Dondurulmus embriyo.

cok dogru soylemisisn canim, neden olmasinkiii, kafamiza hep bizim olmicak sanki diye yerlestirmisiz. halbuki neden olmasinnn ve olacak Allahin izniyleepozitif olalim lutfen beynimize olumlu sinyaller gonderelimki oda ona gore calissin:)

Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…
Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan herkese, ne olur umut etmekten vazgeçmeyin demek istiyorum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum…
Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek...
(Alıntıdır)

Cok guzel ama bir o kadarda acı sozler. Allahim gonulden isteyen herkese hayirlisiyla analik babalik duygusunu tattirsin insallah

insallah cok guzel haberlerle donersin canim, yasina fazla takilma kismetse gelir bagdattan yemenden kismet degilse ne gelir elden demisler..biz inanacimizi yitirmeyelim, pozitif pozitifi sonuclarla donnn

İnşallah canım benim inşallah. Bugün uyuyamam herhalde çok heyecanlıyım

cok dogru soylemisisn canim, neden olmasinkiii, kafamiza hep bizim olmicak sanki diye yerlestirmisiz. halbuki neden olmasinnn ve olacak Allahin izniyleepozitif olalim lutfen beynimize olumlu sinyaller gonderelimki oda ona gore calissin:)

canımmm senin transferin ne zaman tatlım....

aynen öyle gerçekteeeeennn ama üzülsekte ağlasakta sızlasakta vazgeçmek pes etmek yokkkkkkk... herkes umutla bu yolda ilerliyo ve her hamile kalan arkadaşlarımız bize umut oluyo dahada çok inanıyoruz... yri geliyo üzülüyoruz ağlıyoruz yoruluyoruz ama dahada güçleniyoruz... ben inanıyorum hepimiz anne olucaz Rabbimin takdiriyle,,, az kaldı artık üzülmeyi bırakıp sevinme zamanı onun transfer edileceğini duymak bile çok sevindiriyoooo... mutluluklarımız daim olsun ve onları kollarımzda koklayalım inşaallah... dogumda düğün gibi olur kesin hahahahah ayyyy çok güzel olucak herşey o minik elli yumuk gözlü boklu götlüleri alıcaz Allahın izniyle kollarımıza...

persembe canim cok az kaldii:18::18:

maşallahhhhh ya bişey söyliycem hepimiz transfere gidecek arkadaşlarımıza çooook dua edelim dualarda birleşelim Rabbim bu kadar dua edenlerin duasını boş çevirmezki... hem birbirimize yaptığımız dualar daha makbul olan... çooook dua edicez vazgeçmek pes etmek karamsar olmak yok...

canııııııımmm senin perşembe transferin var benimde perşembe doğum günüüüüümmmmmmmm aslan yeğen gelsiiiiiinnnn inşalllahhhhhhhhhhhh

canım haber geldi bana da yarın transfer :) inşallah güzel olur hersey :)

canım transfere girmeden bol bol istiğfar oku ve ayetel kürsiiiii çok oku bizde senin için okuycaz bitanem Allahım yardımcın olsun çcuklarını alda gel annesiiii...

cok saol canim benim, her daim hepiniz duamdasiniz..erkek infertilitesi bolumunde varikosel topiginde de dua okuyoruz arkadaslarla, orayada katilabilirsin..sen ne zaman basliyorusn tedavine? dogum gunun kutlu olsun simdiden ugurlu gelsin banada insallah:))

İnşallah canım benim herşey yolunda gider ve bebeklerin sana sıkı sıkı tutunurlar. Bebeklerin dedim bak Allah söyletti

inşallah canım inşallah :) hepimizin bebekleri tututnur göbüşümüzde büyür ve kucaklarımıza alırız hayırlısı ile :)

canım transfere girmeden bol bol istiğfar oku ve ayetel kürsiiiii çok oku bizde senin için okuycaz bitanem Allahım yardımcın olsun çcuklarını alda gel annesiiii...

canım çok sağol yaaaaaa :) annesi dedin ya çok duygulandım inşallah birileri bize anne diyecekler :) aslında bazen öğrencilerim karıştırıp anne diyorlar ama... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…