evde idrar testi yaptım baktım negatif yakındaki hastaneye gittim kan testi verdim yine 0 ben ağlıyorum sonra görüşürüz
evde idrar testi yaptım baktım negatif yakındaki hastaneye gittim kan testi verdim yine 0 ben ağlıyorum sonra görüşürüz
kızlar dondurulmuş tedavimin 11. günü idrarda pozitifi gördüm dua edin kızlar kandada kesinleşsinEki Görüntüle 1053736
canmmm ıdrarda cıktıysa kanda haylı haylı cıkar canm daha öncede yapmısmıydın
ilk tedavidede 11. gün idrar testi yapmıştım çıkmamıştı bir gün sonra kan testinde negatifi almıştım bu denememde ilk idrar testim sabah ilk idrarla yapmamama rağmen net çıktı inşallah kandada güzel sonuçlanır
inşallah canım neden beklıyosun kı gıdıp kanda baktırsana canımmm bunda daha erken bakmadın dımı bende kacıncı gunden ıtıbaren cıkıyor dıye merak etımmde
Öncede yapmak istedim ama korkudan yapamamistim ilk tedavideki negatif gelmişti aklıma kanda yarın baktiracagim inşallah güzel sonuçlanır
inşallah canım senn 2. denemenmi sorun neydı sızde canm nerde tedavı görüyosun
2. Denemem ilk ocak ayında olmuştu kalan embiryolar dondurulmustu onları transfer yaptılar çikolata kistim var Ankarada recai pabuccuda tedavi görüyorum
Ilk denememde embiryolara kaliteli dediler ama olmadı maalesef doktorun açıklaması insan vücudu her ay hamilelik için uygun değildir demişti tam bir açıklama yapmadı evet tek sorun kistlerim senin düşüklerin sebebini araştırdılar mı pihtilasma genetik test vs .. olumlu düşün canım inşallah yeni tedavinde güzel sonuçlar alacaksıntek probelmın cıkolata kıstımıydı canım pekı ılkı neden negatıf olmus doktor ne acıklama yapmısdı yas kaç bu arada bende pko var 1 tup 1 donmus oldu öbur ay tekrar donmus deneyecem benm tutup dusuyor kanamam oluyor malesef
Ilk denememde embiryolara kaliteli dediler ama olmadı maalesef doktorun açıklaması insan vücudu her ay hamilelik için uygun değildir demişti tam bir açıklama yapmadı evet tek sorun kistlerim senin düşüklerin sebebini araştırdılar mı pihtilasma genetik test vs .. olumlu düşün canım inşallah yeni tedavinde güzel sonuçlar alacaksın
sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm
Yaaa coookkk mutlu oldumm gerci ben emindim senin hamile oldugundanAllahim tamamina erdirsin canimmm saglikli cok guzel bir 9 ay gecirirsin insallahhh tlfndan yaziyorum tam sevincimi anlatamiyorrum sen beni anliyosundur Insallah kanda da cok guzel sonuc alirsin ama cizgi netse iyi cikicak insallahh
Ilk denememde embiryolara kaliteli dediler ama olmadı maalesef doktorun açıklaması insan vücudu her ay hamilelik için uygun değildir demişti tam bir açıklama yapmadı evet tek sorun kistlerim senin düşüklerin sebebini araştırdılar mı pihtilasma genetik test vs .. olumlu düşün canım inşallah yeni tedavinde güzel sonuçlar alacaksın
canim nanacimmm biliyorum ben seni dont worry:) insallah kandada iyi haberler vericem tatlim, optum faulyelerini ve seniii canim arkadasimmm