- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
Bekliyoruz siziii saglikla mutlulukla gelinnOynatalim canimm minik kuzularii
hepimiz aynı duygulardayız canım,,, akıldan çıkacak gibi diyilki daha anne olmadık ama o duygu fazlasıyla var bizlerde evladımızı bağrımıza basacağımız günler inşallah yakındır,,, olumlu düşünelim stresi atalım neden olmasınki...
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek
Hiç sebep yokken iki de bir belki hamileyimdir deyip gidip test yaptırmak demek
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek
Çocuk tedavisi görürken ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum diye gözyaşı dökmek demek
Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek
Türbelere gidip Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et diye gözyaşlarıyla dua etmek demek
Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek
Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, hadi gel artık tükeniyorum diye yalvarmak demek
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek
Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan herkese, ne olur umut etmekten vazgeçmeyin demek istiyorum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum
Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek...
(Alıntıdır)
canım haber geldi bana da yarın transfer :) inşallah güzel olur hersey :)
insallah cok guzel haberlerle donersin canim, yasina fazla takilma kismetse gelir bagdattan yemenden kismet degilse ne gelir elden demisler..biz inanacimizi yitirmeyelim, pozitif pozitifi sonuclarla donnn
cok dogru soylemisisn canim, neden olmasinkiii, kafamiza hep bizim olmicak sanki diye yerlestirmisiz. halbuki neden olmasinnn ve olacak Allahin izniyleepozitif olalim lutfen beynimize olumlu sinyaller gonderelimki oda ona gore calissin:)
canımmm senin transferin ne zaman tatlım....
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek
Hiç sebep yokken iki de bir belki hamileyimdir deyip gidip test yaptırmak demek
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek
Çocuk tedavisi görürken ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum diye gözyaşı dökmek demek
Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek
Türbelere gidip Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et diye gözyaşlarıyla dua etmek demek
Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek
Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, hadi gel artık tükeniyorum diye yalvarmak demek
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek
Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan herkese, ne olur umut etmekten vazgeçmeyin demek istiyorum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum
Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek...
(Alıntıdır)
persembe canim cok az kaldii:18::18:
canım haber geldi bana da yarın transfer :) inşallah güzel olur hersey :)
maşallahhhhh ya bişey söyliycem hepimiz transfere gidecek arkadaşlarımıza çooook dua edelim dualarda birleşelim Rabbim bu kadar dua edenlerin duasını boş çevirmezki... hem birbirimize yaptığımız dualar daha makbul olan... çooook dua edicez vazgeçmek pes etmek karamsar olmak yok...
kk ya kazık çakmış biri olarak diyorumkiiiiii benim hala umudum var
İnşallah canım benim herşey yolunda gider ve bebeklerin sana sıkı sıkı tutunurlar. Bebeklerin dedim bak Allah söyletti
canım transfere girmeden bol bol istiğfar oku ve ayetel kürsiiiii çok oku bizde senin için okuycaz bitanem Allahım yardımcın olsun çcuklarını alda gel annesiiii...
persembe canim cok az kaldii:18::18:
Ben fazla buraya gelemiyorum ama seni adım adım takip ediyorum cnm
cok sagol tatlim, sizin iyi dilek ve dualarinizla olacak insallah:)
sen ne durumdasin?