Dondurulmus embriyo.

sağol canım benimmmmmm.... ben mayıs yada nisan bakalım şu rapor işim bitsinde amh testim kaldı sadece smir aldılar geçen gün bakalım ne çıkacak sonuç :) yine özelde yaptırıcam tabi,,, ALLAHIM devlet hastanesinde deneyenlere sabir versinnnn

canım çok sağol yaaaaaa :) annesi dedin ya çok duygulandım inşallah birileri bize anne diyecekler :) aslında bazen öğrencilerim karıştırıp anne diyorlar ama... :)
canııııımmm evet bu yılın mutlu hamişi olucan inşalllahhhh az kaldı,,, İnşallah Rabbim kucağına almayıda nasip ederde bütüüüünnn acıların diner canım benimmm... bu bebişler çok şımartılacak kesin :)

canım bencede 2 ay falan bekle için temizlensin kanaman aksın hormonların dinlensin biraz... bebiş daha iyi tutunur hem... beraber baslarız haziran yada mayısta,,, inşallah birha bebişin seni bırakmaz aşkım bu yaşadıklarına ilaç gibi gelir inşaalllah... çabalamaktan asla vazgeçmek yok mutlu günler yakındır inşallahhhh

Allah hiç bir kimseyi ;
bir evin neşesi, kalplerin sevinci,dünyadaki cennet kokusundan mahrum bırakmasın... aminn rabbim cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah kardeşlerim...

Son düzenleme:

inşaALLAH kızlar bu topiğin hamileleri hiç bitmesin hepimiz hamile kalıp sağlıkla hayırlı bir şekilde vaktinde yavrularımızı ömrümüze alalım

kızlar iyiki varsınız sizin sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum :) bebişlerimi 10 gibi aldım şimdi girdik eve drum çok titizlendi 2 saat kaldırmadı transferden sonra rhmim kasılmasın diye iğne vurdurdu çıkarken karından ultrason yaptı kasılma var mı diye :) seni buradan kucağında bebekle göndermek istiyorum ben benlik kısmı yaptım gerisi allahın işi dedi 7 nisana test verdi :)
umut doluyum inşallah o gün hayırlısı ile güzel haber veririm :)

Canım Rabbim senin gibi bizimde mucizelerimizi kendiliğinden getirir inşallah, flocke canım bişey sorcam bende incir-havuç kürü yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam, havucu nezaman kullanmaya başlıycam, incir kürü için özel başlama günü var mı yazarsan çok sevinirim. şimdiden teşekkürler

Canım arkadaşım Rabbim tez vakitte kendiliğinden bi bebiş nasip etsin sana çünkü sen çok güç.lü ve hiç yılmayan bi kadınsın, inanıyorum ki sana ANNE diyecek bi evladın olacaktır...

Eklentiler

• $1012533_592121390869263_1600917347_n.png
    151,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $untitled.png
    42,3 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
ne güzel doktormuş o maaşallah hangi merkez canım transferin hayırlı uğurlu ikiz bebekli olsun nazar değmesin

canım öncesinde kist iltihap falan olabilir die ben soğan kürüne başladım adetime 10 gün falan varmış planlı başlamadım ona bir yemekte kullandığımız beyaz soğanı kabuğuyla yıkayıp 4e bölüp iki bardak klorsuz suda kaynattım günde 2 defa yaptım öylen ve akşam aç karınla içmekte zorlandım biraz ve adetimle bıraktım adetimin 2.günü incir ve havuç kürüne başladım 5-6inciri yıkadım ikiye bölüp yarım litre klorsuz suda tencerenin kapağı kapalı tam 15 dakika kaynattım 2 havucuda enine keserek yine yarım litre klorsuz suda kapağı kapalı tam 20 dakika kaynattım ılınınca süzgeçten geçirip ılık olarak akşam bir bardak aç karına sabah bir bardak aç karına tükettim bana şifa oldu umarım sanada şifa olur olur

Hemşerim almışsn bebişlerini inşallah annelerini sımsıkı tutunsunlar bolbol dinlen 7 nisanda bayramın olsun cnm guzel haberler vermen dilegiyle inşallah

selam kızlar. Hamileyim yazmak isterdim ama Malisef yine olmadı. 3. negatifi de almış bulunmaktayım. 0 ya 0 . 5 olsa 10 olsa yine ümidim olacaktı. Doktor ilaçları bırak dedi. Bırakmayacağım 12. 13. günü bekleyeceğim. Ne olurki sadece 4 gün fazladan ilaç almış olurum. Transferi olan arkadaşlar inşallah bu sefer olur. Dualarım sizinle. Haziranda yine başlayacağım. 40 yaşına kadar devam ya olacak ya olacak.

Bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama eşim var yapamıyorum. Allahım çok acı. İsyan etmiyorum buda bizim sınavımız. Herşey güzel giderken neden olmadı. Yaşamadn bilinmiyor. Tüp bebek bu kadar zor bi süreçmiş. Derdimki artık tüp bebek var. Çaresi var çocuksuzluğun. değilmiş malisef.

Kizlar Merhaba araniza yeni katılıyorum bugun transferim olcakti ama hoss olduguma kanaat getirilip embriyolarim donduruldu. Uzuldum tabi biraz.kendimi hazırlamıştım.en az 3 ay sonraya kaldı tedavim

canım yani incir ve havucu aynı günde yapmaya başladın dimi yani ben öyle anladım, 21 gün yapıp 7 gün ara verip tekrar 21 gün yapıyomuşuz heralde

canimm gozun aydinnn insallah simsiki sarilir annelerine bebciklerin 7 nisanda ikimizde cok guzel sonuclar alip herkese umut olucaz..ayy ne mutlu sanaaa darisi yarin basima insallah, birlikte gun sayicaz ne guzelllllll

canim uzulme nolur, ama yok uzul icindeki aciyi atki yeni tedavine baslayacak guc sabir bulabilesin..maalesef bazen olmuyor iste, Allah guc sabir versin biran once toparlan insallah..tekrar dene..

kolay gelsin tatlim, bu yaz bu bahar bizlere meleklerimizi getirecek insallah...

canım yani incir ve havucu aynı günde yapmaya başladın dimi yani ben öyle anladım, 21 gün yapıp 7 gün ara verip tekrar 21 gün yapıyomuşuz heralde

ewet canım ama pko lu dğilsin değilmi geçen gün kalbimdesin tv de dinlemiş pko olanlar kesinlikle yapmasınlar demiş sanırım incir yumurtaları büyütüyormuş havuçta yumurtaları çatlatıyormuş ben aynı anda başladım

pkoluyum canım ama denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…