Dondurulmus embriyo.

:KK14:

Allahim hep güzel haberler almani nasip etsin bitanemm guzel haberi aldim icim rahat etti :KK76: bende seni ve minik fasulyeni cok opuyorummm kuzummm

canim bizde cok rahatladik ama kani alinca daha da rahatlicaz insallah, seninkiler fasulye benimki daha mercimek teyzesi:)))

canim bizde cok rahatladik ama kani alinca daha da rahatlicaz insallah, seninkiler fasulye benimki daha mercimek teyzesi:)))

Insallah hersey cok guzel olacak annesii sen icini ferah tut :KK16: Ayy dogru mercimek daha azcik daha büyüyünce fasulye olcak :KK1: Biz fasulyeden ciktik guzel teyzee =)) kivi fln olmusuzdur :KK9:

sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm

canımmmmmmmmmm tebrik ederim güzel annecikkkkkkkk,,, ben ne dedim ben ne dediiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm gördünmüüüüüüüüüüüüüüüü.... :))))))))))))))))) ayyy maşallah çok dikkat et canım benimmmm inşallah kucağınada al ve mulu bir ömür geçirinnnnn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

canımmmmmmmmmm tebrik ederim güzel annecikkkkkkkk,,, ben ne dedim ben ne dediiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm gördünmüüüüüüüüüüüüüüüü.... :))))))))))))))))) ayyy maşallah çok dikkat et canım benimmmm inşallah kucağınada al ve mulu bir ömür geçirinnnnn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

havvacim evettt demistinn:) bende simdi sana diyorum insallah sende tez zamanda hamile kalacaksinn:) hizimi alamadim bi testle daha onayladim...Allahim hepimize saglikli gebelikler nasip etsin insallhhhhh:KK52::KK52::KK52:

Merhabalar, ben aranıza yeni katılıyorum, ben 2008 yılının haziran ayında ilk kez tüp bebek transferi yaptırdım, 2008 Şubatında oğlumu kucağıma aldım çok şükür :) Transferim yapıldıktan sonra 4 tane embriyomu dondurdum. Bu arada oğlum 10 aylıkken doğal yoldan hamile kaldım, ama düşükle sonuçlandı, :KK43: iki gün önce hastaneden aradılar 5 yıl önce dondurduğum embriyolarım için karar vermemi istediler! Ben çok istiyorum, ama eşim yanaşmıyor, tutmaz, boşuna masraf!! diyor, ( bu aralar maddi yönden biraz sıkıntı var) 36 yaşındayım, bana diyor normal yoldan hamile kalırsın!! Ne yapıcam ben şimdi! Sizce 5 yıldır dondurulmuş embriyoların tutma şansı olur mu? Ne olur biri bana yardım etsiinn!!! :KK43:

sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm

canimmm masallahhhh gebesinn cokk buyukk bi ihtimall.. cok sevindim senin adinaa.. tebriklerr.. yarinda guzell haberlerle bekliyorum.. optumm..

Merhabalar, ben aranıza yeni katılıyorum, ben 2008 yılının haziran ayında ilk kez tüp bebek transferi yaptırdım, 2008 Şubatında oğlumu kucağıma aldım çok şükür :) Transferim yapıldıktan sonra 4 tane embriyomu dondurdum. Bu arada oğlum 10 aylıkken doğal yoldan hamile kaldım, ama düşükle sonuçlandı, :KK43: iki gün önce hastaneden aradılar 5 yıl önce dondurduğum embriyolarım için karar vermemi istediler! Ben çok istiyorum, ama eşim yanaşmıyor, tutmaz, boşuna masraf!! diyor, ( bu aralar maddi yönden biraz sıkıntı var) 36 yaşındayım, bana diyor normal yoldan hamile kalırsın!! Ne yapıcam ben şimdi! Sizce 5 yıldır dondurulmuş embriyoların tutma şansı olur mu? Ne olur biri bana yardım etsiinn!!! :KK43:

Kimse yok mu bana cevap yazacak??:KK43:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

evde idrar testi yaptım baktım negatif yakındaki hastaneye gittim kan testi verdim yine 0 ben ağlıyorum sonra görüşürüz :KK43:

canım inanki çok üzüldüm.ama elimizden birşey gelmiyor.Rabbimizin taktiri :KK50:inşaALLAH yaşadığın bu üzücü durumdan hayırlarla çıkmanı nasip etsin:KK16::KK16::KK16::KK16:

evde idrar testi yaptım baktım negatif yakındaki hastaneye gittim kan testi verdim yine 0 ben ağlıyorum sonra görüşürüz :KK43:

Canim gecmia olsun cok uzuldum, keske sevincimiz tam olabilseydi, ne desek bos her negatif nasil bir husran bizde gecirdik, hep diyorum benin ciglik aglarmalarin hala dusundummu kulagima gelir, dinlen morel depola insallah bundan sonra rabbom yuzunu guldurur,bu isler sabir isi tatlim rabbim yar ve yardimcin olsun

tekrar hayırlı olsun canım benim:KK54::KK54::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Transferim Çarşamba günü neşee.:))
Cnm bende ogun kontrole gidecem inss ayy cok sevindim cnm inss bu transferin sana bebisini getirsin cnm kacinci gun oluyor ogun senin cnm
cnm bence sorun olmaz hatta gecende bir arkadas senin gibi ikinci icin 5 yil onceki dondurulmusunda hamile bile kaldi bu isler nasip isi cnm bence araya verme onlar senin icin bir sans bence denemelisin cnm inss hamis kalisin oglusuna kardes gelir cnm

sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimizeama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm
Cnm tekrardan gozun aydin cok sevindim senin adina darisi bizlere olsun inss allah tamamina erdirsin cnm:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
X