- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
Kuzunun kalp ataşınımı duyacaksın
Darısı bana inşallahhhh
canım çok sevindim hamilesin oleyyyuzun zamandır fouma girmedim maaşaALLAH ne kadar çok hamilemiz olmuş 9 ayı tamamlayıpsağlıkla kucağına almanı dilerim
Kuzumm çok özledim seni gözlerim seni aradı
bi sorun yoktur inşallahhh herşey yolundamı cnm :26:
canım hemşerim ben de çok özledim ama beden olarak sorunlar yaşadım şimdi iyiyim inşaALLAHkaldığımız yerden devam ediyorum senin hamile olmana çok sevindim inşaALLAH herşey yolunda gider vaktinde kucağına alırsin.yavrun tekil mi?çoğul mmu?:44::44:canım yaaa çok sevindim çookkk
güzel gidiyor canım arada gidip görüyorum bebişimi rahatlıyorum senin nasıl gidiyor dikkt ediyorsun dimi
Kizlar regaib kandilimiz mubarek olsun
Eki Görüntüle 1095746 içinde bulunduğumuz mübarek üç aylar ve Regaip kandilimiz kutlu olsun bu gece ALLAH C.C dan istediğimiz duaların kabul olmasını dilerim
hayırlı kandiller arkadaşlar...
maşallah her geldiğimde biraz daha sayı artmış olmuyorr ne güzell bu sene bereketli darısı isteyen tüm arkadaşlara inşallahh...hamile olanlarda sağlıkla vaktinde zamanında hayırla kucagına alırlar inşallahh...
seninde kandilin mubarek olsun canimmm, insallah hamis olmayan kalmicak bu seneesen ne durumdasin?
seninde kandilin mubarek olsun canimmm, insallah hamis olmayan kalmicak bu seneesen ne durumdasin?
senin nasıl gidiyor hamilelik ilaçları kullanıyormusun bıraktırdı mı doktor..bulantı durumu ne alemde doktor bana bol su tüket diyor aama ben su bile içemiyorumm(
insallah saglikla kucagina alirsin canim, tehlikeli donemleri atlattin Allahin izniyle insallah..diger melegin centte seninle olsun, bu tatli bidiginida saglicakla kucaklmani dilerim, bulantilar iyidir canim bebegin saglikli oldugunu gosteriri diyorlar..cok iyi ediyorsun doktorunu dinle..ye ic yat:)) bende cok bulanti olmadi surekli bi mideden gaz cikisi soz konusu isyerinde ayip oluyo vallahiAllahtan odam biraz uzak diger insanlara fazla duymuyorlardir heralde:)) bende su icmeye zorluyorum kendimi 2 litre en az iciyorum sende muhakkak ic canim su cok onemlii..kendini zorlican maaleef bebegin icin:)operimm bu arada ilaclara devam 12. haftaya kadar dedi doktorum..progestan igne ve estrogen bant..sen ne zaman biraktin?
bende 12 haftada estrofemi bıraktım cronejel ve igne kullanıyordum ben iğne bıraktırdı cronejeli devam dedi 4 ay bitene kadar dedi günde bir tane bide kan sulandırıcı iğneye devam dedi onuda bıraktırmayacakmış
Aradığım topik burdaymış ☺️ selam herkese.. Benimde bugün transferin 2.günü kızlar.2 adet dondurulmuş blastokist embriyo yerleştirildi.bu 3.denemem oluyor.1.si düşük 2.negatifti.hayırlısı bakalım
Aradığım topik burdaymış ☺️ selam herkese.. Benimde bugün transferin 2.günü kızlar.2 adet dondurulmuş blastokist embriyo yerleştirildi.bu 3.denemem oluyor.1.si düşük 2.negatifti.hayırlısı bakalım
anladim canim, bebelerimiz iyi olsunda jel igne ne gerekiyorsa kullanicaz tabii