- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
canım donmuşlaramı karar verdin çok sevindim ama 2 ay bekle biraz dinlen bence
canım bencede 2 ay falan bekle için temizlensin kanaman aksın hormonların dinlensin biraz... bebiş daha iyi tutunur hem... beraber baslarız haziran yada mayısta,,, inşallah birha bebişin seni bırakmaz aşkım bu yaşadıklarına ilaç gibi gelir inşaalllah... çabalamaktan asla vazgeçmek yokmutlu günler yakındır inşallahhhh
Allah hiç bir kimseyi ;
bir evin neşesi, kalplerin sevinci,dünyadaki cennet kokusundan mahrum bırakmasın... aminn rabbim cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah kardeşlerim...
pkoluyum canım ama denemek istiyorum
kızlar iyiki varsınız sizin sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum :) bebişlerimi 10 gibi aldım şimdi girdik eve drum çok titizlendi 2 saat kaldırmadı transferden sonra rhmim kasılmasın diye iğne vurdurdu çıkarken karından ultrason yaptı kasılma var mı diye :) seni buradan kucağında bebekle göndermek istiyorum ben benlik kısmı yaptım gerisi allahın işi dedi 7 nisana test verdi :)
umut doluyum inşallah o gün hayırlısı ile güzel haber veririm :)
havvacım bende dinlenmeden yanayım inşaALLAH son dondurulmuşlarla Rabbim yavrularımı bağışlar.seninle gün sayarız tatlım ettiğin bütün dualarına amin canım
Canım arkadaşım Rabbim tez vakitte kendiliğinden bi bebiş nasip etsin sana çünkü sen çok güç.lü ve hiç yılmayan bi kadınsın, inanıyorum ki sana ANNE diyecek bi evladın olacaktır...
selam kızlar. Hamileyim yazmak isterdim ama Malisef yine olmadı. 3. negatifi de almış bulunmaktayım. 0 ya 0 . 5 olsa 10 olsa yine ümidim olacaktı. Doktor ilaçları bırak dedi. Bırakmayacağım 12. 13. günü bekleyeceğim. Ne olurki sadece 4 gün fazladan ilaç almış olurum. Transferi olan arkadaşlar inşallah bu sefer olur. Dualarım sizinle. Haziranda yine başlayacağım. 40 yaşına kadar devam ya olacak ya olacak.
Bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama eşim var yapamıyorum. Allahım çok acı. İsyan etmiyorum buda bizim sınavımız. Herşey güzel giderken neden olmadı. Yaşamadn bilinmiyor. Tüp bebek bu kadar zor bi süreçmiş. Derdimki artık tüp bebek var. Çaresi var çocuksuzluğun. değilmiş malisef.
havvacım bende dinlenmeden yanayım inşaALLAH son dondurulmuşlarla Rabbim yavrularımı bağışlar.seninle gün sayarız tatlım ettiğin bütün dualarına amin canım
Kizlar Merhaba araniza yeni katılıyorum bugun transferim olcakti ama hoss olduguma kanaat getirilip embriyolarim donduruldu. Uzuldum tabi biraz.kendimi hazırlamıştım.en az 3 ay sonraya kaldı tedavim
canım soğan kürüne başla içebilirsen rahim iyice temizlensin
canım benimmmm... güçlü olmalıyız ayakta durmalıyızki bebişlerimizde sağlıkla tutunsun...benim kanamam 1 ay sürmüştü düşükten sonra... neyseki yeni yeni düzene girdi,,, aşkım artık yeni tedavilerimizdeki meleklerimiz inşallah bizi hiiiiç bırakmaz tontişlerimiz sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahhh... kromozom testi yaptırdınızmı siz canımmm???
kızlar iyiki varsınız sizin sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum :) bebişlerimi 10 gibi aldım şimdi girdik eve drum çok titizlendi 2 saat kaldırmadı transferden sonra rhmim kasılmasın diye iğne vurdurdu çıkarken karından ultrason yaptı kasılma var mı diye :) seni buradan kucağında bebekle göndermek istiyorum ben benlik kısmı yaptım gerisi allahın işi dedi 7 nisana test verdi :)
umut doluyum inşallah o gün hayırlısı ile güzel haber veririm :)
aaahhh canım inşaALLAHyaptırdık canım hiç birşey çıkmamıştı
ayyy süper inşallah benimkide temiz çıkar ya... doktorum düşükten sonra istedi amapıhtılaşma testi istemedi neden acaba ? ben anlamadım... onuda yaptırsammı acaba
Kizlar Merhaba araniza yeni katılıyorum bugun transferim olcakti ama hoss olduguma kanaat getirilip embriyolarim donduruldu. Uzuldum tabi biraz.kendimi hazırlamıştım.en az 3 ay sonraya kaldı tedavim
Canım Rabbim senin gibi bizimde mucizelerimizi kendiliğinden getirir inşallah, flocke canım bişey sorcam bende incir-havuç kürü yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam, havucu nezaman kullanmaya başlıycam, incir kürü için özel başlama günü var mı yazarsan çok sevinirim. şimdiden teşekkürler
selam kızlar. Hamileyim yazmak isterdim ama Malisef yine olmadı. 3. negatifi de almış bulunmaktayım. 0 ya 0 . 5 olsa 10 olsa yine ümidim olacaktı. Doktor ilaçları bırak dedi. Bırakmayacağım 12. 13. günü bekleyeceğim. Ne olurki sadece 4 gün fazladan ilaç almış olurum. Transferi olan arkadaşlar inşallah bu sefer olur. Dualarım sizinle. Haziranda yine başlayacağım. 40 yaşına kadar devam ya olacak ya olacak.
Gecmis olsun canim . Sakin uzulme, dinlen. Bende kasimda transferim olacakti ohss oldugum icin iptal etti doktor.embriyolarim donduruldu. En az iki ay dinlen dedi. İyikide iptal etti cunku cok fenalastim ama cok sukur gecti. Subatta donmus transferim oldu. Ve sukurler olsun hamileyim
İyice dinlen bol su ic. Benden sana tavsiye.
bendede pko var ama ohss olacak kadar değil 10 12 yumurta arası veriyorum yüksek doz ilaçlarla nette 15-16 incir yazıyordu ben 5-6 incrle yaptım canım bol şans
Canim senin test gunun geldi mi ne yaptin