- 9 Eylül 2013
- 5.478
- 416
canimmmmmm cok sevindim gozun aydinn kiz bolemi yazilir nerde o heyecanin nerde nesennn:))):92::92::103::103::119::119::119::119::122::122:
canim benim 10. gun 186 cikmisti tek biliyorsunay saglikla kucagina al insallahh
Kizlar degerim 10 puan artmis moralim bozuldu carsambaya tekrar yaptiracam hayirlisi diyorum artik
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız
İnşallahhhh kuzum inşalahhhh hala şoktayım eşim bile inanamadı
cnm bugün 10.gün sonucum 116.8 sence nasıl ikiz olma ihtimali var mı Senin kaçtı hatırlıyormusun :26:
Canım negatif sonuç alan arkadaşlarımız var o yüzden pek neşeli yazamadım
Allahım herkeze nasip eder inşallahhhhh
gerçi bende şuan şoktayım eşimde pek inanamadı ancak keseyi görünce ikimizde inanıcaz
Doğru cnm ikiz büyük bi ihtimal değil olsunnn sağlıklı olsunda ben daha ne isterim allahımdan
harika canimm yiyin buyuyunnn, ay ayni seyden bende muzdaribim ultrason makineleri cok eski, kendi dogum doktoruma gecince umut ediyorumki onlardaki daha yenidir..valla TR deki arkadaslar sansli hersey son sistem:) yazik bize:) neyse canim bugunumuze cok sukru, Allahim saglikla kucaklamayi nasip etsin olmayanlarada versin insallah en kisa suredeeeiste endiselenecek birsey buluyor insan her zaman simside kalp atisina taktim:)) neyse normal diyorsun sende iyi mademmm birdahaki randevun ne zaman?
Allahın izniyle keseyi ve kalp atışını duyayım o zaman içim rahatlıcak
Böyle giderse bebisler beni baya sisirecek =) Valla yazik bize yaa güya yurtdisinda yasiyoruz daha iyi olmasi gerekirken ben anlayamadim gitti bundan önceki doktorumun makineside ayniydi, degistirdim buna gectim yine ayniHic birsey anlamiyorum gidince,gecen esimde gelmisti o da dedi ben pek bisey anlamadim cözemedim dedi bende dedim merak etme benimde hic farkim yok Dedigin gibi cok sükür bugünümüze ama insan iyice görmekte istiyor yani =)) Aminnn canim Allahim isteyen herkese nasip etsin insallahhh Hic takma canimm gayet iyi senin rakamlar istiyorsan arastir netten ama göreceksin normal oldugunu =)) Icini ferah tut annesi kuzun iyi masallah Haftaya carsamba canim 1 hafta kaldi artik diger bebisiminde cinsiyetini bilmek istiyorum severken birine kizim diyorum öbürü kaliyo yaramazim diyorum bende göstermiyor bir türlü
canım azalmamış artmış :)inşallah çarşamba kat kat artar canım :)
canım hayırlı olsun :) allahım kucağında sevdirsin tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahh dogru diyorsun tatliminsallah isteyen herkes yasasin bu mutlulugu ve kucagina almak nasip olsun bebegini...hepimiz icin...daha soktasiniz canim biz de hala inanamiyoruz:))
İnşallahhhh kuzum inşalahhhh hala şoktayım eşim bile inanamadı
cnm bugün 10.gün sonucum 116.8 sence nasıl ikiz olma ihtimali var mı Senin kaçtı hatırlıyormusun :26:
Canım tebrik ederim çok sevindimmmmmm
Allah kucağında sevdirsin, sağlıkla kavuştursun. Gözün aydın
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız
Benim dışımda herkesin sonuçları pozitif çıktı...Pozitif olan arkadaşlarıma çok seviniyorum tabiki ama benim için çok acı...
Canım ya inan çok sevindim...Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...
Kizlar gunaydınnn
Keseyi görduk cok sukurrr..
Rabbim herkese nasip etsin..
Çooook şükür cnm için rahatlamıştır :).
Cnm bişi sorucam senin lekelenme oldumu benim oluyorda merkezi aradım aspirini içme dedi bi kaç gün daha sürerse tekrar kan testi yaptır dedi korkmaya başladım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet rahatladım biraz.yok olmadı cnm.olursa banada kes dediler.lekelenmeleri bi sure devam eden arkadaslari duyduk ama.allahın izniyle bisiycik olmaz cnm.