Dondurulmus embriyo.

amin canım çok sağol görüştüğüm aktarcı pozitif yaklaştı 2 ay vücut arınması ve polikistik yumurtanın vücuttan atılması için macun kullanın dedi sonrada yumurtlama için vereceğiz dedi İbrahim Saraçoğlunun Fatih Sultan Mehmet macunu ile tedavinin son aşamasını uygulayacağız şifa olur inşaALLAH:KK16::KK16::KK16::KK16:

En güzelini yapmışsınız CNm.vücudun dinlenmesi lazım.:))

:21::21::21:harika bir haber canim, hayirlara vesile olsun insallahhhhh bebisin gelsin kosa kosa:):KK52:
sagol cnm benim inss

Bende dün tedaviye başladım cnm :KK16:
Hayirli olur inss tedavilerimiz ben estrofermi gunde uc aliyorum cnm oncekindede oyle almistim her öğün birer tane
Hayirli olsun canim tedavin Allahim yardimcin olsun bebisin sana simsiki tutunsun insallah 9 ay boyuncada hic birakmasin :KK16::KK16:
Sagol cnm dualarinizi eksik etmeyin bizden inss oyle olur allah sana da bebislerini sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnm
canım şimdilik iyiyim haftaya salı yada çarşamba doktora kontrole gideceğim genetik ve patoloji sonuçlarıda çıkmış olur ciddi manada ogün belli olur herşey:KK34:ben biraz ara vermeyi düşünüyorum 2 ay kullanmam gereken özel bir macun yaptırıyorum onu kullanacağım belki daha sonra tedaviye başlarım yada zaman gösterecek bende zamana uyacağım :KK34::KK16::KK16::KK16:
Cnm inss sonucunuz tertemiz ciksin kullanacagin macun dogal yoldan hamis kalmana vesile olsun inss cnm:KK16::KK16:

sagol cnm benim inss

Hayirli olur inss tedavilerimiz ben estrofermi gunde uc aliyorum cnm oncekindede oyle almistim her öğün birer tane

Sagol cnm dualarinizi eksik etmeyin bizden inss oyle olur allah sana da bebislerini sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnm

Cnm inss sonucunuz tertemiz ciksin kullanacagin macun dogal yoldan hamis kalmana vesile olsun inss cnm:KK16::KK16:

Neşecim nasılsın.başladınmı tedaviye sennnnnn..

Son düzenleme:
sagol cnm benim inss

Ooo seninki baya farklı ben bi taneyle başladım estrofemi kullanmaya :26:
İnşallahhh tedavimizin sonu bol bebişli olur:KK16:

Kalpkalbe karsiymis ayni anda yazmisiz evet cnm bugun tibariyle basladim sen ne durumdasin

Ya inanmıyorummm..yine aynı zamanlara denk geldik bende başladım bugün altıncı günüm tedavinin..
Çok heyecanlandım şimdiii:)))

Son düzenleme:
Kalpkalbe karsiymis ayni anda yazmisiz evet cnm bugun tibariyle basladim sen ne durumdasin

Diğer tipiğe yazıyorum bazen.bi sürede nette sıkıntı vardı.ama burayıda hep takip ediyordum.

Doğru diyorsun cnm ben bugün anladım doktorların hepsi farklı tedavi uyguladığını :KK1:

kızlar inşallah hepinizin buz bebekleri tutar sağlıkla kucağınıza alırsınız :)

kızlar sorum var.........dondurulmuş transferim olck nş............doktor......kist gözüküyor dedi bakalım çatlamışmı diye....test istedi.........tabi geç çıktıgı için yarın dedi.............ben şimdi baktım..........lh 10.87 progesteron 1.55.............e2....87.47.............nedirbu şimdi....................transfer mümkünmü..............progestron kaç olmalıki...........

X