İnşallah bende yarın başlayabilirim.3.gün embriyosu benimkilerde.
siz yumurta baskılayıcı ilaç kullanmamışsınız ne güzel estrofem bildigim kadarıyla sadece rahim kalınlaştırmak için.
geçmiş olsun canım endişelenme ilacını düzenli kullan ve yat ayaklarının altına yastık koy bişicik kalmaz bndede oldu ve geçti
yani sebep olarak doktorum sağlıklı bir bebek değilmiş dedi..ama zaten o bebeği almadıkları için herhangi bir inceleme yapılamıyor..bende uzun süre yattım canımm ve progestron iğneleri kullandık...şimdi diğeri şükürler olsun benimle herseyde vardır bir hayır kısmet artıkk..diğer bebeğim karnımda teyzesii inşallahhhh bırakmayacak bizii
canim cok gecmis olsun, rapor falan almissindir yatip dinleniyorsundur sanirim..insalah bebislerinin ikiside saglikla dogar..benimde su ana kadar 1-2 kere kahverengimsi cok acik pembe lekelenmem oldu, sorun yok normal dediler..canini sikma moralini bozma sakinn
Hazirana kaç gün kaldiki boş yere stres yapıyorsun canım sonu güzel olacak InşAllahbugün başlayamadık maalesef tedaviye.zamanından önce regli olduğumdan dr. yasmin verdi 20 mayısda da lucrine başlayacağım. haziranın başlarında da transfer olur dedi.
ayları kovalamaktan yoruldum ya bu sefer yolunda gitse bari
Sanada mı aynı şekilde söylemişti doktor kesenin bir tanesinin etrafında kanamalı alan var dedi kağıda not yazmış 4 mm diye hergün progestan iğne haftada bir proloton depot akşamlarıda crinone jel kullanıyorum diğer doktorum bunların hepsi düşük önleyici hepsini kullanıyorsun lavabo dışında yat dedi korktugum için süreli yatmaya çalışıyorum İnşAllah benimde senin gibi geçer Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin verdiğin moral iyi geldi teşekkürler canım
Sağol canım çalışmadığımdan dolayı evdeyim ama doktor lavabo dışında kalkma deyince yatmaya çalışıyorum benimde aynı çok açık pembe lekelenme oldu Allaha şükür kanamaya dönmedi InşAllah dönüşmezde :18::18: Sen nasılsın bebeğin nasıl en son ne zaman gittin kontrole kaç haftalık oldun benim geçen hatta 7+4 demişti yarında gideceğim İnşAllah güzel şeyler söyler
Kızlar 5.gun dondurulmuş embriyonun.tranferımın bugün 6.gunu kan derım 55.6 kımyasal olma ıhtımalı olabılırmı.asıl test tarıhım 12 Mayıs
canım hg tekrar aramıza darısı sana olsun inşallah rabbim bu defa bir mucizede sana yollasın
Kızlar 5.gun dondurulmuş embriyonun.tranferımın bugün 6.gunu kan derım 55.6 kımyasal olma ıhtımalı olabılırmı.asıl test tarıhım 12 Mayıs
sağol canım hoşbuldumgüzel duan için amiiiiiinnnnn tatlım
Kalbimdesin artik ins. Snin mutluluk haberleini alccaz , dinlet vucudunu hazir oldunmu ins. Bebis gelcek bu sefer allahin izni ile :)
Hanimlar nasilsiniz, yazamasada fazla hep takipteyim, bwnde havalar isindikca daha kolaylastihayat ama parktan,eflence yerleinden eve giremeze oldum, ve asiri bel agrisi oluyor ayakta durdukca, cok kramp giriyo yatimda geceleri izellikle, sag ayak bilegik ve eklem yerlerim cok agriyor. 12 mayisi bekliyorum doktor bakalik.ne diycek. Bebekler oyanmaya basladindan beri benim korkular yine basladi bir gun hic hareket hiswetmesem hemen korkuyorum ama sakin olmaya calisiyorum daha 17 hafta oldu , normal diye hayirliai ile su 24 haftayi gecsem sanki daha bir sakinlescem, kilo olarak 2.5 kilo almisim. Karnim cok cikti ama. Herkes demye basladi yavastan hicbiryerde bosey yok ama karnin nasil buyuk diye :) tosuncuk dogurcam odan diyip gexiyorum , ikiz oldunu hala esim ve benden baska bilen yok. Doguma kadarda soylemiycem ins. Hepiniz yavrularinizla allaha emanet olun.
Hanimlar nasilsiniz, yazamasada fazla hep takipteyim, bwnde havalar isindikca daha kolaylastihayat ama parktan,eflence yerleinden eve giremeze oldum, ve asiri bel agrisi oluyor ayakta durdukca, cok kramp giriyo yatimda geceleri izellikle, sag ayak bilegik ve eklem yerlerim cok agriyor. 12 mayisi bekliyorum doktor bakalik.ne diycek. Bebekler oyanmaya basladindan beri benim korkular yine basladi bir gun hic hareket hiswetmesem hemen korkuyorum ama sakin olmaya calisiyorum daha 17 hafta oldu , normal diye hayirliai ile su 24 haftayi gecsem sanki daha bir sakinlescem, kilo olarak 2.5 kilo almisim. Karnim cok cikti ama. Herkes demye basladi yavastan hicbiryerde bosey yok ama karnin nasil buyuk diye :) tosuncuk dogurcam odan diyip gexiyorum , ikiz oldunu hala esim ve benden baska bilen yok. Doguma kadarda soylemiycem ins. Hepiniz yavrularinizla allaha emanet olun.
Slm cnm bnde üçüzlerime hamileym kimseye soylmyrm sende soyleme nazar olur
Kandegerlerin kaçıncı gun kaç çıkmıştı canımbırde kaftanı transfer etmıslerdı
Canm bnmkinin biri normal tuttms ikiside asilama