Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız
Canimm cok sevindimm gözün aydinn valla ben emindim pozitif sonuc alacagina cok sükür bak bebislerin seninle artikkAllahim tamamina erdirsin saglikla kucaginada al insallahhh Degerin kac cikti belki ikizdir iki miniginde tutunmustur insallahhh Rabbim hep güzel haberler almani nasip etsinn ee doktor kontrolun ne zaman?
oh oh aşkımmmmmmm şükürler olsun bitanemmmmmm.... sonunda geldi melegin.... oooyyyyşşş kimbilir nede güzel bir anne olacaksınnnn çok mutlu oldum çok sevindim valla maşallah Rabbim tamamına erdirsin...eşinde kimbilir nasıl mutlu olmuşturaaaaaaaaaaaaayyyyy darısı geridekilerin başına ve içlerinde bende dahil çok ama çok öpüyorummmmmm kendine ve yegenimize cici bakkk seni seviyoruuuuuzzzzzz
Ayyy cok sukur cnm benim cok sevindim..degerin kac cikti..
İnşallahhhh kuzum inşalahhhh hala şoktayım eşim bile inanamadı
cnm bugün 10.gün sonucum 116.8 sence nasıl ikiz olma ihtimali var mı Senin kaçtı hatırlıyormusun :26:
Uzun bir süre de inanamiyosun zaten canim cok normal =))
10. güne göre cok güzel degerin canim masallahIkiz olabilir gibi yüksek cikmis cünkü tabi en kesin sonuc ultrasonda cikar keseleri görünce Tek yada ikiz saglikli olsunlarda en önemlisi o, ikiz hamilelikte zor gercekten canim herseyin 2 katini yasiyorsun ama hersey nasip kismet yavrularimiza sagsalim kavusalim da Ben gec yaptirdim testimi tatlim 15. gün istemislerdi bende bekledim sonucumda 2400 küsürlü biseydi..
Aynen cnm katılıyorum ikiz tek farketmezzz sağlıklı olsunda benim olsun
Merkezi aradım mayısın 1 de randevu al dedi 10 gün sonrada keseyi görmeye gel dedi sence erken değilmi :26:
Nasil yani 2 gün sonra mi gideceksin canim yoksa benmi yanlis anladim? Mayisin 1 i icin kan testi mi tekrarlayacaklar yoksa? Ben 5 haftalikken gittim kese görmeye 10 gün sonra keseyi görürsünde kalp atislari icin erken olabilir
Beni duygulandırdın:85:
Allahım tez zamanda sizlerede nasip eder inşallahh hep dularımda olacaksınız canım benimmmmmm
Kuzum yanlış anladın mayısın 1 de arayacakmışım randevu için 10 gün sonrada kese görmeye geleceksiniz dedi
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız
İnşallahhhh kuzum inşalahhhh hala şoktayım eşim bile inanamadı
cnm bugün 10.gün sonucum 116.8 sence nasıl ikiz olma ihtimali var mı Senin kaçtı hatırlıyormusun :26:
Amin çok teşekkür ederim...
Küçük Kara Balık'ı da çok sevmiştim. Aynı yazarın Bir Şeftali Bin Şeftali'sini de... Şirket olarak yardım ettiğimiz bir okul var, kütüphanesini oluşturuyoruz. Behrengi'nin tüm kitaplarını aldım onlara, çok seviniyorum okuyacaklarını düşündükçe...
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, Allah nazarlardan saklasın.
Nasil yani 2 gün sonra mi gideceksin canim yoksa benmi yanlis anladim? Mayisin 1 i icin kan testi mi tekrarlayacaklar yoksa? Ben 5 haftalikken gittim kese görmeye 10 gün sonra keseyi görürsünde kalp atislari icin erken olabilir
nanisss napiyonnnn:)) bebisler nasil? ay bugun ne guzel haber aldik, hergun boyle olsunn
Iyiyiz cok sükür canimm sen ve kuzun nasilsiniz? =) Evettt böyle haberler alinca günüm daha da bir güzel geciyor insallah hep böyle devam ederGörmüssün bebisii simdi 3 hafta bekleme zamani demek normalde 1 ay sonra cagiriyolar o daha kötü 1 hafta bile o kadar cok geliyoki insanaa O zaman sok olacaksin ama simdi minnacik pek bisey belli olmuyodur ama 10. haftadan sonra bebek görünümünü alinca insan inanamiyor nasil öyle kocaman olduguna
ayy bak iyice heyecanlandim canim simdiii, valla gecmez 3 hafta...ben hala tup bebek doktorundayim daha normal dogum doktoruna transfer edilmedim, belki siki tutuyorlardir isi..canim sen kalp atislarini hatirliyormusun, ilk sefer 159 du dun 145 cikti normal heralde bu degisiklikler dimi?? ayy kocaman olsu seninkiler yaa masallah onlaraaa bulantilarda gecti sanirim ohh keyif zamaniii
Gecer kuzum gecer zor geciyor ama bir bakiyorsun gelmis bile kontrol zamaniGüzel birsey canim tüp bebek doktorunda olman sonucta ilaclarini fln iyi onlar biliyor, ben biliyosun Tr de yaptim tedaviyi geldim ilk kontrolum fln hep normal kadin dogum doktorunda oldu doktorumda ilaclari pek tanimiyordu biraz skinti oluyordu bence seninki en güzeli.. Bana kalp atis hizini söylemedi canim doktorum sadece gösteriyor ekrandan ama bildigim kadariyla 140 la 160 arasi normal sayiliyor sanirim bir yerde okumustum, zaten normal olmasa doktorun söylerdi canim onlari kafana takma.. Büyüyoruz Allaha sükür heyecanla bekliyorum onlari görmeyi, gerci ben doktorumun ultrasonunu begenmiyorum yaa doktorumu seviyorum ama degissemmi diye de düsünüyorum hic anlasilmiyo pek yeni degil makinesi karar veremiyorum.. Bulantilar gecti sonunda ya simdi son sürat kilo almaya basladim Bebislerle devamli yeme halindeyiz
amin tatlı anne.... sen çok mutlu ol stresten uzak dur biri canını sıkacak bişey söylerse mesela bebişini düşünmek zaten seni mutlu eder ve hiç bişeyi kafana takma... inşallah bebeklerimi kollarıma aldım diyede haber vericeksin bizlere canımıniçi.... yazda geldi bak hangi meyveyide aşerirsen yersinhahahahahah.... sakatat yeme sakın öyle demişti bana doktor o zamanlar...
Bende diyorum 2 günde kese mi görülür10 gün sonra görürsünüz canim ama kalp atislari icin erken sonra bir daha cagirir aslinda ikisini birlikte görmek daha iyi ama sürekli gidip bebisleri görmekte heyecanli oluyo