canım arada ilaç olarak fark yok ama ben crinone jeli vajina içine tamamen itemediğim için içimde hep şüphe olmuştu.iğne istedim ama oda totoşu mahvetti.son 1 haftada progestan 200 yumuşak kapsül kullandım vajinaya fitil gibi o daha kolay oldu bu 3 ilacında içeriği aynı kullanım şekilleri farklı hangisinide kullanırsan şifa olsun inşaALLAH
öncelikle selamlar..bende 1 kere denedim olmadı.2.yi dondurulmuşla denedik yine olmadı.veeeeeee yılmadan bugün tekrar doktora gittim ve dondurulmuşlarla tekrar denemeye karar verdik.6 tane blast embriyom var bu sefer 2 tane transfer edilcek..inş hayırlı haberi bende alırım....ama dondurulmuşla şans düşük diyolar bakalım
Canım maalesef sonucum negatif
Hadi yaa cok uzuldum canim. Vardir bunda da bir hayir insallah. Rabbim sanada butun isteyenlerede hayirlisiyla ana baba olmayi nasip eylesin insallah.
Canım maalesef sonucum negatif
Merhaba iyi akşamlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba canımsanada iyi akşamlar
Salı günü donmuş transferım yapıldı, yarın 9.günüm, ve test günüm ama biraz önce dayanamayıp kendim test yaptım, sonuç tek çizgi, idrar testi yanıltıcı olabilir mi
saracım benim kardeşimde de hafif pkos vardı bir tane çocuğu tedavisiz oldu ikinci olmayınca doktora gitti doktor aşılama yapalım dedi eşi biraz daha zaman geçsin dedi acelemiz yok v.s kardeşimde o ara Saraçoğlunu kürlerini duymuş onu denedi 2 ay soğan 2 ay incir kürü kürleri bittikten 2 ay sonra kardeşim hamile kaldı 3 yaşında oğlu var inşaALLAH bu kürler sanada şifa olsun çok kilolu değilsen pkosun çok şiddetli değilse sende hamile kalabilirsin
evet canım idrar testi yanıltabiliyor.kandaki beta-hcg hormonu belli bir düzeye gelmeden idrara karışmıyormuşo yüzden negatif düşünüp stres yapma:18:
Çok teşekkür ederim çok kötü olmuştum bi taraftan ağlıyordum, içimi ferahlattın
canım arkadaşım ağzından bal damlıyo valla bende kardeşin gibiyim ağır bi pkolu değilim adetlerim düzenli ama bendeki tek problem yumurta gelişmiyor ve çatlamıyorda 6 yıldır denemediğim tek şey incir kürü kaldı tüpten sonra, zaten eşimle karar verdik 1 yıl tüp denemiycez bende incir kürünü yapıcam o arada inşallah kardeşin gibi kendiliğinden olur bebişlerimiz
canını sıkma canım bazen hiç idrarda bile çıkmıyor bazen 10.günden sonra silikde olsa 2.çizgi çıkıyor.Rabbim yüzünü güldürsün dualarını kabul etsin inşaALLAH[/QUOT
İnşallah amin, hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
canım benim kardeşim kürlerden önce 3 ay yumurta takibi tedavisi oldu ne yumurtası gelişti nede çatladı rabbim nasip etti pkos ağır değilse olur canım sadece stres yapma benim eltimde pkos hastası ama 3 tane maaşaallah yavrusu oldu son numarada korunuyorlardı bidecanım tvde fatih sultan mehmet macunu duydum onuda araştır istersen
canımmmm maşallah aldınmı melekleriniiiii ooooyyyşşş seni pamuklara saralımmmm... tontişlerin inşallah sımsıkı tutunur ve bu hasret sona erer biiznillah... ayyyy Rabbim bebeklerini sana bağışlasın... bize hamileyim müjdesi ver sevinelim hep birlikte çay falan içme kafein alma sakın... hangi ilaçları verdi doktor e2 ve progesteron testi istedimi transferin 5. günü ?
canım benimRabbim sizi 9 ay boyunca birbirinizden ayırmasın
inşallah canım 7 nisan bayramımız olur inşallah :) yarın inşallah hersey güzel olur :) bebişler sıkı sıkı tutunur inşallah :)canimm gozun aydinnn insallah simsiki sarilir annelerine bebciklerin 7 nisanda ikimizde cok guzel sonuclar alip herkese umut olucaz..ayy ne mutlu sanaaa darisi yarin basima insallah, birlikte gun sayicaz ne guzelllllll
inşallah canım 7 nisan bayramımız olur inşallah :) yarın inşallah hersey güzel olur :) bebişler sıkı sıkı tutunur inşallah :)
Gecmis olsun canim . Sakin uzulme, dinlen. Bende kasimda transferim olacakti ohss oldugum icin iptal etti doktor.embriyolarim donduruldu. En az iki ay dinlen dedi. İyikide iptal etti cunku cok fenalastim ama cok sukur gecti. Subatta donmus transferim oldu. Ve sukurler olsun hamileyim
İyice dinlen bol su ic. Benden sana tavsiye.