sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm
Merhabalar, ben aranıza yeni katılıyorum, ben 2008 yılının haziran ayında ilk kez tüp bebek transferi yaptırdım, 2008 Şubatında oğlumu kucağıma aldım çok şükür :) Transferim yapıldıktan sonra 4 tane embriyomu dondurdum. Bu arada oğlum 10 aylıkken doğal yoldan hamile kaldım, ama düşükle sonuçlandı,iki gün önce hastaneden aradılar 5 yıl önce dondurduğum embriyolarım için karar vermemi istediler! Ben çok istiyorum, ama eşim yanaşmıyor, tutmaz, boşuna masraf!! diyor, ( bu aralar maddi yönden biraz sıkıntı var) 36 yaşındayım, bana diyor normal yoldan hamile kalırsın!! Ne yapıcam ben şimdi! Sizce 5 yıldır dondurulmuş embriyoların tutma şansı olur mu? Ne olur biri bana yardım etsiinn!!!
kizlar donmus transferinde rahim kalinligini hatirlayan varmi?
Cnm yaa cok uzuldum inss hakkinda hayirlisi olsun allah bebisini tez vakitte sana gondersin inssevde idrar testi yaptım baktım negatif yakındaki hastaneye gittim kan testi verdim yine 0 ben ağlıyorum sonra görüşürüz
kızlar dondurulmuş tedavimin 11. günü idrarda pozitifi gördüm dua edin kızlar kandada kesinleşsinEki Görüntüle 1053736
Merhabalar, ben aranıza yeni katılıyorum, ben 2008 yılının haziran ayında ilk kez tüp bebek transferi yaptırdım, 2008 Şubatında oğlumu kucağıma aldım çok şükür :) Transferim yapıldıktan sonra 4 tane embriyomu dondurdum. Bu arada oğlum 10 aylıkken doğal yoldan hamile kaldım, ama düşükle sonuçlandı,iki gün önce hastaneden aradılar 5 yıl önce dondurduğum embriyolarım için karar vermemi istediler! Ben çok istiyorum, ama eşim yanaşmıyor, tutmaz, boşuna masraf!! diyor, ( bu aralar maddi yönden biraz sıkıntı var) 36 yaşındayım, bana diyor normal yoldan hamile kalırsın!! Ne yapıcam ben şimdi! Sizce 5 yıldır dondurulmuş embriyoların tutma şansı olur mu? Ne olur biri bana yardım etsiinn!!!
Canim benim ben sana umut olayom ins. Bende ilk bebegimi donmuslarla 2011 yilinda kucagima aldim, oglumu canim canini, ve 2014 yilinda Ocak 31 oglumun zamanindan olan donmuslarimla tekrar transfer oldum, ve bir suru aksilik yasamam raen suan 12+4 ikizlerime hamileyim. Va hala donmus 5 Embriyom var bunlar 2010 yilinda dondurulmus Embriyolar. Tam 4 yil sonra denedim con sukur hersey yolunda. Ama burda istedin kadar donduriypsun 13 yil sonra deneyip kucagina alanlar var. ERKEKLERE her sey kolay geliyor , kesinlilel sen o donmuslari elde edene kadar neler yasadin, donmus tedavisi sifirdan bin kat ucu ilerde oglunun yanliz kaldini ve dogal yoldan hamile kalamadinminsifirdan baslamaktansa kesinlikle dene, benin oglum 26 aylik suan dusun. Tutunma sansi once rabbimin elinde, ony alalh bilir ama donmus sansin cok yuksek oluyor!!! Simdi senin bide hormonlarino annelik kaplamis, daha da kolay oluyor gebe kalmak, ben degil doktorlar diyor . Benim doktor bile hadi dogur iki yil sonra gorusuruz dediii
canım benim 14 dü galiba
canım oğlunu ALLAH C.C bağışlasınembriyolarının kalitesi iyi ise bence tutar ama denemeden bilemezsin.bence eşini ikna et yazık embriyolarına çoğumuzun tüp tedavilerinde dondurulacak kadar embriyosu olamıyor bile yinede canım neye karar verirseniz hakkında hayırlısı olsun
Canıımm Rabbim bağışlasın oğluşunu ve karnındaki bebeklerini :) :) çok umutlandım şimdi!! Sen ne yaptın biliyormusun benim umudum , karar verme sebebim oldun!! Şu an kesin kararımı verdim :) Rabbim verirse bana da ( bi de ikiz tutuyormuşş :) ) sen vesile oldun unutma!!Allahım senden razı olsun, bana da yardım etsin güzel rabbim. Burdan paylaşacağım her aşamayı, çookk teşekkür ederiiimmm
