- 9 Eylül 2013
- 5.478
- 416
canım transfere girmeden bol bol istiğfar oku ve ayetel kürsiiiii çok oku bizde senin için okuycaz bitanem Allahım yardımcın olsun çcuklarını alda gel annesiiii...
Cnm bende heyecanlıyım nisanın başında adet olucam bi aksilik çıkmazsa tedavime başlıcam
oh oh ne guzelll cupcake tadinda yawrulariniz olsun insallah canim, arada ugra habersiz birakma
Fazla başınızı şişirmiyim dedim sizi uzaktan takip ediyorum
Tedaviye başladığımda gelişmeleri yazarım cnm benim
inşallah canım :) heyecanla bekliyorum :) ilk siz öğreneceksiniz :)
bizim tüp bebek yaptırdığımızı bu sefer kimse bilmiyor benim sağlığımın kötü olacağından korkuyorlar biz de söylemedik tutarsa kalbi atınca söyleyeceğiz :)
Cnm arkadasim yarin hayirlisiyla git gel allah bi daha yasatmasin inss
ınsallahh canim benimmYarin insallah kolayca gecer senin icin.. Sonrada yeni tedavini düsünürsün iyice insallah sen düsünürken bebisin sana sürpriz yapip gelir kendiliginden Allah razi olsun canimm Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimsenin kucagini bos birakmasinn
inşallah canım transfere ne kaldı şunun şurasında gelsin bebişşş
saol canım darısı sizlere olsun korkuları bitmiyorki insanın
canımm kaliteli kaliteli büyüsün sıkı sıkı tutunsun sana bebeklerin şimdiden hayırlı olsun transferin pıtpıtların darısı sizlere olsunn hepimiz kucaklarımızda sevelim sevinelim
kalan donmuşlarının kalitesi ne canım patoloji sonucuna göre karar ver bence
canım sen Rabbime emanet ol sağlıcakla git gel hayırlısı buymuş diyelim üzme kendini
Yarın Transferimin 10. günü. Yarın 9-10 arası kan verecem. Allahım yardım et ne olur. Emeklerimizin karşılığını ver. Hiç bişey hissetmiyorum. Yaşım 38 fazla zamanımda yok artık
canım haber geldi bana da yarın transfer :) inşallah güzel olur hersey :)
canım benim de 6-7 nisan gibi test tarihim olur herhalde :)böyle olalım inşallah :)
insallahhh:) benimde kan testi 7 nisanda, topige ivme kazandiralim, gumburdetelim emi:)
Amin inşallah canım hayat nasıl gidiyorCok guzel ama bir o kadarda acı sozler. Allahim gonulden isteyen herkese hayirlisiyla analik babalik duygusunu tattirsin insallah
canım bugün transferin var Rabbim yavrularına sana sıkı sıkı tutunma gücü versin 9 ay inşallah hiç ayrılmadan geçsin yumuk yumuk elleri minicik bedeniyle kucağını doldursun inşallahcanım çok sağol yaaaaaa :) annesi dedin ya çok duygulandım inşallah birileri bize anne diyecekler :) aslında bazen öğrencilerim karıştırıp anne diyorlar ama... :)
canım 3 dondurulmuşunda kalitesi orta derecede doktorum patoloji dışında birde genetiğie gönderdi.genetik çalışması yapılabilirse çok aydınlatıcı bilgiler gelebilirmiş bekleyip göreceğiz herşeyin hayırlısı inşaALLAHRabbim yavrunu sana bağışlasın inşaALLAH vaktinde kucağına almayı nasip etsin maalesef bu korkular bitmiyor
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek
Hiç sebep yokken iki de bir belki hamileyimdir deyip gidip test yaptırmak demek
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek
Çocuk tedavisi görürken ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum diye gözyaşı dökmek demek
Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek
Türbelere gidip Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et diye gözyaşlarıyla dua etmek demek
Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek
Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, hadi gel artık tükeniyorum diye yalvarmak demek
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek
Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan herkese, ne olur umut etmekten vazgeçmeyin demek istiyorum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum
Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek...
(Alıntıdır)
bu yazının her satırında beni gördüm....duygularıma tercüman olmuş sözlerve içimde tekrar bir ateş yaktı durmak yok yola devam
canım sen mükemmel bir anne olacaksın ama zor bir sınavdan sabırla geçiyorsun sabrına hayranım
canım yenilen pehlivan güneşe doymazmış bende tedavlerle güreşiyorum dün doktorum dondurulmuşları deneyelim olmazsa tekrar fresh tedaviye başlayalım tedaviden önce rahim filmini tekrarlayalım dedi.birde kan sulandırıcının dozunu artıracak transferden sonrada arada bir progestron hormonuna bakacak değer düşük çıkarsa onunda dozunu yükseltecek
göz yaşları içinde okudum . nekadar güzel anlatmış benim yaşadığım duyguları. rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin. nasılsın arkadaşlar? ben transferim iptal olduğu günden beri bir türlü toparlayamadım kendimiii çokk üzgünüm bütün umutlarım tükendiii sankii o yüzden kk pekk girmiyorummm off offf çok zor .Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek
Hiç sebep yokken iki de bir belki hamileyimdir deyip gidip test yaptırmak demek
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek
Çocuk tedavisi görürken ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum diye gözyaşı dökmek demek
Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek
Türbelere gidip Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et diye gözyaşlarıyla dua etmek demek
Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek
Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, hadi gel artık tükeniyorum diye yalvarmak demek
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek
Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan herkese, ne olur umut etmekten vazgeçmeyin demek istiyorum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum
Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek...
(Alıntıdır)
canım umudunu asla yitirme kaçıncı denemen bilmiyorum ama rabbim ol dedimi oluyor ben 4 defa tüp denedim olmadı hep olumsuz hep olumsuz bu ay donmuş bir buz bebeğim vardı ona başlayacaktım başlamadan incir havuç kürü denedim donmuşa gerek kalmadan mucizem beni buldu asla ümidini yitime biz değilmiyiz test günü beklerken bir sonraki deneme için planlar yapangöz yaşları içinde okudum . nekadar güzel anlatmış benim yaşadığım duyguları. rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin. nasılsın arkadaşlar? ben transferim iptal olduğu günden beri bir türlü toparlayamadım kendimiii çokk üzgünüm bütün umutlarım tükendiii sankii o yüzden kk pekk girmiyorummm off offf çok zor .
Maşallah çok sevindim rabbim size ve o değerli bebeğinize sağlık versin. benim bir normal yolla hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim 2 tane olmumsuz aşılama 1 tüp olacaktı dondurduk ama transfer günü 4 emriyom bozuldu bir kutu daha var donmuşum ama onlardada aynısı olabilir o yüzzden çokk üzgünüm yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca içime bir umut doğdu rabbimden umut kesilmez diyorummmcanım umudunu asla yitirme kaçıncı denemen bilmiyorum ama rabbim ol dedimi oluyor ben 4 defa tüp denedim olmadı hep olumsuz hep olumsuz bu ay donmuş bir buz bebeğim vardı ona başlayacaktım başlamadan incir havuç kürü denedim donmuşa gerek kalmadan mucizem beni buldu asla ümidini yitime biz değilmiyiz test günü beklerken bir sonraki deneme için planlar yapan
Cnmmm nerelerdesin sen bakimm özlettin kendini nasılsın iyimisin
Genetik testin sonuçları süper çıkartt inşallahhhhh