- 9 Eylül 2013
- 5.478
- 416
bilmiyorum 1. gün hepsi donduruldu doktorum hepside iyi oldugu icin döllendi diyor 2 tane cözdurelim biri yasamazsa bile digeri yasar 4 tane icinde 4 de iyi durumda olursa diger iki tanesini ne yapacksin dedi imha edilir dedim yazik dedi bunlar cok pahali islemler zor kazanilan dondurulan emriyolar diyor ama icim rahat degil ben 4 tane cözdürmek istiyorum
mrb arkadaslar 29 yasindayim insallah hepimiz pozitifleri görürüz 3 asilama 1 tüp yaptirdim negatifleri gördüm. bu ay dondurulmuslarla yaptirmak istiyorum bugun dr. görüsmem vardi 10 tane dondurulmusum var 2 tane transfer edilecek doktorum 2 tane cözdürmek istiyor ben ise 4 tane cözdürelim belki yasamaz en iyisi hangileriyse onu transfer ederiz diyorum
sizin cözdürdüklerinizde yasamayan oldumu yada sorun yasadinizmi
mrb arkadaslar 29 yasindayim insallah hepimiz pozitifleri görürüz 3 asilama 1 tüp yaptirdim negatifleri gördüm. bu ay dondurulmuslarla yaptirmak istiyorum bugun dr. görüsmem vardi 10 tane dondurulmusum var 2 tane transfer edilecek doktorum 2 tane cözdürmek istiyor ben ise 4 tane cözdürelim belki yasamaz en iyisi hangileriyse onu transfer ederiz diyorum
sizin cözdürdüklerinizde yasamayan oldumu yada sorun yasadinizmi
canım yaaa yavrunla sana maaşaALLAHuzun zamandır topiğe girmedim ama hep aklımdasın Rabbim vaktinde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Kizlar regaib kandilimiz mubarek olsun
bilmiyorum 1. gün hepsi donduruldu doktorum hepside iyi oldugu icin döllendi diyor 2 tane cözdurelim biri yasamazsa bile digeri yasar 4 tane icinde 4 de iyi durumda olursa diger iki tanesini ne yapacksin dedi imha edilir dedim yazik dedi bunlar cok pahali islemler zor kazanilan dondurulan emriyolar diyor ama icim rahat degil ben 4 tane cözdürmek istiyorum
canım son denememde de beim aynı şekilde olmuştu.içini ferah tut.bir gün biz de yazıcaz buraya Allah'ın izniyle.kendini rahatlatacak şeyler söyle.ben şey derdim mesala tutmayan bebeklerime; gelseydiniz size neler neler alacaktım siz kaybettiniz zaten sizin babanızı da sevmezdim falan diyordum,gülüyordum.ilk başta çok acı veriyo ama unutuluyo sonra tekrar denemelere başlanıyo canım.ben 2 defa denedim olmadı.ikincisinde bidaha asla gitmem demişti,bitti artık demiştim ama bak yine başlıyorum. umudunu yitirme.ben yitirmedim.herhangi bir sorununda yaz dertleşelim.bizi biz anlarız anca.tamam mı fıstığım :)
dr.un planına göre benim 14 mayısda regli olmam lazımdı ama bugün oldum.salı günü lucrine başlayacaktık.geçen erken olursan regli bir dahaki aya kalır demişti.
dondurulmuşa illaki regliden öncemi başlamak gerek regliden sonra tedaviye başlayanlar varmı?
