- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
Allahim hep güzel haberler almani nasip etsin bitanemm guzel haberi aldim icim rahat ettibende seni ve minik fasulyeni cok opuyorummm kuzummm
canim bizde cok rahatladik ama kani alinca daha da rahatlicaz insallah, seninkiler fasulye benimki daha mercimek teyzesi:)))
sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm
Insallah hersey cok guzel olacak annesii sen icini ferah tutAyy dogru mercimek daha azcik daha büyüyünce fasulye olcak Biz fasulyeden ciktik guzel teyzee =)) kivi fln olmusuzdur
canımmmmmmmmmm tebrik ederim güzel annecikkkkkkkk,,, ben ne dedim ben ne dediiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm gördünmüüüüüüüüüüüüüüüü.... :))))))))))))))))) ayyy maşallah çok dikkat et canım benimmmm inşallah kucağınada al ve mulu bir ömür geçirinnnnn
Amin cnm inss seninde transferin bebisini sana getirsin ins
amannn masallah sizeee kuzucuklarimmm, mercimegimi besliyim bende:))
Besle simdiden mercimegini bulantin olursa hic bisey yiyemezsin simdiden depola kuzuya, ben iyi depolamistim öncesinde
Suan bende oyle yapiyorum tatlim yiyip icip yatiyorum:)
sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm
2 minik isik tanelerim:) artik icimde ve tutunmaya calisiyolar... Rabbim yardimcimiz olsun busefer umutluyum allahin izniyle olcak ins.
Merhabalar, ben aranıza yeni katılıyorum, ben 2008 yılının haziran ayında ilk kez tüp bebek transferi yaptırdım, 2008 Şubatında oğlumu kucağıma aldım çok şükür :) Transferim yapıldıktan sonra 4 tane embriyomu dondurdum. Bu arada oğlum 10 aylıkken doğal yoldan hamile kaldım, ama düşükle sonuçlandı,iki gün önce hastaneden aradılar 5 yıl önce dondurduğum embriyolarım için karar vermemi istediler! Ben çok istiyorum, ama eşim yanaşmıyor, tutmaz, boşuna masraf!! diyor, ( bu aralar maddi yönden biraz sıkıntı var) 36 yaşındayım, bana diyor normal yoldan hamile kalırsın!! Ne yapıcam ben şimdi! Sizce 5 yıldır dondurulmuş embriyoların tutma şansı olur mu? Ne olur biri bana yardım etsiinn!!!
evde idrar testi yaptım baktım negatif yakındaki hastaneye gittim kan testi verdim yine 0 ben ağlıyorum sonra görüşürüz
evde idrar testi yaptım baktım negatif yakındaki hastaneye gittim kan testi verdim yine 0 ben ağlıyorum sonra görüşürüz
kızlar dondurulmuş tedavimin 11. günü idrarda pozitifi gördüm dua edin kızlar kandada kesinleşsinEki Görüntüle 1053736
kızlar dondurulmuş tedavimin 11. günü idrarda pozitifi gördüm dua edin kızlar kandada kesinleşsinEki Görüntüle 1053736
Cnm bende ogun kontrole gidecem inss ayy cok sevindim cnm inss bu transferin sana bebisini getirsin cnm kacinci gun oluyor ogun senin cnmTransferim Çarşamba günü neşee.:))
cnm bence sorun olmaz hatta gecende bir arkadas senin gibi ikinci icin 5 yil onceki dondurulmusunda hamile bile kaldi bu isler nasip isi cnm bence araya verme onlar senin icin bir sans bence denemelisin cnm inss hamis kalisin oglusuna kardes gelir cnmMerhabalar, ben aranıza yeni katılıyorum, ben 2008 yılının haziran ayında ilk kez tüp bebek transferi yaptırdım, 2008 Şubatında oğlumu kucağıma aldım çok şükür :) Transferim yapıldıktan sonra 4 tane embriyomu dondurdum. Bu arada oğlum 10 aylıkken doğal yoldan hamile kaldım, ama düşükle sonuçlandı,iki gün önce hastaneden aradılar 5 yıl önce dondurduğum embriyolarım için karar vermemi istediler! Ben çok istiyorum, ama eşim yanaşmıyor, tutmaz, boşuna masraf!! diyor, ( bu aralar maddi yönden biraz sıkıntı var) 36 yaşındayım, bana diyor normal yoldan hamile kalırsın!! Ne yapıcam ben şimdi! Sizce 5 yıldır dondurulmuş embriyoların tutma şansı olur mu? Ne olur biri bana yardım etsiinn!!!
Cnm tekrardan gozun aydin cok sevindim senin adina darisi bizlere olsun inss allah tamamina erdirsin cnmsukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimizeama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm