- 10 Temmuz 2011
- 2.550
- 158
Kiyamam canimm yaa cok kötü zamanlar gecirmissin gözlerim doldu okurken Allahim bir daha yasatmasin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.. Bende burada cok okudum bu rahim agzi yetmezligini fln korktum gecen kontrolumde sordum dedim böyle bir durumla karsilasmamak icin tedbir amacli dikis atilamazmi diye(bu arada ben yurtdisinda yasiyorum), ben her kontrolde bakiyorum dedi ama dikis olayi burda o kadar kolay degil üni. hastanesinin proflari birlesip karar veriyomus o da eger riskin varsa.. Anlamadim bir dikis neden bu kadar büyütülüyor? Allah korusun bebeklerime birsey olsa kimsenin umrunda degil Simdi hep diken üstündeyin Allahim korusun onlari böyle korkarak beklemekte cok zor =(
canım benmkınıde hep kontrol edıyolardı tabı ben böyle hıc teklıf etmedımde hersey cok normaldı hatta ben son kontrolde doktorum doguma hazırlan gunde 15 dk yuruyus yap sen hep yattın dedı ben pazartesı doktora gıttım cuma fenalastım madem öyle sende sureklı yat asla agır seyler kaldırma cok ayakda durma cok oturma cok ama cok dıkat et allah yardımcın olsun canm