemdim, ve yine 3 karar verdimkorkularima ragmen cunku insan vucudu yoruluyor hali ile ve tekrar ikiz gebelik 17. Haftalik hamileyim. TAKDIRDEN otesi yok ama iki transferi oluyorsa kesinlikle coUnmeden herhangi bir problem olmasi durumunda , planlarinin ne oldunu ve ikinci embriyoyu cozundurmeleriji istedini soyle . Hakkinda hayirlisi ins..bende 28 yasindayim

benimde 5 embriyom var 2 li ve 3 lü dondurulmuş.dr.2 defa deneyebiliriz dedi.hepsini çözdürmeyecek yani.yeni yöntemlerle donduruluyorsa bozulma riskide çok fazla değil ...

embriyoların 1.günmü donduruldu...

canım maalesef ben artık ümitsiz vakayım 43 yaşına giriyorum yakında... tek yumurtam vardı zaten...onu da kullandılar...hiç ümit yok...ondan bu kadar çok üzüldüm...inşallah senin olur canım...çok acı çekiyor insan.. genç olsam 10 kere bile denerdim ama menopoza girmek üzereymişim.. yumurtlalarım kalmamış artık...görüşürüz gene canım..güzel haberlerini bekliyorum...

dr.un planına göre benim 14 mayısda regli olmam lazımdı ama bugün oldum.salı günü lucrine başlayacaktık.geçen erken olursan regli bir dahaki aya kalır demişti.
dondurulmuşa illaki regliden öncemi başlamak gerek regliden sonra tedaviye başlayanlar varmı?

ben adetin 3 günü başladım cnm her doktorun tedavisi farklı demekki..ben iğne değil ilaç kullandım bide

ben adetin 3 günü başladım cnm her doktorun tedavisi farklı demekki..ben iğne değil ilaç kullandım bide

Yumurtlamamak için ne kullandın.banada reglide estrofem vercegini söylemişti
dr.aradık yarın gelin dedi inşallah ertelemezde farklı bir tedavi uygular

Canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene diğer bebeğini sağlıkla kucağına almışsındir İnşAllah bebeğini kaybetme sebebin araştırıldı mı benimde ikiz ve düşük tehlikem varmış ( geçen hafta lekelenme oldu doktora gittim kesenin birtanesinde kanamalı alan varmış kendi doktorumu aradım ilaçlarını düzenli kullan lavabo dışında kalkma yat dedi kalp atışlarını duymuşsun endişelenme falan dedi ama insan ister istemez endişeleniyor .... gebelik bulantilar bazen çok oluyor bazende azalıyor doğru düzgün beslenemiyorum maalesef söylediklerini yapmaya çalışacağım ...

Ben adetin 2. günü estrofeme başlamıştım 19. gün transfere çağırdılar ( embiryo 3. günü dondurulmussa 17. gün 5. gün dondurulmussa 19. gün transfer yapılıyor normal hamilelige uygun şekilde denk geliyor ) senin doktor farklı bir tedavi uygulayacak sanırım yeni tedavin hayırlı olsun arkadaşım

İnşallah bende yarın başlayabilirim.3.gün embriyosu benimkilerde.
siz yumurta baskılayıcı ilaç kullanmamışsınız ne güzel estrofem bildigim kadarıyla sadece rahim kalınlaştırmak için.

canım benim yengeme doktor hiç uğraşma menepoza girmek üzeresin git evlatlık al demişti.o da 43 yaşında.yılmadı mücadele etti hamile kaldı.Allah çok büyük.bak ben 27 yaşındayım.benim tutmadı onun tuttu.Hiç belli olmuyo.ümidini yitirme.Rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda.görüşürüz inşallah

geçmiş olsun canım endişelenme ilacını düzenli kullan ve yat ayaklarının altına yastık koy bişicik kalmaz bndede oldu ve geçti

yani sebep olarak doktorum sağlıklı bir bebek değilmiş dedi..ama zaten o bebeği almadıkları için herhangi bir inceleme yapılamıyor..bende uzun süre yattım canımm ve progestron iğneleri kullandık...şimdi diğeri şükürler olsun benimle herseyde vardır bir hayır kısmet artıkk..diğer bebeğim karnımda teyzesii inşallahhhh bırakmayacak bizii

Ah canım benim böyle örnekleri görünce ümitleniyorum biraz ama...Nedense hiç ümidim yok...Amin canım benim inşallah...Bir kez daha deneyebilirim bir kaç ay geçsin.. kendimi biraz toparlayayım..

Ah canım benim böyle örnekleri görünce ümitleniyorum biraz ama...Nedense hiç ümidim yok...Amin canım benim inşallah...Bir kez daha deneyebilirim bir kaç ay geçsin.. kendimi biraz toparlayayım..

2 ay ara ver ama o esnada güzel bi merkezde araştır cnm
Aynı yerde tedaviye devam etmek istemezsin dimi :26:

canim cok gecmis olsun, rapor falan almissindir yatip dinleniyorsundur sanirim..insalah bebislerinin ikiside saglikla dogar..benimde su ana kadar 1-2 kere kahverengimsi cok acik pembe lekelenmem oldu, sorun yok normal dediler..canini sikma moralini bozma sakinn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…