amin canım çok sağol görüştüğüm aktarcı pozitif yaklaştı 2 ay vücut arınması ve polikistik yumurtanın vücuttan atılması için macun kullanın dedi sonrada yumurtlama için vereceğiz dedi İbrahim Saraçoğlunun Fatih Sultan Mehmet macunu ile tedavinin son aşamasını uygulayacağız şifa olur inşaALLAH
sagol cnm benim inssharika bir haber canim, hayirlara vesile olsun insallahhhhh bebisin gelsin kosa kosa:)
Hayirli olur inss tedavilerimiz ben estrofermi gunde uc aliyorum cnm oncekindede oyle almistim her öğün birer taneBende dün tedaviye başladım cnm
Sagol cnm dualarinizi eksik etmeyin bizden inss oyle olur allah sana da bebislerini sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnmHayirli olsun canim tedavin Allahim yardimcin olsun bebisin sana simsiki tutunsun insallah 9 ay boyuncada hic birakmasin
Cnm inss sonucunuz tertemiz ciksin kullanacagin macun dogal yoldan hamis kalmana vesile olsun inss cnmcanım şimdilik iyiyim haftaya salı yada çarşamba doktora kontrole gideceğim genetik ve patoloji sonuçlarıda çıkmış olur ciddi manada ogün belli olur herşeyben biraz ara vermeyi düşünüyorum 2 ay kullanmam gereken özel bir macun yaptırıyorum onu kullanacağım belki daha sonra tedaviye başlarım yada zaman gösterecek bende zamana uyacağım
sagol cnm benim inss
Hayirli olur inss tedavilerimiz ben estrofermi gunde uc aliyorum cnm oncekindede oyle almistim her öğün birer tane
Sagol cnm dualarinizi eksik etmeyin bizden inss oyle olur allah sana da bebislerini sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnm
Cnm inss sonucunuz tertemiz ciksin kullanacagin macun dogal yoldan hamis kalmana vesile olsun inss cnm
En güzelini yapmışsınız CNm.vücudun dinlenmesi lazım.:))
sagol cnm benim inss
Hayirli olur inss tedavilerimiz ben estrofermi gunde uc aliyorum cnm oncekindede oyle almistim her öğün birer tane
Sagol cnm dualarinizi eksik etmeyin bizden inss oyle olur allah sana da bebislerini sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnm
Cnm inss sonucunuz tertemiz ciksin kullanacagin macun dogal yoldan hamis kalmana vesile olsun inss cnm
Neşelim nasılsın.başladınmı tedaviye sennnnnn..
Nasilsin cnm neler yapiyorsun ugramaz oldun artik
Ooo seninki baya farklı ben bi taneyle başladım estrofemi kullanmaya :26:
İnşallahhh tedavimizin sonu bol bebişli olur
Kalpkalbe karsiymis ayni anda yazmisiz evet cnm bugun tibariyle basladim sen ne durumdasin
Ay cnm hayirli olsun senin tedavinde inss hepimiz guzel haberler veririz dondurulmus dimi seninkide yineYa inanmıyorummm..yine aynı zamanlara denk geldik bende başladım bugün altıncı günüm tedavinin..
Çok heyecanlandım şimdiii:)))
Amin cnm inss benimki artmiyor cnm bu sekilde devam ediyor her dr farkli tedavi uyguluyor
Ay cnm hayirli olsun senin tedavinde inss hepimiz guzel haberler veririz dondurulmus dimi seninkide yine
Evet cnm.dondurulmuş tedavisindeyim.ay çok sevindim anlatamam sana..Rabbim yüzümüzü güldürsün.
Aynen cnm transfer gunleri bile farkli oluyor cnm her kisinin ozelligine gore tedavi seklide degisiyor inss hepimiz hamis kaliriz kizlarDoğru diyorsun cnm ben bugün anladım doktorların hepsi farklı tedavi uyguladığını
Bende cnm cok sevindim inss busefer bebislerimiz bize simsiki tutunsun hamislik gunlerimizi konusalim inss
Aynen cnm transfer gunleri bile farkli oluyor cnm her kisinin ozelligine gore tedavi seklide degisiyor inss hepimiz hamis kaliriz kizlar
Kalpkalbe karsiymis ayni anda yazmisiz evet cnm bugun tibariyle basladim sen ne durumdasin
Diğer tipiğe yazıyorum bazen.bi sürede nette sıkıntı vardı.ama burayıda hep takip ediyordum.
Doğru diyorsun cnm ben bugün anladım doktorların hepsi farklı tedavi uyguladığını
kızlar inşallah hepinizin buz bebekleri tutar sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
kızlar inşallah hepinizin buz bebekleri tutar sağlıkla kucağınıza alırsınız :)