ben adetin 3 günü başladım cnm her doktorun tedavisi farklı demekki..ben iğne değil ilaç kullandım bide
Yumurtlamamak için ne kullandın.banada reglide estrofem vercegini söylemişti
dr.aradık yarın gelin dedi inşallah ertelemezde farklı bir tedavi uygular
Canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene diğer bebeğini sağlıkla kucağına almışsındir İnşAllah bebeğini kaybetme sebebin araştırıldı mı benimde ikiz ve düşük tehlikem varmışay cok sevindim rabbim daim eylesin sağlıkla gelsinn cnm hayırlı olsun
cnm mrb bende cok zor günler geçirdim bulantıdan ölü gibi yatıyordumm ve serumla besleniyordum ama zamanla geçioo sadece biraz sabır...sana tafsiyem baş ucunda sürekli tuzlu leblebi,tuzlu kraker bulunsun ve suyu kesinlikle sonradan içç yemeklerden en az yarım saat sonra..ve bana yeşil elma ayrıca limon iyi geliodu limonu kokluyordum..senin bebekler ikiz mi?benim ikizdi o yüzden aşırı bulantı oluyordu..ama biri 8 haftada beni bıraktı malasef(
rabbim sabır versinnn umudunu kaybetme sakın..vakti bebeginin biran önce gelsin inş
dr.un planına göre benim 14 mayısda regli olmam lazımdı ama bugün oldum.salı günü lucrine başlayacaktık.geçen erken olursan regli bir dahaki aya kalır demişti.
dondurulmuşa illaki regliden öncemi başlamak gerek regliden sonra tedaviye başlayanlar varmı?
Ben adetin 2. günü estrofeme başlamıştım 19. gün transfere çağırdılar ( embiryo 3. günü dondurulmussa 17. gün 5. gün dondurulmussa 19. gün transfer yapılıyor normal hamilelige uygun şekilde denk geliyor ) senin doktor farklı bir tedavi uygulayacak sanırım yeni tedavin hayırlı olsun arkadaşım
canım maalesef ben artık ümitsiz vakayım 43 yaşına giriyorum yakında... tek yumurtam vardı zaten...onu da kullandılar...hiç ümit yok...ondan bu kadar çok üzüldüm...inşallah senin olur canım...çok acı çekiyor insan.. genç olsam 10 kere bile denerdim ama menopoza girmek üzereymişim.. yumurtlalarım kalmamış artık...görüşürüz gene canım..güzel haberlerini bekliyorum...
Canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene diğer bebeğini sağlıkla kucağına almışsındir İnşAllah bebeğini kaybetme sebebin araştırıldı mı benimde ikiz ve düşük tehlikem varmış( geçen hafta lekelenme oldu doktora gittim kesenin birtanesinde kanamalı alan varmış kendi doktorumu aradım ilaçlarını düzenli kullan lavabo dışında kalkma yat dedi kalp atışlarını duymuşsun endişelenme falan dedi ama insan ister istemez endişeleniyor .... gebelik bulantilar bazen çok oluyor bazende azalıyor doğru düzgün beslenemiyorum maalesef söylediklerini yapmaya çalışacağım ...
Canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene diğer bebeğini sağlıkla kucağına almışsındir İnşAllah bebeğini kaybetme sebebin araştırıldı mı benimde ikiz ve düşük tehlikem varmış( geçen hafta lekelenme oldu doktora gittim kesenin birtanesinde kanamalı alan varmış kendi doktorumu aradım ilaçlarını düzenli kullan lavabo dışında kalkma yat dedi kalp atışlarını duymuşsun endişelenme falan dedi ama insan ister istemez endişeleniyor .... gebelik bulantilar bazen çok oluyor bazende azalıyor doğru düzgün beslenemiyorum maalesef söylediklerini yapmaya çalışacağım ...
canım benim yengeme doktor hiç uğraşma menepoza girmek üzeresin git evlatlık al demişti.o da 43 yaşında.yılmadı mücadele etti hamile kaldı.Allah çok büyük.bak ben 27 yaşındayım.benim tutmadı onun tuttu.Hiç belli olmuyo.ümidini yitirme.Rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda.görüşürüz inşallah
Ah canım benim böyle örnekleri görünce ümitleniyorum biraz ama...Nedense hiç ümidim yok...Amin canım benim inşallah...Bir kez daha deneyebilirim bir kaç ay geçsin.. kendimi biraz toparlayayım..