- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
Bence 100 geçecek
alman ne de olsa doktorun dimi:) alman disiplini ve sertligiyoksa Turk muydu:26: cok fena irkcilik yaprim sorry
naniss senin 5. gun belirtin olmusmuydu coook eskilere gotureyim seni:)))
Bundan sonra söz. Allah'a şükür iyiler. Umarım bundan sonrada öyle olur. Ama ikiz hamileliği çok zor. Bir ama daha. Ama binlerce şükür. Darısı tüm topiğin başına.
Alman canim dogru =) Önceki doktorum türktü o da sicak kanliydi ama sormadan söylemezdi o daha cok deli ediyodu beni
Himmm cookta eski degil canimm yaa surda ne kadar oldu kiHerkes diyo ya gögüslerim sis aciyo fln bende olmadi kesin dedim tutmadi ama 8. haftamda basladi gögüs hassasiyeti.. Ilk 3 gün zaten hic biseyim yoktu sadece doymuyodum Annem bana yemek yetistiremiyodu artik evde olmanin skintisi mi bilmiyorum =)) Sonrada cok belirtim olmadi sadece geceleri cok terliyodum bir de fazla siddetli olmayan kasik agrim vardi o kadar.. Kuzum sen kafani bunlara takma insallah güzel haberi al sonra 5. haftadan sonra baslayacak göreceksin hatta 6. haftalari buluyo onun öncesi sanirim ilaclarin etkisi.. Ayy surda kaldi 5 gün O kadar sabirla bekledin bebisini bak 5 gün kaldi insallah su gibi akip gidecek sonrada hayirli haberlerini alacagiz ve bayram yapacagizz
Unbelivable arkadaşta iğne rahat diyor en iyisi ben bi doktorumla konuşayım
evet yaaa jel çok kötü bişi bende kullandım genelde geri geliyor çok sinir oluyordum
havvacim cok sagol, progesterone ipucu veriirmi gercekten? her aksam 1 cc progesterone ignesi vurunuyorum yukselisrse ondan yukselmistir diye dusunuyorum aca:26: tecrubesizim bu konuda, yardim lutfen:)
canim benim insallahhh, senin bebisler basta usluymus desene:))bende dun gece doymak bilmedim, bugun goguslerim sis ayni adet oncesi gibi, takmamak eldemi iste:))hemsire aradi neyseki progesterone en az 14 olmali diyordu neyseki 17.9 cikmis tabi bu biseyin isareti degil ama en azinda yolunda hersey sukur...
progestan ipucu veriyomuş doktoruma sormuştum oda evet demşti....inşallah tutunmuştur bitanem haydi bismillah sonucunu yaz tamam mı.. e2 istemedimi
Evet canim benim kuzular basta cok usluydu taa kii 5. haftaya gelene kadarSonrasini biliyosun 10 haftadir yaramazlik pesindeler Ayy bir de belirtimi bilmem ama benim cok gazim oluyodu baslarda yaa karnimda sisti hep.. Ohh ohh masallahh öyle devam etsin ye bol bol sonra yiyemeyebilirsin Sevindim kuzucum insallahh hep böyle güzel haberler verirsin bizee
benim karnim cok yemekten sis sanirim:))birde 3-4 litre su iciyorum:)))birak kosturup oynasinlar icerde annesi tabi bu sana agri sanci gaz ve mide bulantisi olarak donuyor sanirim:))))
Yok canim o sislik bebistendir bence ve güzel haber uzun süre öyle sis olacak insallahilk zamanlarda karnin sis oluyo bir süre inmiyor sonrada bebisler büyüyünce hamile göbüsü cikiyor yani göbüsünün sis olmasina simdiden alis Valla iceride ne yapiyolar bilmiyorum ama yaramazlik pesinde olduklarindan eminim canim
Igne iyi hos ama bir süre sonra o da zorluyo canim totosuuBen ilk tedavimde bir süre kullandim mosmor oldu kalcam hala da izi var.. Ama en azindan bebisler daha iyi tutunsun diye bir süre kullanabilirsin eger cok uzun süre dayanamazsan..
Arkadaslar bugun igneninde son gunu idi cok sukur butun ilaclar bitti, sadecw vitamin kullaniyorum, gobia cikti saka gibi geliyor. 12 haftamiz bitti cok sukur, haftaya pazartesi randevum var ikili testler icin ins..temiz cikarlar.. cok sukur 10 gun oldu daha kanama olmuyorum, normal hayatima dondum tamamen,bulanti felaket sekilde devam oglumun altino degisemez oldum.saka gibo bisey bu mide bulantisi, herseyden tiksinir oldummm..... korkular hep var ins.. bu sefer iki bebegimide kuxagima almak nasip olur
Kızlar size bişi sorucam ben estrofemi
5 gün boyunca 1 adet diyer
5 gün boyunca 2 adet ve en son
5 gün adet üç adet iç dedi 15. Gün ise doktora kontrole gidicem sizce normalmi bana çok uzun geldi :26:
Kizlar gozunuz aydin, bebisler rahme yerlesmis, japon yapistiricisi gibi yapisainlar ins. Cok sevindim ikinizinde guzel haberlini dort goz bekliycem, allah yardimciniz olsun, sakin surekli yatmayin, dunyadan kopmayin nese ve sevinc icinde herseye ragmen bebislerin varligina hep inanin, ikiznizjn ins. Saglikli sihatli bebeleri dunyaya gelcek ben inaniyorum butun.kalbimle
Unbeliavble, 5 gun progesteron bakiyolar, dozu azsa yukseltoyolar, estrojen seviyesinede bakiyolar... ins. Ikizller geliyor arkadasim... sabir ve dua ile bekle...
canım bende öyle içtim drum beni de geç çağırdı bende endişe yaptım ama donmuşta çok çağırmıyorlarmış stres yapma canım :)
canım bende seni merak etmiştim kanaman vardı sonra senden ses gelmedi çok şükür sen ve bebekler iyimişsiniz :) rabbim iki kuzunu da kucağında sevdirsin :)