Dondurulmus embriyo.

Allah hiç bir kimseyi ;
bir evin neşesi, kalplerin sevinci,dünyadaki cennet kokusundan mahrum bırakmasın... aminn rabbim cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah kardeşlerim...

havvacım bende dinlenmeden yanayım inşaALLAH son dondurulmuşlarla Rabbim yavrularımı bağışlar.seninle gün sayarız tatlımettiğin bütün dualarına amin canım

canım benim Rabbim sizi 9 ay boyunca birbirinizden ayırmasın

canım hangi söz acımızı azaltır ki.... bütün kelimeler kifayetsiz kalır.Rabbim sabır versintüp bebekte maalesef çare değil yaradan KÜN FE YEKÜN desin inşaALLAHcanım bende 38 yaşındayım bende 40 a kadar mücadele edeceğim.sonrası ALLAH Kerimsende pes etme kaderde var ise bir gün olacak inşaALLAH

havvacım bende dinlenmeden yanayım inşaALLAH son dondurulmuşlarla Rabbim yavrularımı bağışlar.seninle gün sayarız tatlımettiğin bütün dualarına amin canım

canım benimmmm... güçlü olmalıyız ayakta durmalıyızki bebişlerimizde sağlıkla tutunsun...benim kanamam 1 ay sürmüştü düşükten sonra... neyseki yeni yeni düzene girdi,,, aşkım artık yeni tedavilerimizdeki meleklerimiz inşallah bizi hiiiiç bırakmaz tontişlerimiz sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahhh... kromozom testi yaptırdınızmı siz canımmm???

Kizlar Merhaba araniza yeni katılıyorum bugun transferim olcakti ama hoss olduguma kanaat getirilip embriyolarim donduruldu. Uzuldum tabi biraz.kendimi hazırlamıştım.en az 3 ay sonraya kaldı tedavim

her şerde iki hayır varmış canım.üzülme vakti gelmemiş dahaohss sıkıntılı bir rahatsızlık önce senin sağlığın tatlım

aaahhh canım inşaALLAH yaptırdık canım hiç birşey çıkmamıştı

canımmmm maşallah aldınmı melekleriniiiii ooooyyyşşş seni pamuklara saralımmmm... tontişlerin inşallah sımsıkı tutunur ve bu hasret sona erer biiznillah... ayyyy Rabbim bebeklerini sana bağışlasın... bize hamileyim müjdesi ver sevinelim hep birlikte çay falan içme kafein alma sakın... hangi ilaçları verdi doktor e2 ve progesteron testi istedimi transferin 5. günü ?

Son düzenleme:
ayyy süper inşallah benimkide temiz çıkar ya... doktorum düşükten sonra istedi amapıhtılaşma testi istemedi neden acaba ? ben anlamadım... onuda yaptırsammı acaba

canım muhakkak yaptır.inşaALLAH hepsi temiz çıkar benim foto albümüme bak yaptırdığım testler var orada

Kizlar Merhaba araniza yeni katılıyorum bugun transferim olcakti ama hoss olduguma kanaat getirilip embriyolarim donduruldu. Uzuldum tabi biraz.kendimi hazırlamıştım.en az 3 ay sonraya kaldı tedavim

Gecmis olsun canim . Sakin uzulme, dinlen. Bende kasimda transferim olacakti ohss oldugum icin iptal etti doktor.embriyolarim donduruldu. En az iki ay dinlen dedi. İyikide iptal etti cunku cok fenalastim ama cok sukur gecti. Subatta donmus transferim oldu. Ve sukurler olsun hamileyim
İyice dinlen bol su ic. Benden sana tavsiye.

Canim senin test gunun geldi mi ne yaptin

Cok uzuldum canim . Dilerim Allah hic beklemedigin anda icine yerlestirsin mucizeni ve kucagina alirsin.

öncelikle selamlar..bende 1 kere denedim olmadı.2.yi dondurulmuşla denedik yine olmadı.veeeeeee yılmadan bugün tekrar doktora gittim ve dondurulmuşlarla tekrar denemeye karar verdik.6 tane blast embriyom var bu sefer 2 tane transfer edilcek..inş hayırlı haberi bende alırım....ama dondurulmuşla şans düşük diyolar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…