- 29 Eylül 2013
- 702
- 78
2 minik isik tanelerim:) artik icimde ve tutunmaya calisiyolar... Rabbim yardimcimiz olsun busefer umutluyum allahin izniyle olcak ins.
Canim insallah isik tanelerin sana simsiki tutunur ve bize müjdeli haberler verirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 minik isik tanelerim:) artik icimde ve tutunmaya calisiyolar... Rabbim yardimcimiz olsun busefer umutluyum allahin izniyle olcak ins.
senin belirtiler baya varmis tatlim masallah:) hadi hayirlisi insallahhhhhh..cumartesimi yapacaksin pazar mi?
Canimmm nasilsin bakalim bebis nasil?
ayy tatlım hayırlı olsun ınsanllah bebışlerın bır ömur sennle olurlar
canım senınn tekmı ıkız mı kacıncı denemendı sorun neydı canm..????
hayırlı ugurlu olsun ınsallah rabbm kucagna almayıda nasıp etsınn
Ami caim insallah. Buyolda rabbim herkese yardimci olsn
Amin canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhh
Ikiz canim benim 2. tedavimde oldu cok sükür dondurulmuslarla, sorunumuzda bende cikolata kisti var endo hastasiyim esimde de sperm azligi ve hareketsizligi var..
Senide okumustum burdan yakinda tedaviye basliyodun dimi? Kacinci denemen olacak?
evet canm benm 2. donmus olacaktı bu ay kıst cıktı öbür ay baslıcam ınsallah canmmm
Saglik olsun canim gec olsun güc olmasin insallah bu tedavinde bebislerin sana simsiki tutunur 9 ay hic birakmazlar Bebislerin dedim ikiz mi gelecek yoksa Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimizin yardimcisi olsun insallahh
ben ıkızlerımı 21 haftalık kaybettım cok korkuyorm tekrar ıkızden ama kısmet canm rabbm saglılı versınde teke de razıyımm
Cok üzüldüm canim Allah sabir versin cok zordur eminim bende 8 haftalik bebegimi kaybetmistim ama 21 hafta daha zor tabi.. Peki seni üzmezsem neden kaybettigini sorabilirmiyim canim? Bir nedeni var mi? Bende cok korkuyorum hergünüm endiseyle geciyor
yok canımm nıye uzesınk bende burda herkezle paylasıyorum benm rahm agzı genısledı bırden bebeısın bırı vajınaya ındı ve bırdaha cıkmadı 1 hafta dogum sancısı cektım öldum ldum dırıldım bebek ıdrar torbamı sıkıstırdı ıdrarımı yapamadm sonda takıldı oda enfeksıyon yaptı canm yuksek atesten havele gecırecektım hemen doguma aldılar dusuremedıler atesı o yuzden sende cok dıkkat et hergıttın de olcumunu yapsınlar ıns hatta gerekırse rıske attma dıkıs attır cogu ıkızlere atıyolarmıs rısk olmasın dıye bılgın olsun canmm
Insallah hepımız guzel haberler paylasırız kucaklarımız boş kalmasın. Artık başkalarının bebegı yerıne kendı bebıslerımızle ılgilenelım. Uykusuz kalalım. Mama tarıflerı araştıralım mınıcık kıyafetler alalım. Yuvalarımıza neşe , huzur, ses gelsin, Rabbim dualarımızı kabul etsin ınş
Amin canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhh
Ikiz canim benim 2. tedavimde oldu cok sükür dondurulmuslarla, sorunumuzda bende cikolata kisti var endo hastasiyim esimde de sperm azligi ve hareketsizligi var..
Senide okumustum burdan yakinda tedaviye basliyodun dimi? Kacinci denemen olacak?
yok canımm nıye uzesınk bende burda herkezle paylasıyorum benm rahm agzı genısledı bırden bebeısın bırı vajınaya ındı ve bırdaha cıkmadı 1 hafta dogum sancısı cektım öldum ldum dırıldım bebek ıdrar torbamı sıkıstırdı ıdrarımı yapamadm sonda takıldı oda enfeksıyon yaptı canm yuksek atesten havele gecırecektım hemen doguma aldılar dusuremedıler atesı o yuzden sende cok dıkkat et hergıttın de olcumunu yapsınlar ıns hatta gerekırse rıske attma dıkıs attır cogu ıkızlere atıyolarmıs rısk olmasın dıye bılgın olsun canmm
Güzellikkk sana bişi sorucam çikolata kisti varmış sende ben bilmiyordum benim bi arkadaşımında çikolata kisti var senin çokmuydu çikolata kistin ameliyat oldunmu aldırmak için :26:Nasıl bi tedavi uyglandı çok soru sordum özür dilerim
Okurken gerildim resmen kıyamam ben sana çok sıkıntılar yaşamışsın ben bu kadarını bilmiyordum
Sorma canim bela cikolata kistlerim var benim bi yapistilar yakami birakmiyolar Ben evlenmeden önce 2 defa ameliyat oldum, evlendikten sonra da ilac kullandigim icin cikmiyordu ama ne zaman bebek icin calismalara basladik yeniden cikmaya basladilar. Doktorlarda 2 defa ameliyat oldugum icin direk tüp bebegi önerdi cünkü bir daha ameliyat olursam yumurtalik rezervlerim iyice azalacakti.. Her ameliyatta az yada cok yumurtalar gidiyor.. Bende tüp bebek denedim ilkinde tuttu düsükle sonuclandi 2. sinde oldu cok sükür.. Arkadasin denedimi canim tüp bebek tedavisini?
Kiyamam canimm yaa cok kötü zamanlar gecirmissin gözlerim doldu okurken Allahim bir daha yasatmasin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.. Bende burada cok okudum bu rahim agzi yetmezligini fln korktum gecen kontrolumde sordum dedim böyle bir durumla karsilasmamak icin tedbir amacli dikis atilamazmi diye(bu arada ben yurtdisinda yasiyorum), ben her kontrolde bakiyorum dedi ama dikis olayi burda o kadar kolay degil üni. hastanesinin proflari birlesip karar veriyomus o da eger riskin varsa.. Anlamadim bir dikis neden bu kadar büyütülüyor? Allah korusun bebeklerime birsey olsa kimsenin umrunda degil Simdi hep diken üstündeyin Allahim korusun onlari böyle korkarak beklemekte cok zor =(