Dondurulmus embriyo.

Canim ya valalhi hepimiz demistil gibi oldu sendr masallah, cok sevindim hemde 9.gun hellalllll♥♥♥♥♥♥♥ ins. Kan tahlilindede guzel degerlerle ilerlersin , zoru atlatinn bunldan sonrasida hep kolaylasssin ins. Canim iyiki bak donurmuslar vucut dinlendi, embriyo 6. Gune gecti benimde oglum 6. Gun embriyosu idi tabi tutunan 3m taneden biri o idiyse ♥♥♥♥ Guzel haberlerinin takipcisiyimm... Vallaho Nana cok dogru diyo simdiden depola yemek , bulanti olursa yiyemiyorsun bebeklerime bisey olcka dye korkuyum hic duzgun beslenmiyorum ama bundna so ra duzelir ins.... ohhhh gelsin hamisler, buyusun gobislerrrr

canım oğlunu ALLAH C.C bağışlasınembriyolarının kalitesi iyi ise bence tutar ama denemeden bilemezsin.bence eşini ikna et yazık embriyolarına çoğumuzun tüp tedavilerinde dondurulacak kadar embriyosu olamıyor bileyinede canım neye karar verirseniz hakkında hayırlısı olsun

evde idrar testi yaptım baktım negatif yakındaki hastaneye gittim kan testi verdim yine 0 ben ağlıyorum sonra görüşürüz
Cnm yaa cok uzuldum inss hakkinda hayirlisi olsun allah bebisini tez vakitte sana gondersin inss
kızlar dondurulmuş tedavimin 11. günü idrarda pozitifi gördüm dua edin kızlar kandada kesinleşsinEki Görüntüle 1053736

Cnm gozun aydin inss yarida guzel bir degerle tescillersin allah tamamina erdirsin inss

Canim benim ben sana umut olayom ins. Bende ilk bebegimi donmuslarla 2011 yilinda kucagima aldim, oglumu canim canini, ve 2014 yilinda Ocak 31 oglumun zamanindan olan donmuslarimla tekrar transfer oldum, ve bir suru aksilik yasamam raen suan 12+4 ikizlerime hamileyim. Va hala donmus 5 Embriyom var bunlar 2010 yilinda dondurulmus Embriyolar. Tam 4 yil sonra denedim con sukur hersey yolunda. Ama burda istedin kadar donduriypsun 13 yil sonra deneyip kucagina alanlar var. ERKEKLERE her sey kolay geliyor , kesinlilel sen o donmuslari elde edene kadar neler yasadin, donmus tedavisi sifirdan bin kat ucu ilerde oglunun yanliz kaldini ve dogal yoldan hamile kalamadinminsifirdan baslamaktansa kesinlikle dene, benin oglum 26 aylik suan dusun. Tutunma sansi once rabbimin elinde, ony alalh bilir ama donmus sansin cok yuksek oluyor!!! Simdi senin bide hormonlarino annelik kaplamis, daha da kolay oluyor gebe kalmak, ben degil doktorlar diyor . Benim doktor bile hadi dogur iki yil sonra gorusuruz dediii

Canıımm Rabbim bağışlasın oğluşunu ve karnındaki bebeklerini :) :) çok umutlandım şimdi!! Sen ne yaptın biliyormusun benim umudum , karar verme sebebim oldun!! Şu an kesin kararımı verdim :) Rabbim verirse bana da ( bi de ikiz tutuyormuşş :) ) sen vesile oldun unutma!!Allahım senden razı olsun, bana da yardım etsin güzel rabbim. Burdan paylaşacağım her aşamayı, çookk teşekkür ederiiimmm :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim cevaplarınız için, kararımı verdim! Ucunda ne olursa olsun KESİNLİKLE deneyeceğim şansımı, karar vermemde etkili oldunuz !Allah'ımm yardımcımız olsun :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

havvacim evettt demistinn:) bende simdi sana diyorum insallah sende tez zamanda hamile kalacaksinn:) hizimi alamadim bi testle daha onayladim...Allahim hepimize saglikli gebelikler nasip etsin insallhhhhh

İnşallahhh canimmm benimmmmm Allah tamamina erdirsinnn bitanemmm inşallahhhh bebisini minciklayacagin gunleride gor tatlimmmmm benimmmm

evde idrar testi yaptım baktım negatif yakındaki hastaneye gittim kan testi verdim yine 0 ben ağlıyorum sonra görüşürüz
Canimmm cok ama cok uzuldummm Allahim sabir versin ve insallah tez zamanda anne ol insallah sakin kendini birakma bu bizim kaderimiz pes etmiycez güçlü olmak zorundayiz ... baska donmusun varmi canim

. Tebrikleeeerrrr. Çook sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Tebrikler güneş. Sağlıkla kucağına al inşallah. Allahım sen bütün topiğin göbüşünü bebekle doldur. Âmin. :))

Tebrik ediyorum senı tatlım. Kendiliğinden olmuş hamileliğin şükürler olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Kalbimdesin kalbimde ve duamdasın. Allahım en kısa zamanda hamile haberlerini alalım. Dahası kızlar 38 haftamdayım haberlerini alalım. Öpüyorum seni.

Ne söylesek boş. Su anda acını hafifletmez ama hayırlı zamanda gelecek bebeğin inşallah. Biraz dinlen kendine gel yola devam. Pes etmek yok.

canımm geri sayım bitti yavrun sana sıkı sıkı tutunmuş çok sevindim bundan sonra gelişmeleri yaz bize
Tebrik ediyorum senı tatlım. Kendiliğinden olmuş hamileliğin şükürler olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah.

saol canım benim Allah razı olsun

. Tebrikleeeerrrr. Çook sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına al inşallah.

canımm geri sayım bitti yavrun sana sıkı sıkı tutunmuş çok sevindim bundan sonra gelişmeleri yaz bize

saol canım benim Allah razı olsun

İnşallahhh canimmm benimmmmm Allah tamamina erdirsinnn bitanemmm inşallahhhh bebisini minciklayacagin gunleride gor tatlimmmmm benimmmm

canimmm masallahhhh gebesinn cokk buyukk bi ihtimall.. cok sevindim senin adinaa.. tebriklerr.. yarinda guzell haberlerle bekliyorum.. optumm..

canim bizde cok rahatladik ama kani alinca daha da rahatlicaz insallah, seninkiler fasulye benimki daha mercimek teyzesi:)))

Fıstığım sen hamilemisin Ben nasıl kaçırdım bu haberi dün pek gelemedim buraya
Çoook sevindim cnm tutmayın beniiii oynayasım geldi
:118::118::118::118::118::118:

arkadaslarimmmmmm hepinize ayri ayri cok cok tesekkur ediyorum...az once kan verdim bikac saate sonucunu alacim bakalim Allahim yuzumuzu guldursun insallah:18::18:hepiniz aklimda ve dualarimdasiniz, bu yil insallah saglikli bebeciklerimize kavusacagimiz bir yil olsun, tum dularimiz kabul olsun insallahhh , sizleri seviyorumm unuttugum kimse kaldiysaa affolaa, mesaj kutum cildirmiss:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…