Dondurulmus embriyo.

canım transfere girmeden bol bol istiğfar oku ve ayetel kürsiiiii çok oku bizde senin için okuycaz bitanem Allahım yardımcın olsun çcuklarını alda gel annesiiii...

Cnmmm nerelerdesin sen bakimm özlettin kendini nasılsın iyimisin
Genetik testin sonuçları süper çıkartt inşallahhhhh

Kimseye söylememekle en iyisini yapmışsın cnm bende ilk tedavimde kimseye söylemedim negatif sonuç aldığımda insanlara anlatmak zorunda kalmadım kafam çook rahattı ikinci tedavimide söylemicem

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn nannacım Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

canım 3 dondurulmuşunda kalitesi orta derecede doktorum patoloji dışında birde genetiğie gönderdi.genetik çalışması yapılabilirse çok aydınlatıcı bilgiler gelebilirmiş bekleyip göreceğiz herşeyin hayırlısı inşaALLAHRabbim yavrunu sana bağışlasın inşaALLAH vaktinde kucağına almayı nasip etsinmaalesef bu korkular bitmiyor

Yarın Transferimin 10. günü. Yarın 9-10 arası kan verecem. Allahım yardım et ne olur. Emeklerimizin karşılığını ver. Hiç bişey hissetmiyorum. Yaşım 38 fazla zamanımda yok artık

canım bende 38 yaşındayım ama kendime 1-2 denemelik şans verdim inşaALLAH sana bu transferin yavrunu getirir. inşaALLAH kıızlaaaaaaaaaaaaaarrrr hamileyim diye yazarsınRabbim yüzünü güldürsün canım

Son düzenleme:
canım haber geldi bana da yarın transfer :) inşallah güzel olur hersey :)

canım hadi bismillah Rabbim yavrularını sana bağışlasın önce 9 ay karnında sonra bir ömür boyu hayatına girsinler.ALLAH C.C kucağında sevdirsin inşaALLAH

canım benim de 6-7 nisan gibi test tarihim olur herhalde :) böyle olalım inşallah :)

insallahhh:) benimde kan testi 7 nisanda, topige ivme kazandiralim, gumburdetelim emi:)

inşaALLAH kızlar bu topiğin hamileleri hiç bitmesin hepimiz hamile kalıp sağlıkla hayırlı bir şekilde vaktinde yavrularımızı ömrümüze alalım

Cok guzel ama bir o kadarda acı sozler. Allahim gonulden isteyen herkese hayirlisiyla analik babalik duygusunu tattirsin insallah
Amin inşallah canım hayat nasıl gidiyor
canım çok sağol yaaaaaa :) annesi dedin ya çok duygulandım inşallah birileri bize anne diyecekler :) aslında bazen öğrencilerim karıştırıp anne diyorlar ama... :)
canım bugün transferin var Rabbim yavrularına sana sıkı sıkı tutunma gücü versin 9 ay inşallah hiç ayrılmadan geçsin yumuk yumuk elleri minicik bedeniyle kucağını doldursun inşallah

iyi dileklerin için sağol canım en kısa zamanda Rabbim sanada nasip etsin aynen korkular hiç bitmiyor

bu yazının her satırında beni gördüm....duygularıma tercüman olmuş sözler ve içimde tekrar bir ateş yaktı durmak yok yola devam

canım sen mükemmel bir anne olacaksın ama zor bir sınavdan sabırla geçiyorsun sabrına hayranım

canım yenilen pehlivan güneşe doymazmış bende tedavlerle güreşiyorum dün doktorum dondurulmuşları deneyelim olmazsa tekrar fresh tedaviye başlayalım tedaviden önce rahim filmini tekrarlayalım dedi.birde kan sulandırıcının dozunu artıracak transferden sonrada arada bir progestron hormonuna bakacak değer düşük çıkarsa onunda dozunu yükseltecek

canım donmuşlaramı karar verdin çok sevindim ama 2 ay bekle biraz dinlen bence

göz yaşları içinde okudum . nekadar güzel anlatmış benim yaşadığım duyguları. rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin. nasılsın arkadaşlar? ben transferim iptal olduğu günden beri bir türlü toparlayamadım kendimiii çokk üzgünüm bütün umutlarım tükendiii sankii o yüzden kk pekk girmiyorummm off offf çok zor .

canım umudunu asla yitirme kaçıncı denemen bilmiyorum ama rabbim ol dedimi oluyor ben 4 defa tüp denedim olmadı hep olumsuz hep olumsuz bu ay donmuş bir buz bebeğim vardı ona başlayacaktım başlamadan incir havuç kürü denedim donmuşa gerek kalmadan mucizem beni buldu asla ümidini yitime biz değilmiyiz test günü beklerken bir sonraki deneme için planlar yapan

Maşallah çok sevindim rabbim size ve o değerli bebeğinize sağlık versin. benim bir normal yolla hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim 2 tane olmumsuz aşılama 1 tüp olacaktı dondurduk ama transfer günü 4 emriyom bozuldu bir kutu daha var donmuşum ama onlardada aynısı olabilir o yüzzden çokk üzgünüm yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca içime bir umut doğdu rabbimden umut kesilmez diyorummm

Cnmmm nerelerdesin sen bakimm özlettin kendini nasılsın iyimisin
Genetik testin sonuçları süper çıkartt inşallahhhhh

geldim canım benimmmm inşallah bitanem... bende mayıs yada haziran gibi düşünüyorum,,, sende önümüzdeki ay başlayacaksın sanırım sıfırdanmı başlayacaksın yoksa donmuşlamı tatlımmm valla bende özlediiiiiiiiiiiiimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…