Dondurulmus embriyo.

İnşallah bende yarın başlayabilirim.3.gün embriyosu benimkilerde.
siz yumurta baskılayıcı ilaç kullanmamışsınız ne güzel estrofem bildigim kadarıyla sadece rahim kalınlaştırmak için.

bugün başlayamadık maalesef tedaviye.zamanından önce regli olduğumdan dr. yasmin verdi 20 mayısda da lucrine başlayacağım. haziranın başlarında da transfer olur dedi.
ayları kovalamaktan yoruldum ya bu sefer yolunda gitse bari

geçmiş olsun canım endişelenme ilacını düzenli kullan ve yat ayaklarının altına yastık koy bişicik kalmaz bndede oldu ve geçti

Sanada mı aynı şekilde söylemişti doktor kesenin bir tanesinin etrafında kanamalı alan var dedi kağıda not yazmış 4 mm diye hergün progestan iğne haftada bir proloton depot akşamlarıda crinone jel kullanıyorum diğer doktorum bunların hepsi düşük önleyici hepsini kullanıyorsun lavabo dışında yat dedi korktugum için süreli yatmaya çalışıyorum İnşAllah benimde senin gibi geçer Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin verdiğin moral iyi geldi teşekkürler canım

Çok sevindim canım maşallah yeni farkettim gebelik takvini

Sağol canım çalışmadığımdan dolayı evdeyim ama doktor lavabo dışında kalkma deyince yatmaya çalışıyorum benimde aynı çok açık pembe lekelenme oldu Allaha şükür kanamaya dönmedi InşAllah dönüşmezde :18::18: Sen nasılsın bebeğin nasıl en son ne zaman gittin kontrole kaç haftalık oldun benim geçen hatta 7+4 demişti yarında gideceğim İnşAllah güzel şeyler söyler

Hazirana kaç gün kaldiki boş yere stres yapıyorsun canım sonu güzel olacak InşAllah

yok yok hiç korkma ilacını düzenli kullan gittiğinde küçüldüğünü duyup sevineceksin 10-15 gün gibi bi sürede geçti bnm facede bir guruptayım o kadar çok bu sorunu yaşayan varki endişelenme hiç

Kızlar 5.gun dondurulmuş embriyonun.tranferımın bugün 6.gunu kan derım 55.6 kımyasal olma ıhtımalı olabılırmı.asıl test tarıhım 12 Mayıs

insallah guzel haberlerle donersin yarin canim..ben en son gecen hafta pazartesi gitmistim 28 nisan yani..bidaha haftaya persembe dopler ultrasonla sesini duyup gormeyi planliyorum baska bir doktorda..cunku benimkinde yok dopler..bugun 8+2 olmam gerekiyor canim en son bana soyleidklerine gore..ay hakkimizda hayirlsii insallahhh

Kızlar 5.gun dondurulmuş embriyonun.tranferımın bugün 6.gunu kan derım 55.6 kımyasal olma ıhtımalı olabılırmı.asıl test tarıhım 12 Mayıs

Canim sen kimyasali 6.gun bu sonucu aldiysan aklina getircek en son kisi olmalisin. Yuksek ihtimal sana ikiz geliyo tadini cikar her anin :) degerin mukemmel bnim 2. Denemede 12 gun 52 cikti ve kimyasal sonaclandi :)kendine dikkat et, ilaclarini duzenli al ikiz, ucuz hazirlikli ol :)

Hanimlar nasilsiniz, yazamasada fazla hep takipteyim, bwnde havalar isindikca daha kolaylastihayat ama parktan,eflence yerleinden eve giremeze oldum, ve asiri bel agrisi oluyor ayakta durdukca, cok kramp giriyo yatimda geceleri izellikle, sag ayak bilegik ve eklem yerlerim cok agriyor. 12 mayisi bekliyorum doktor bakalik.ne diycek. Bebekler oyanmaya basladindan beri benim korkular yine basladi bir gun hic hareket hiswetmesem hemen korkuyorum ama sakin olmaya calisiyorum daha 17 hafta oldu , normal diye hayirliai ile su 24 haftayi gecsem sanki daha bir sakinlescem, kilo olarak 2.5 kilo almisim. Karnim cok cikti ama. Herkes demye basladi yavastan hicbiryerde bosey yok ama karnin nasil buyuk diye :) tosuncuk dogurcam odan diyip gexiyorum , ikiz oldunu hala esim ve benden baska bilen yok. Doguma kadarda soylemiycem ins. Hepiniz yavrularinizla allaha emanet olun.

Kalbimdesin artik ins. Snin mutluluk haberleini alccaz , dinlet vucudunu hazir oldunmu ins. Bebis gelcek bu sefer allahin izni ile :)

canım benim çok sağol bende öyle olmasını ümit ediyorumsana da yavrularınada maaşaALLAH canım hamileliğinin sorunsuz geçmesini dilerim

Canım o bel ağrıları bendede var. Şimdi hatta otururken bile var. Yanlanmak istiyorum sürekli yan yatış yani. O korkulara gelince katlanarak çoğalıyorda azalmıyor. 28. Haftadayım. Ve hala korkular var. 32 bitsin rahatlarım diyorum. Sonra 35 bitsin rahatlarım deriz. Bitmez yani. Cinsiyetiniz bellimi.

Slm cnm bnde üçüzlerime hamileym kimseye soylmyrm sende soyleme nazar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…