Dondurulmus embriyo.

Sagol canim ins rabbim nasip eder heyecanliyim su aralar:)

Bosver denilenleri sen canim . Mevlam ne nasip eylerse o sonucta. Eger ki nasip eyleyecekse donmuslada nasip eyler. Yeterki sonuna kadar gidebilelim kucagimiza sag salim alalim. Allah yar ve yardimciniz olsun insallah

Canım maalesef sonucum negatif

saracım benim kardeşimde de hafif pkos vardı bir tane çocuğu tedavisiz oldu ikinci olmayınca doktora gitti doktor aşılama yapalım dedi eşi biraz daha zaman geçsin dedi acelemiz yok v.s kardeşimde o ara Saraçoğlunu kürlerini duymuş onu denedi 2 ay soğan 2 ay incir kürü kürleri bittikten 2 ay sonra kardeşim hamile kaldı 3 yaşında oğlu var inşaALLAH bu kürler sanada şifa olsun çok kilolu değilsen pkosun çok şiddetli değilse sende hamile kalabilirsin

evet canım idrar testi yanıltabiliyor.kandaki beta-hcg hormonu belli bir düzeye gelmeden idrara karışmıyormuşo yüzden negatif düşünüp stres yapma:18:

Canım arkadaşım ağzından bal damlıyo valla bende kardeşin gibiyim ağır bi pkolu değilim adetlerim düzenli ama bendeki tek problem yumurta gelişmiyor ve çatlamıyorda 6 yıldır denemediğim tek şey incir kürü kaldı tüpten sonra, zaten eşimle karar verdik 1 yıl tüp denemiycez bende incir kürünü yapıcam o arada inşallah kardeşin gibi kendiliğinden olur bebişlerimiz

evet canım idrar testi yanıltabiliyor.kandaki beta-hcg hormonu belli bir düzeye gelmeden idrara karışmıyormuşo yüzden negatif düşünüp stres yapma:18:

Çok teşekkür ederim çok kötü olmuştum bi taraftan ağlıyordum, içimi ferahlattın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim çok kötü olmuştum bi taraftan ağlıyordum, içimi ferahlattın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canını sıkma canım bazen hiç idrarda bile çıkmıyor bazen 10.günden sonra silikde olsa 2.çizgi çıkıyor.Rabbim yüzünü güldürsün dualarını kabul etsin inşaALLAH

canım benim kardeşim kürlerden önce 3 ay yumurta takibi tedavisi oldu ne yumurtası gelişti nede çatladı rabbim nasip etti pkos ağır değilse olur canım sadece stres yapma benim eltimde pkos hastası ama 3 tane maaşaallah yavrusu oldu son numarada korunuyorlardı bidecanım tvde fatih sultan mehmet macunu duydum onuda araştır istersen

tamam canım araştırırım ilgilendiğin için teşekkür ederim

canımmmmmmm çok sağol inşallah buradan ardarda güzel haberler veririz sadece :) 3.gün embriyosu canım sıfırdan benimki:) e2yi enson cuma vermiştim :) yatıyorum şimdi :)

canimm gozun aydinnn insallah simsiki sarilir annelerine bebciklerin 7 nisanda ikimizde cok guzel sonuclar alip herkese umut olucaz..ayy ne mutlu sanaaa darisi yarin basima insallah, birlikte gun sayicaz ne guzelllllll
inşallah canım 7 nisan bayramımız olur inşallah :) yarın inşallah hersey güzel olur :) bebişler sıkı sıkı tutunur inşallah :)

Canim inan cok sevindim. Hayirli olsun tebrik ederim seni.benimde icimi cok rahatlattin saol gercekten insallab bende dondurulmuslarimla hamile kalabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…