Dondurulmus embriyo.

En güzelini yapmışsınız CNm.vücudun dinlenmesi lazım.:))

çok sağolun kızlarinşaALLAH bu yıl yavrularımız ya göbüşümüzde yada kucağımızda olacak

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

bilgim yok tatlim umarim ertelenmez transferin..bak simdi aklima geldi progesteronu galiba 1 in altinda istiyoruz demisti hemsire bana..ama emin degilim..yarini bekle:)

Son düzenleme:
bi belirtin var mi canim? benim gogusler sis aciyor ama ilaclardan heralde:) cok hafifite bi sizlama oluyo arada kasikta oda psikolojik olabilir

canım bilmiyorum bende genelde karın ağrısı var arada göğüsler şişiyor ama iniyor birde çok ateş basıyor özellikle gece yatarken :) ama hepsi ilaçların etkileri sanırım geçen seferlerde de belirtiler vardı bir negatif bir pozitif oldu anlamadım o yüzden :) neyse az kaldı hafta sonu test yapacağım inşallah pozitifi görürüz canım :)

2 minik isik tanelerim:) artik icimde ve tutunmaya calisiyolar... Rabbim yardimcimiz olsun busefer umutluyum allahin izniyle olcak ins.

senin belirtiler baya varmis tatlim masallah:) hadi hayirlisi insallahhhhhh..cumartesimi yapacaksin pazar mi?

Son düzenleme:
2 minik isik tanelerim:) artik icimde ve tutunmaya calisiyolar... Rabbim yardimcimiz olsun busefer umutluyum allahin izniyle olcak ins.

canım hayırlı olsun o işik tanelerin sana sıkı sıkı tutunsun :) bize de güzel haber olarak gelsin :)
senin belirtiler baya varmis tatlim masallah:) hadi hayirlisi insallahhhhhh..cumartesimi yapacaksin pazar mi?
canım ctesi gibi ama bilmiyorum korkuyorum :) sen ne yapacaksın 7sinde mi?

Insallah hepımız guzel haberler paylasırız kucaklarımız boş kalmasın. Artık başkalarının bebegı yerıne kendı bebıslerımızle ılgilenelım. Uykusuz kalalım. Mama tarıflerı araştıralım mınıcık kıyafetler alalım. Yuvalarımıza neşe , huzur, ses gelsin, Rabbim dualarımızı kabul etsin ınş

amin canim aminnn

Cnm insss hakkimizda hayirlisi olsun ins

Her zaman dualarim sizinle canim aminn Rabbim hepimize evlatlarimizi bagislasin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…