Canim bende tedaviye baslamadan once cok kararsiz kaldim, hatta ikinci cocugu istemek haksizlik bile geldi, cunku bir zamanlar rabbim 1 evlatta olsa tadir dedim o duyguyu, Rabbim o duyguyu hissetirtikden sonra inank insna onca zorluga ragmen yinede istiyo, Herseye vesile Once Rabbim, Allah nasip ederde ogluna arkadas Gelir ins. Bende guzel haberlerinin takipcisi olcam ins. Ben ne insanlar gordum burda 1 embriyo icin sevincten saatlerce aglayan, onun icin inan 5 tane var daha esimle bu sabah konusduk, ne yapcaz diye cunku yillik odeme yapiyoruz , esim rabbim nasip etsin bu bebeklerimiz dunyaya gelsin yinede , odemeye devam ilerde ne olcak rabbim bilir. Cunku o asamlara grlene kadar cok seyler yasadik, sanki onlari yok etmek ogluma zarar vermek gibi geliyor suan.... Ben sana tecrubemi ve sevincimi paylastim , Rabbim seninde gonlune gore versin
havvacim evettt demistinn:) bende simdi sana diyorum insallah sende tez zamanda hamile kalacaksinn:) hizimi alamadim bi testle daha onayladim...Allahim hepimize saglikli gebelikler nasip etsin insallhhhhh
Canimmm cok ama cok uzuldummm Allahim sabir versin ve insallah tez zamanda anne ol insallah sakin kendini birakma bu bizim kaderimiz pes etmiycez güçlü olmak zorundayiz ... baska donmusun varmi canimevde idrar testi yaptım baktım negatif yakındaki hastaneye gittim kan testi verdim yine 0 ben ağlıyorum sonra görüşürüz
. Tebrikleeeerrrr. Çook sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına al inşallah.sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm
canımm geri sayım bitti yavrun sana sıkı sıkı tutunmuş çok sevindim bundan sonra gelişmeleri yaz bizesukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm
Tebrik ediyorum senı tatlım. Kendiliğinden olmuş hamileliğin şükürler olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah.
evde idrar testi yaptım baktım negatif yakındaki hastaneye gittim kan testi verdim yine 0 ben ağlıyorum sonra görüşürüz
kızlar dondurulmuş tedavimin 11. günü idrarda pozitifi gördüm dua edin kızlar kandada kesinleşsinEki Görüntüle 1053736
. Tebrikleeeerrrr. Çook sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına al inşallah.
canımm geri sayım bitti yavrun sana sıkı sıkı tutunmuş çok sevindim bundan sonra gelişmeleri yaz bize
saol canım benim Allah razı olsun
Canim ya valalhi hepimiz demistil gibi oldu sendr masallah, cok sevindim hemde 9.gun hellalllll♥♥♥♥♥♥♥ ins. Kan tahlilindede guzel degerlerle ilerlersin , zoru atlatinn bunldan sonrasida hep kolaylasssin ins. Canim iyiki bak donurmuslar vucut dinlendi, embriyo 6. Gune gecti benimde oglum 6. Gun embriyosu idi tabi tutunan 3m taneden biri o idiyse ♥♥♥♥ Guzel haberlerinin takipcisiyimm... Vallaho Nana cok dogru diyo simdiden depola yemek , bulanti olursa yiyemiyorsun bebeklerime bisey olcka dye korkuyum hic duzgun beslenmiyorum ama bundna so ra duzelir ins.... ohhhh gelsin hamisler, buyusun gobislerrrr
İnşallahhh canimmm benimmmmm Allah tamamina erdirsinnn bitanemmm inşallahhhh bebisini minciklayacagin gunleride gor tatlimmmmm benimmmm
canimmm masallahhhh gebesinn cokk buyukk bi ihtimall.. cok sevindim senin adinaa.. tebriklerr.. yarinda guzell haberlerle bekliyorum.. optumm..
canim bizde cok rahatladik ama kani alinca daha da rahatlicaz insallah, seninkiler fasulye benimki daha mercimek teyzesi:)))
Fıstığım sen hamilemisinBen nasıl kaçırdım bu haberi dün pek gelemedim buraya
Çoook sevindim cnm tutmayın beniiii oynayasım geldi
:118::118: :118::118: :118::118: