Dondurulmus embriyo.

canım benmkınıde hep kontrol edıyolardı tabı ben böyle hıc teklıf etmedımde hersey cok normaldı hatta ben son kontrolde doktorum doguma hazırlan gunde 15 dk yuruyus yap sen hep yattın dedı ben pazartesı doktora gıttım cuma fenalastım madem öyle sende sureklı yat asla agır seyler kaldırma cok ayakda durma cok oturma cok ama cok dıkat et allah yardımcın olsun canm

bu arada benım topigimede beklerım orda yenı deneyecekler var onlarada sen taze annesın bılgıler verırsın tatlım nisan ayında donmuş deneyeckelrdı herhalde ayy adınıda unuttummbeklıyorumm

Aslinda Türkiye de cogu doktor önlem amacli yapiyomus seninki neden yapmadi acaba sonucta ikiz gebelik riskli böyle sonuclari varmis.. Gerci doktorlara göre cok kolay canim bizim ne zorluklarla bu bebeklere kavustugumuzu bilmiyorlar anlamiyorlar onlara göre cok basit hersey.. Dikkat ediyorum canim sagol agir seyler hic kaldirmiyorum ama oturma kisminda dikkat edeyim evde oldugum icin cok oturuyorum bazen halsizlik oluyoru.. Aminn canimm Allah hepimizin yardimcisi olsunn

bu arada benım topigimede beklerım orda yenı deneyecekler var onlarada sen taze annesın bılgıler verırsın tatlım nisan ayında donmuş deneyeckelrdı herhalde ayy adınıda unuttummbeklıyorumm

Tamam canim gelirim tabi yardimci olabilirsem ne mutlu

mümkün oldugu sürece sırt üstü yat canım kalkıp oturusuna bıle cok dıkkat et bıtanem allah senınle olsun yardımcın olsun cok yavas otur kalk hep sırtına bırseyler koy oturrken destekle ve uzun otur

mümkün oldugu sürece sırt üstü yat canım kalkıp oturusuna bıle cok dıkkat et bıtanem allah senınle olsun yardımcın olsun cok yavas otur kalk hep sırtına bırseyler koy oturrken destekle ve uzun otur

Bu kalkma yatma konusunda benide doktorum uyardi zaten canim gecen kontrolde öyle paldir küldür kalktigimi görünce yavas ve yan dönerek kalk dedi ne zormus ya simdi oturup kalkarken bile tereddüt ediyorum.. Cok sagol canimm yaa sen tecrübelisin biliyorsun ben hala acemiyim bu konuda ögrenecegim cok sey var sizlerden Aminn tatlim Allahim hepimizin yardimcisi olsun sanada saglikli hayirli evlat nasip etsin kucaginada aldigin günleri göstersin insallahhh

inşallah bacım inşallah allah sennde beişlerini sana bagışlasın canm benım cok dıkkat et bende bılmedımde basa gelınce ögrendım ve sakın ilişkide bulunma tamammı ??

inşallah bacım inşallah allah sennde beişlerini sana bagışlasın canm benım cok dıkkat et bende bılmedımde basa gelınce ögrendım ve sakın ilişkide bulunma tamammı ??

Insan basina gelmeyince bilemiyoki canim benim Allahim bir daha yasatmasin.. Iliski olayina gelince tedaviden beri unuttuk zaten Doktorum serbest dedi ama biz korkuyoruz zaten esimde birsey olur diyor kardes kardes yasiyoruz

Insan basina gelmeyince bilemiyoki canim benim Allahim bir daha yasatmasin.. Iliski olayina gelince tedaviden beri unuttuk zaten Doktorum serbest dedi ama biz korkuyoruz zaten esimde birsey olur diyor kardes kardes yasiyoruz

en iyisi canm benm sakın uzak durun doktor ne kadar desede bız hala kendımızı sucluyoruz acaba dıyoruz eşim kendini öldürmeyı bıle dusundu adam benm yuzumdenmı dıye onu dedırtmesın allah korusun

en iyisi canm benm sakın uzak durun doktor ne kadar desede bız hala kendımızı sucluyoruz acaba dıyoruz eşim kendini öldürmeyı bıle dusundu adam benm yuzumdenmı dıye onu dedırtmesın allah korusun

Cok zor canim insan hep kendini sorguluyor benim yüzümden mi oldu neyi yanlis yaptim keske sunu yapmasaydim diyosun ama kendimizi suclamamaliyiz verende Allah alan da, kaderimizde bunlari yasamakta varmis bende hep diyordum yediklerime dikkat edemedim kendimi yordum ettim ama olacagi varmis oldu.. Allahim insallah bir daha böyle acilar yasatmaz kimseye.. Bizde sonradan kendimizi suclamamak icin uzak duruyoruz amann 9 ay uzak duralim nolcak kolay bulmadik bebekleri.. Cok sükür ki esimde böyle düsünüyor öyle bir talebi yok..

canimm ikimizde iyiyiz, test yapmamak icin zor duruyoruz:))) testler genelde ikili satiliyor belki bu gece alip bi yarin sabah birde pazar sabahi denerimsiz nasilsiniz muhtesem uclu??

Masallah hep iyi olun Yaramazlik yapacaksiniz demek Sonuc olumsuz cikarsa üzülmek yok ama biliyosun idrara gec karisiyor gebelik hormonlari.. Yinede haber ver ama yaparsan Iyiyiz bizde canim cok sükür biraz bulantilarim azalmaya basladi,ama olmayincada tedirgin oluyorum bende bi enteresanim

evet tatlim farkindayim cikmayabilir, uzulmem gibime geliyor ama insan psikolojisi iste bilemezsindu bakim bugun kendimi dinliyim biraz belirti falan olcakmi ona gore yaparim belki, sol kasigimda hep bir sizi var ben burdayim diyor sanki minigim:) birde gogus ucu cevresinde boyle ben gibi kahverengi minik leke olustu sanki..oldumu boyle bisey sende canim??mide bulantilarina sevindim tatlim artik gecmesi normal onlari kafana takma bakimm

Yani kendinide bebisinide üzme sonra kizarim bak Benimde hep sol kasigimda sizlama vardi agri degildi böyle arada bir batma gibi birsey oluyordu, gögüs ucu cevremde minik kabarciklar oldu ama sonradan oldu bende canim herkesin bünyesi farkli belki senin erkenden basliyordur =)) Yerim senin miniginii =) Haklisin canim normalide artik gecmesi ama olunca biliyordumki bebislerim orda bana sinyal veriyorlar olmayinca bir bosluk oluyor sanki bende cok sey istiyorum olsa bir dert olmasa bir dert

yakinda hareketlerini hissedersinde rahatlarsin insallah canim benim..haklisin korkuyor insan, annelk girdi bi kere kanimiza, senin coktan girdidee:)hep bi korku heyecan mutluluk:) sen onlarla konus canim napiyo benim kuzularim de, belki bir sinyal veririler uyumuyorlarsa:) tamamm uuzulmek yokk, ya cok abarttim galiba ama bu sabah saatin zili calinca hamileyim diye firladim, ruya mi goruyodum acaba:)))))

Insallah canim hareketleri bir hissetsem rahatlayacagim biraz.. Konusuyorum ama ufak agrilar geliyo tmm sustum diyorum bende Seninde girdi kuzum bebislerimiz rahmimize düsünce basliyor annelik duygusu =) Aynen canim göreceksin hep bi korku heyecan endise hep oluyor hic bitmiyor anca kucagimiza alinca gecer heralde =) Hayir olsun kuzumm belkide rüya görüyodun ama benim icimden hep güzel seyler geciyor senle ilgilii hamilesin gibi geliyor bana hadi hayirlisii

insallah canim, iyice inandirdim kendimi valla, degilsin deseler bile inanmicam nerdeyse bindik bi rollar coaster a heyecan korku maceraa:) insallah bebleri kucagimiza alip rahatlicaz birazzz

insallah canim, iyice inandirdim kendimi valla, degilsin deseler bile inanmicam nerdeyse bindik bi rollar coaster a heyecan korku maceraa:) insallah bebleri kucagimiza alip rahatlicaz birazzz

Inanmak güzel bisey canim inanmazsan biseye zaten olmaz.. Rabbim herseyin hayirlisini versin bizler icin Heyecansiz olmaz zaten canimm o sart Korku da hep var onu pas gec Insallah kuzumm Allahim o günleri de gösterir insallah hepimizee

Inanmak güzel bisey canim inanmazsan biseye zaten olmaz.. Rabbim herseyin hayirlisini versin bizler icin Heyecansiz olmaz zaten canimm o sart Korku da hep var onu pas gec Insallah kuzumm Allahim o günleri de gösterir insallah hepimizee

inandik, basaracagizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…