Dondurulmus embriyo.

saol canım inş. pozitif olur seninde sonucun Allah inş. hepimize annelik duygusunu tattırsın. benim ilk denemem malesef olumsuzdu 2 tane embriyom var inş. onlar tutunur bu ayın sonunda transferim olacak

hayırlısı olur inşaALLAH sıkıca annelerine tutunup bırakmazlar....

arkadaşlar bugün donduruşmuş yavrucaklarım için tedaviye başladımm size gelişmelerimi yazarım benim gibi başlayan varsa bilgilerimizi paylaşalım canlar

slm cnm aynı gün başlamış bulunuyoruz tedaviye hakkımızdan hayırlısı olsun inş. bende bugün başladım benim 1 tn dondurulmuş var inş. sağlıklı çözülür ve beni doğuma götürür tabi seninkilerde seni...rahim kalınlığın kaç ve hangi ilaçlarla başladın sen?

Kan tatlım. İnsan o ağrı ve batmalar olsada korkuyor olmasada. (

cnm o gün blörfünü yiyip atlamışdım topiğe hatırlarsan sonucunu öğrenince yaz diye ) o gün sonucunu okuyınca tebrik edicekdim ama fırsat olmadı ufukta hamilelik varmış hayırlısı olsun inş. çok sevindim senin adına..

artık benimde buraya yazma vakdim geldi diye düşünüp, arada yazarak kendimi güncellerim ) bugün 1 dondurulmuşum için tedaviye başladım inş. rabbim hakkımızdan hayırlısını eyler.

artık benimde buraya yazma vakdim geldi diye düşünüp, arada yazarak kendimi güncellerim ) bugün 1 dondurulmuşum için tedaviye başladım inş. rabbim hakkımızdan hayırlısını eyler.

hos geldin cnm hayirli olsun tedavin ilaclarla ilgili soru sormussun ben adetin ucuncu gunu estrofem folibol daha sonrada jelle devam ediyorsun ama kisiye gore ilaclarin kullanim sekli degisebiliyor cnm tkr hayirli olsun

hos geldin cnm hayirli olsun tedavin ilaclarla ilgili soru sormussun ben adetin ucuncu gunu estrofem folibol daha sonrada jelle devam ediyorsun ama kisiye gore ilaclarin kullanim sekli degisebiliyor cnm tkr hayirli olsun

sağol cnm hb. bende adetimin ikinci günündeyim lucrin,esrofem,folio,coraspirin ve kan sulandırıcıyla başladım. rahim kalınlığımda 4 müş inş. herşey normal seyrinde ilerler...

kizlar iyi pazarlar.ben test yaptim dun sonuc negatif.doktor erken daha gununde gel yani yarin sanki iki gun ne fark ediyorsa belli iste. hayirlisi artik(((

kizlar iyi pazarlar.ben test yaptim dun sonuc negatif.doktor erken daha gununde gel yani yarin sanki iki gun ne fark ediyorsa belli iste. hayirlisi artik(((

mrb cnm hangisini yaptin bencede dr bildigi vardir gununde yine yap cnm transferinin kacinci gunuydu ins hayirlisi olsun cnm

mrb cnm hangisini yaptin bencede dr bildigi vardir gununde yine yap cnm transferinin kacinci gunuydu ins hayirlisi olsun cnm

yok be cnm altisinda transfer oldum yarin test gunum iki gunde ne degisebilir ki hayirlisi buymus kan testi yaptirdim bu arada

cnm peki sonucun kac cikmisti

cnm telefonda ogrendim gitmek istemedim hastaneyw hemsireler soylemek istemedi doktora yonlendirmeye calisti hasta varmis yaninda ama tabii onlar bilgisayardan gordu 5.4 sanirim doktora verdiler telefonu paxartesi gelecekin tekrar yapicaz testi erken yapilan teste guvenmiyorum dedi ama sonucun degismeyecegine eminim

merhaba arkadaşlar nasip olursa bende yarın başliycam 2 tane var benimde dondurulmuşum inşallah bukez olur yavrumu sağilıkla alırım kucağıma allah hepimizin muradını versin

merhaba arkadaşlar nasip olursa bende yarın başliycam 2 tane var benimde dondurulmuşum inşallah bukez olur yavrumu sağilıkla alırım kucağıma allah hepimizin muradını versin

hayirlisi olsun cnm.insallah bebeklerini kucagina almak ta nasip olsun rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah

İnsallah bir dahaki tedavinde olur canım. Hayırlısı demekten baska birsey gelmiyor elimden. Hatta insallah tedaviye bile gerek kalmadan kendiliğinden olur.

Sagol canım. Cok tesekkurler. Darısı basına insallah. ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…