Dondurulmus embriyo.

Arkadaslar bugun igneninde son gunu idi cok sukur butun ilaclar bitti, sadecw vitamin kullaniyorum, gobia cikti saka gibi geliyor. 12 haftamiz bitti cok sukur, haftaya pazartesi randevum var ikili testler icin ins..temiz cikarlar.. cok sukur 10 gun oldu daha kanama olmuyorum, normal hayatima dondum tamamen,bulanti felaket sekilde devam oglumun altino degisemez oldum.saka gibo bisey bu mide bulantisi, herseyden tiksinir oldummm..... korkular hep var ins.. bu sefer iki bebegimide kuxagima almak nasip olur

canım çok sevindim herşeyin yolunda gittiğine:KK16::KK16:Rabbim bundan sonra sıkıntısız bir hamilelik geçirmeni nasip etsin:KK16::KK16::KK16:yaptıracağın bütün testler temiz çıkacak korkma:KK34:bende tedavime 2-3 ay ara vermek istiyorum bu arada bitkisel bir macuna başlayacağım inşaALLAH şifa olur :KK16:sen ve yavruların ALLAH'a emanet olun canım:KK16::KK16::KK16::KK54::KK54:

Selam Ribambo ne zamandir yoktun buralarda arada girsen iyi olur mesela benim sana sorularim olabilir :KK1: Bulantilarin ne zaman gecti,tekmeleri hissediyosundur herhalde artik ne zaman ilk hissettin fln? Ben hep endiseliyim ikiz hamilelik riskli diye okudum okudum simdi her an tetikteyim hayirlisiyla bi sagsalim kucagimiza alsakta rahatlasak :KK16::KK16:

Canım Bulantılarım benim çok kötüydü. Ara ara yazdım biliyorsun. Muslukta akan suyun kokusunu alıyordum. Şükür 4. Ay biterken geçti. Bebek hareketlerini damacanadaki su baloncugu gibi balık kuyruğunu çarpar gibi ilk 16. Haftadan sonra hissettim. Ama kendini dinlemen lazım. Birde herkes hissedemeyebikirmiş takılma. Şimdi bildiğin kemiklerini hissediyorum. Ikiz hamileliği zor evet. Erken doğum riski falan. Bende korkmuyorum desem yalan olur.Ama hiç aklımıza getirmeyelim öyle şeyler. Ve hep dua edelim. Allahım korusun hepsini. Âmin cnm Allah onları bize bizi onlara bağışlasın.

Selam arkadaslar bugun tedaviye baslamis bulunmaktayim inss hayirlisi olur haftaya kontrolum var inss

10 un üstünde olunca iyiymiş aşkım seninkide çok güzeeeellll geliyo bebişşşşşşşşşşşşşşşşşş inşallahhhh

ayyy agzindan bal damliyor:KK9::KK9:insallah tatlim...ama sanki transfer gunude 17 gibi hatirliyorum,,belki ben yanlsi anladim malum ingilizce olunca:26: aman neyseeeeeeee hayirlisi:)))

Kizlar gozunuz aydin, bebisler rahme yerlesmis, japon yapistiricisi gibi yapisainlar ins. Cok sevindim ikinizinde guzel haberlini dort goz bekliycem, allah yardimciniz olsun, sakin surekli yatmayin, dunyadan kopmayin nese ve sevinc icinde herseye ragmen bebislerin varligina hep inanin, ikiznizjn ins. Saglikli sihatli bebeleri dunyaya gelcek ben inaniyorum butun.kalbimle

Unbeliavble, 5 gun progesteron bakiyolar, dozu azsa yukseltoyolar, estrojen seviyesinede bakiyolar... ins. Ikizller geliyor arkadasim... sabir ve dua ile bekle...

canim gozun aydin kanamalarin durmasina ve iyi olmana cok sevindim..bulantida olacak o kadar annesi ikiz dogurmak kolaymi:))) tatlim igne icin tuyolar vermistim ama bitmis galiba ignelerinde gozun aydin..benimde transfer sonrasi 6.gunum sabirsizlikla pazartesini bekliyoruz bakalim minigimle..tek transfer ettirdim ama tek yumi ikizi olursa bilemem Allahin bilecegi sey:)))
operimm kendine dikkat ettt

Kızlar size bişi sorucam ben estrofemi
5 gün boyunca 1 adet diyer
5 gün boyunca 2 adet ve en son
5 gün adet üç adet iç dedi 15. Gün ise doktora kontrole gidicem sizce normalmi bana çok uzun geldi :26:

tabiki heyecanimizi paylasicaz burda canimm:KK52::KK52:
ben estrogen hormonu icin hap kullanmadim bant kullandim transferden epey once basladim transfere yaklastikca bantlar 3 e 4 e cikti, hala daha kullaniyorum takvimime bakilirsa epeyde kullanacakmisim gibi gorunuyor:)
sen canini sikma bunlara...:KK54:

oh oh ne guzel tatlim hep sis olsun hic inmesin dicem ama 9 ay sonrada insin yani dimi ama:)):KK66::KK66: dans ediyolar annesi:)) hadi iyi uykular sizee yaramazlarda dinlesin biraz:KK16::KK16:

