Dondurulmus embriyo.

Onlar beni cok kolay uyutuyo bakalim bende öyle kolay uyutabilecekmiyim Aynen benim gibi olmussun =) Bende cok merak ediyordum ama bir yandan da kendimi hamileymisim gibi alistirmistim sonucu ögrenesim yoktu =)) Kuzum idrarda cikmama ihtimali var ben 14. gün idrar testi yaptigimda silik cikmisti ikiz oldugu halde ama illa yapmak istiyorum diyosan pazar sabahi yap =))

Aslında ben pozitif olucamda içimdeki ses izin vermiyor çoook konuşuyor yaaa inan benim bi suçum yok bi susuturamadım gitti

Icindeki sese söyle beni oraya getirtmesin Kendini rahat birakmaya calis canim benimm daha tedavinin basindan böyle olursan sonra hic sakin olamazsin stres yapar durursun olumsuz seyleri düsünmeyi birak bebislerinin yakinda seninle olacagini düsün

Gecenlerde aklimdan gectin canim ne zamandir yoktun cok sevindim herseyin yolunda olmasina.. Insallah testlerinde güzel cikar icini ferah tut.. Bulantilarda yakinda gecer canim bebisler saglikli olsunda birsey olmaz bir süre sonra azaliyor o zaman da merak ediyosun nasillar diye =) Korkular malesef hep oluyor ama iyi seyler düsünmeye calismamiz lazim.. insallah Rabbim hepimize sagsalim kucagimiza almayi nasip eder.

amin canim amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

haha insallah sende kolay uyutursun canim:))tamam tatlim pazar sabahi yapim ozaman..senin bizdiklar 5. gun donmusumuydu ve 14. gunde cikti?

Son düzenleme:
haha insallah sende kolay uyutursun canim:))tamam tatlim pazar sabahi yapim ozaman..senin bizdiklar 5. gun donmusumuydu ve 14. gunde cikti?

Insallah canim =)) Evet canim benimkiler 5. gün dondurulmustu aslinda kan degerlerim yüksekti daha önce yapsaymisim cikarmis ama korktum acikcasi olumsuz bir durumla karsilasirim diye o yüzden bekledim, insallah seninde kan degerlerin cok yüksek olurda hemen cikar testte

insallah bitanemmm..opuyorum seni ve kuzulariii

Aslında ben rahattımda doktorum merkezi terk edince bende başla doktorla devam etmek zorunda kaldım şuan ki doktorunda tedavisi değişik olunca biraz korktum :18:
Tamam artık sizleri dinlicem stres yapmıcam cnm söz

Son düzenleme:
Aslında ben rahattımda doktorum merkezi terk edince bende başla doktorla devam etmek zorunda kaldım şuan ki doktorunda tedavisi değişik olunca biraz korktum :18:
Tamam artık sizleri dinlicem stres yapmıcam cnm söz

Korkma canim belki bu doktorun tedavisi daha iyi gelecek sana insallah yenilikler iyidir sikma canini
Ohh sonunda sözümüzü dinletebildik Insallah hersey cok güzel olacak tatlimm

Korkma canim belki bu doktorun tedavisi daha iyi gelecek sana insallah yenilikler iyidir sikma canini
Ohh sonunda sözümüzü dinletebildik Insallah hersey cok güzel olacak tatlimm

Sözünden çıkarsam kulağımı çek tamm cnm

Son düzenleme:
Kalbimdesin canimm Nasilsin? Hersey yolundadir insallah Tedaviye ne zaman baslayacaksin belli oldu mu?

canım şimdilik iyiyim haftaya salı yada çarşamba doktora kontrole gideceğim genetik ve patoloji sonuçlarıda çıkmış olur ciddi manada ogün belli olur herşeyben biraz ara vermeyi düşünüyorum 2 ay kullanmam gereken özel bir macun yaptırıyorum onu kullanacağım belki daha sonra tedaviye başlarım yada zaman gösterecek bende zamana uyacağım

Insallah sonuclarin tertemiz cikar canim Iyi düsünmüssün tatlim biraz ara vermen iyi olur, vücudun biraz kendini toplasin sonucta bir dünya hormon vs. ilaclar kullaniyoruz.. Canim insallah kullanacagin macun bebeginin kendiliginden gelmesine vesile olur Belli mi olur kuzun belki sürpriz yapar size Rabbim emeklerini bosa cikarmasin tez vakitte bebegine kavustursun insallahhh

amin canım çok sağol görüştüğüm aktarcı pozitif yaklaştı 2 ay vücut arınması ve polikistik yumurtanın vücuttan atılması için macun kullanın dedi sonrada yumurtlama için vereceğiz dedi İbrahim Saraçoğlunun Fatih Sultan Mehmet macunu ile tedavinin son aşamasını uygulayacağız şifa olur inşaALLAH

Ayy canim benim yaa insallah bu macun tedaviye gerek kalmadan bebisini getirir sana sifa olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…