Dondurulmus embriyo.

evde idrar testi yaptım baktım negatif yakındaki hastaneye gittim kan testi verdim yine 0 ben ağlıyorum sonra görüşürüz

evde idrar testi yaptım baktım negatif yakındaki hastaneye gittim kan testi verdim yine 0 ben ağlıyorum sonra görüşürüz

canim benim tuylerim diken diken oldu Allah yardimcimiz olsun bu cetin yolda insallah, biraz rahatla gel sonra konusuruz canim ya belkide erkendir ne bileyim yipratma kendini, kendi doktorunu bekle ilaclari birakma derim..

canımmm ne olur üzme bu kadar kendını lütfenn sen hep rabbımden hayırlısını istemıyormuydun canımm hayırlısı buymus bızımde ımtıhanımız buymus canım benım allah yardımcın olsunn

canmmm ıdrarda cıktıysa kanda haylı haylı cıkar canm daha öncede yapmısmıydın

ilk tedavidede 11. gün idrar testi yapmıştım çıkmamıştı bir gün sonra kan testinde negatifi almıştım bu denememde ilk idrar testim sabah ilk idrarla yapmamama rağmen net çıktı inşallah kandada güzel sonuçlanır

inşallah canım neden beklıyosun kı gıdıp kanda baktırsana canımmm bunda daha erken bakmadın dımı bende kacıncı gunden ıtıbaren cıkıyor dıye merak etımmde

inşallah canım neden beklıyosun kı gıdıp kanda baktırsana canımmm bunda daha erken bakmadın dımı bende kacıncı gunden ıtıbaren cıkıyor dıye merak etımmde

Öncede yapmak istedim ama korkudan yapamamistim ilk tedavideki negatif gelmişti aklıma kanda yarın baktiracagim inşallah güzel sonuçlanır

inşallah canım senn 2. denemenmi sorun neydı sızde canm nerde tedavı görüyosun

2. Denemem ilk ocak ayında olmuştu kalan embiryolar dondurulmustu onları transfer yaptılar çikolata kistim var Ankarada recai pabuccuda tedavi görüyorum

2. Denemem ilk ocak ayında olmuştu kalan embiryolar dondurulmustu onları transfer yaptılar çikolata kistim var Ankarada recai pabuccuda tedavi görüyorum

tek probelmın cıkolata kıstımıydı canım pekı ılkı neden negatıf olmus doktor ne acıklama yapmısdı yas kaç bu arada bende pko var 1 tup 1 donmus oldu öbur ay tekrar donmus deneyecem benm tutup dusuyor kanamam oluyor malesef

Ilk denememde embiryolara kaliteli dediler ama olmadı maalesef doktorun açıklaması insan vücudu her ay hamilelik için uygun değildir demişti tam bir açıklama yapmadı evet tek sorun kistlerim senin düşüklerin sebebini araştırdılar mı pihtilasma genetik test vs .. olumlu düşün canım inşallah yeni tedavinde güzel sonuçlar alacaksın

inş canım yaa valla bakıldı pıhtılaşma var ıgne kullanıorum ama kanama neden oluyor bilinmiyorr

sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm

Yaaa coookkk mutlu oldumm gerci ben emindim senin hamile oldugundan Allahim tamamina erdirsin canimmm saglikli cok guzel bir 9 ay gecirirsin insallahhh tlfndan yaziyorum tam sevincimi anlatamiyorrum sen beni anliyosundur Insallah kanda da cok guzel sonuc alirsin ama cizgi netse iyi cikicak insallahh

canim nanacimmm biliyorum ben seni dont worry:) insallah kandada iyi haberler vericem tatlim, optum faulyelerini ve seniii canim arkadasimmm

Canimm gözün aydin Allah tamamina erdirsin bak demistim kistler engel degil diye =) Cok sevindim canim insallah hep böyle guzel haberlerini aliriz

canim nanacimmm biliyorum ben seni dont worry:) insallah kandada iyi haberler vericem tatlim, optum faulyelerini ve seniii canim arkadasimmm

Allahim hep güzel haberler almani nasip etsin bitanemm guzel haberi aldim icim rahat etti bende seni ve minik fasulyeni cok opuyorummm kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…