O zaman söyle diyelim insallah 9 ay boyunca hic inmesin sistikce sissin :KK1: Ben devamli dinlenme halindeyim zaten canimm hep uykum var biraksan hep yatakta kalabilirim herhalde :KK9:

tabiki heyecanimizi paylasicaz burda canimm:KK52::KK52:
ben estrogen hormonu icin hap kullanmadim bant kullandim transferden epey once basladim transfere yaklastikca bantlar 3 e 4 e cikti, hala daha kullaniyorum takvimime bakilirsa epeyde kullanacakmisim gibi gorunuyor:)
sen canini sikma bunlara...:KK54:

Anammm estrogen bantıda mı varmış :KK53:
Sözde çok pozitifim diyorumm sanırım kendimi kandırıyorum :KK1:

Canım Bulantılarım benim çok kötüydü. Ara ara yazdım biliyorsun. Muslukta akan suyun kokusunu alıyordum. Şükür 4. Ay biterken geçti. Bebek hareketlerini damacanadaki su baloncugu gibi balık kuyruğunu çarpar gibi ilk 16. Haftadan sonra hissettim. Ama kendini dinlemen lazım. Birde herkes hissedemeyebikirmiş takılma. Şimdi bildiğin kemiklerini hissediyorum. Ikiz hamileliği zor evet. Erken doğum riski falan. Bende korkmuyorum desem yalan olur.Ama hiç aklımıza getirmeyelim öyle şeyler. Ve hep dua edelim. Allahım korusun hepsini. Âmin cnm Allah onları bize bizi onlara bağışlasın.

Bende cok yogun bulanti yasadim canim ama sanki hafiflemeye basladi gibi artik. Zordu gercekten cok siddetliydi ama simdi azalmaya baslayincada korku sardi icimi, hareketlerini hissetmeye baslasam rahat edecegim.. Masallah bebislerine:nazar::nazar: tekmeler bayagi sertlesti yani :KK1: Haklisin canim kötüyü düsünüp cagirmayalim, iyi düsünelim iyi olsun hersey.. Hep dua ediyorum zaten Allahim hepimizin yavrusunu korusun onlari saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallahhh :KK16::KK16:

hay agzina saglik:))
ozaman uyuyunda buyuyun ninni:)))

Cok heyecanliyim ya senin sonucun icin sen benden rahatsindir herhalde :KK1: Inanirmisin kendi sonucumu beklerken daha rahattim :KK9:
Sorma canim ya yakinda ninniyi bebisler bana söyleyecek herhalde onlarin yerine ben uyuyorum :KK53:

Cnm sen estrofemi nasıl kullandın :26:

Canim tam sana yazacaktim bende, pozitif diyoruz ama sen herseyi takar oldun bebisleri koyduklarinda napcaksinn :KK1: Ben estrofemi hemen hemen senin gibi kullandim baslarda günde bir sonra günde 3 tü sanirim sona dogru da günde 4 aldim.. Onu ama senin rahim kalinligina göre ayarliyor doktorun o yüzden nasil dediyse öyle kullan herkesin farkli olur kalinlasmasi..

Cok heyecanliyim ya senin sonucun icin sen benden rahatsindir herhalde :KK1: Inanirmisin kendi sonucumu beklerken daha rahattim :KK9:
Sorma canim ya yakinda ninniyi bebisler bana söyleyecek herhalde onlarin yerine ben uyuyorum :KK53:

sirayla tatlim simdi onlar seni uyutacak sonra sen onlari:)))ayy cok heyecan yok bendeee hani sen diyordunya hic teste gitmeyim bebislerim icimde olduklarini dusuneyim diye, bendede ole bisi oldu ama bi yandanda deli gibi merak ediyorum tabi:)) simdi aklimdaki soru cumartesimi idrar testi yapayim pazar mi?:26:

Canim tam sana yazacaktim bende, pozitif diyoruz ama sen herseyi takar oldun bebisleri koyduklarinda napcaksinn :KK1: Ben estrofemi hemen hemen senin gibi kullandim baslarda günde bir sonra günde 3 tü sanirim sona dogru da günde 4 aldim.. Onu ama senin rahim kalinligina göre ayarliyor doktorun o yüzden nasil dediyse öyle kullan herkesin farkli olur kalinlasmasi..

Aslında ben pozitif olucamda içimdeki ses izin vermiyor çoook konuşuyor yaaa inan benim bi suçum yok bi susuturamadım gitti:KK1:

X